Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Super, samo jos da hoce igrati za nas, ali...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Gledao sam nekoliko puta Igokeu, iskreno samo zbog Atica. Muka mi je njih gledati koji navodno predstavljaju BH, a na ledjima zastava manjeg entiteta. Sto se tice Josila, taj lik je strasan suter za 3 poena. Podsjetio me na Nenu, samo mi se cini jos precizniji. Nikako mi nije jasno da njega nikad nisu pozvali u nasu reprezentaciju. Bas takav suter nam fali da kompletiramo sve pozicije.
Bio je na pripremama pred Eurobasket kod Ivanovića, otpao je zadnji ili predzadnji kad se odlučivalo o 12 igrača.retromoos je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:26Gledao sam nekoliko puta Igokeu, iskreno samo zbog Atica. Muka mi je njih gledati koji navodno predstavljaju BH, a na ledjima zastava manjeg entiteta. Sto se tice Josila, taj lik je strasan suter za 3 poena. Podsjetio me na Nenu, samo mi se cini jos precizniji. Nikako mi nije jasno da njega nikad nisu pozvali u nasu reprezentaciju. Bas takav suter nam fali da kompletiramo sve pozicije.
Znaci nasa krivica. KlasikaDrape je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:30Bio je na pripremama pred Eurobasket kod Ivanovića, otpao je zadnji ili predzadnji kad se odlučivalo o 12 igrača.retromoos je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:26Gledao sam nekoliko puta Igokeu, iskreno samo zbog Atica. Muka mi je njih gledati koji navodno predstavljaju BH, a na ledjima zastava manjeg entiteta. Sto se tice Josila, taj lik je strasan suter za 3 poena. Podsjetio me na Nenu, samo mi se cini jos precizniji. Nikako mi nije jasno da njega nikad nisu pozvali u nasu reprezentaciju. Bas takav suter nam fali da kompletiramo sve pozicije.
Na istom mjestu gdje ces procitati za druge koji nisu zaigrali za reprezentaciju nasu, odnosno dok niko ne pita za istog. Momak je igrao za sve omladinske selekcije Srbije, rodjen u Cacku, sada ima realnu sansu da ako nastavi ovako i zaigra u nekim kvalifikacijama barem za Srbiju. Mislis da je slucajno da ga nema na sirem spisku barem?
ma igrao bi momak za nas 100%
.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 feb 2021, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nije los ovaj Matkovic iz Mege, bolje bi bilo dati njemu minute koje se daju Sejficu, ako momak ne ceka poziv iz Hr.
Dobio je poziv sad za ove kvalifikacije
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
@Drape Znas da je kod nas sportsko novinarstvo izumrla vrsta, mogu se postavljati samo pitanja da se sagovornik ne bi sta zamjerio ili slucajno uvrijedio.
Jerbo ako mu se zamjeris nejma vise izjava ni intervjua ... nasi to sportisti/treneri/selektori/Slavice odmah po kratkom postupku te bleklistaju pa ti onda glumi sportskog novinara mami svojoj nekulturnoj a ne njima ljudskim i sportskim gromadama ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa i Barcelona navodno predstavlja Španiju , pa nema problema . Kada igra piše Barcelona iz Španije , kao kad igra Igokea piše iz Bosne i Hercegovine .retromoos je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:26Gledao sam nekoliko puta Igokeu, iskreno samo zbog Atica. Muka mi je njih gledati koji navodno predstavljaju BH, a na ledjima zastava manjeg entiteta. Sto se tice Josila, taj lik je strasan suter za 3 poena. Podsjetio me na Nenu, samo mi se cini jos precizniji. Nikako mi nije jasno da njega nikad nisu pozvali u nasu reprezentaciju. Bas takav suter nam fali da kompletiramo sve pozicije.
To je najbitnije .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nema veze sto na prste jedne ruke mozes nabrojati igrace koje su razvijali, gurali i dali ih reprezentaciji?
Bas smo mnogo koristi od tog kluba dobili.
Karlo Matkovic (vs Mornar) - 8p, 4s
Aleksandar Lazic (vs Mega) - 3p, 6s, 2a
Sani Campara (vs Zadar) - 7p, 0s, 0a
Djordje Topolovic (vs Skrljevo) - 10p, 3s, 1a
Adnan Arslanagic (vs Osijek) - 1p, 3s, 1a
Amar Alibegovic (vs Reggiana) - 4p, 2s
Josh Roberson (vs Real Madrid) - 9p, 1s
Emir Sulejmanovic (vs Baskonia) - 4p, 1s
Dzanan Musa (vs Besiktas) - 10p, 2s, 4a
Nedzad Muratovic (vs Vrsac) - 11p, 7s, 1a
Stefan Adzic - 6p, 0s, 0a
Aleksandar Lazic (vs Mega) - 3p, 6s, 2a
Sani Campara (vs Zadar) - 7p, 0s, 0a
Djordje Topolovic (vs Skrljevo) - 10p, 3s, 1a
Adnan Arslanagic (vs Osijek) - 1p, 3s, 1a
Amar Alibegovic (vs Reggiana) - 4p, 2s
Josh Roberson (vs Real Madrid) - 9p, 1s
Emir Sulejmanovic (vs Baskonia) - 4p, 1s
Dzanan Musa (vs Besiktas) - 10p, 2s, 4a
Nedzad Muratovic (vs Vrsac) - 11p, 7s, 1a
Stefan Adzic - 6p, 0s, 0a
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Od Atića su napravili ozbiljnog igrača u oba pravca , malo li je ?
Atića kojeg su mnogi ovdje otpisali .
Za mene dosta $
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Josilo bi mislim mogao igrat za nas samo kao naturaluzovani kosarkas,a vec imamo onog crnca.Alibegovic se isto vodi kao naturalizovani kosarkas a to ce vjerovatno biti i Luka Garza.Treba izabrati sta je neophodno reprezentacijiretromoos je napisao/la: ↑07 feb 2021, 13:26Gledao sam nekoliko puta Igokeu, iskreno samo zbog Atica. Muka mi je njih gledati koji navodno predstavljaju BH, a na ledjima zastava manjeg entiteta. Sto se tice Josila, taj lik je strasan suter za 3 poena. Podsjetio me na Nenu, samo mi se cini jos precizniji. Nikako mi nije jasno da njega nikad nisu pozvali u nasu reprezentaciju. Bas takav suter nam fali da kompletiramo sve pozicije.
S obzirom na to da im kad igraju, kao sto kazes, pise Bosna i Hercegovina - ne da je malo, nego premalo. A i taj Atic se 'pojavio' zadnju godinu i daleko od toga da je samo Igokea zasluzna za napredak u njegovoj karijeri. Ja bih rekao da je Mega jos vise zasluzna, u kakvoj je dubiozi bio kad je dosao iz AEKa.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:40Od Atića su napravili ozbiljnog igrača u oba pravca , malo li je ?![]()
Atića kojeg su mnogi ovdje otpisali .
Za mene dosta $
Kad vidis koliko igraca reprezentaciji daju klubovi u Srbiji, bit ce ti sve jasno. Igokea, kako vec rekoh, na prste jedne ruke nabrojati igrace koji su se uopste vrtili oko repke.
Talić i Matković sve bolji u ABA ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.