Tačnije, kako su se Bake riješili. Sa vrhunskih trenera spali na Žižovića koji ne može dva psa vodit u šetnju a ne jedan klub kakav je Zrinjski. Da se Baka vrati na ovu ekipu, bilo bi svega.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:34Ako ćemo im pojačanja gledat kroz prizmu Tatara, syebat će nas na kraju![]()
Oni padoše sa rezultatima od kako su prestali naše otpatke kupit i od kako je Velež tu. Ja njih uopšte ne doživljavam kao konkurente, malo su se pogubili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jeko sve otisao iz Zrinjskog, najzvucnija imena su mi Barbaric i sad Brkic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
100%Elcor je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:30Meni se cini da su određeni "menadžeri" poljubili vrata u FKS i ne mogu da uvaljuju igrače u naš klub. Jedino ovo mi je odgovor na ovaj pokušaj pravljenja razdora i kvarenja atmosfere u našem šampionu. Ovakav atak na ljude koji su osvojili dvije titule zaredom, i na dobrom su putu da osvoje treću, mi nikako nema smisla.
U svakom slučaju, niko ko voli ovaj klub ne bi kudio na sav glas kao što pojedinci rade. Sram da vas bude!
Nije Bilbija otisao nego golman
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta bi to bilo da se Baka vrati, de ba Skoro pravite od Bake murinja, Husref ga otreso u sve 4 utakmice ( remi 2-2 bio svi znamo za onaj cirkus od penala)skoroalen je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:36Tačnije, kako su se Bake riješili. Sa vrhunskih trenera spali na Žižovića koji ne može dva psa vodit u šetnju a ne jedan klub kakav je Zrinjski. Da se Baka vrati na ovu ekipu, bilo bi svega.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:34Ako ćemo im pojačanja gledat kroz prizmu Tatara, syebat će nas na kraju![]()
Oni padoše sa rezultatima od kako su prestali naše otpatke kupit i od kako je Velež tu. Ja njih uopšte ne doživljavam kao konkurente, malo su se pogubili.
A titulu koju je osvoio u bjeljini netreba ni komentariasat, a vrhunac karijere mu vidjenje hajduka..
Vinko je gvardiola za Baku, amaw i husref su je jaci treneri od njeg
Uz ovakve "ljubitelje", neprijatelji ti ne trebajuElcor je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:30Meni se cini da su određeni "menadžeri" poljubili vrata u FKS i ne mogu da uvaljuju igrače u naš klub. Jedino ovo mi je odgovor na ovaj pokušaj pravljenja razdora i kvarenja atmosfere u našem šampionu. Ovakav atak na ljude koji su osvojili dvije titule zaredom, i na dobrom su putu da osvoje treću, mi nikako nema smisla.
U svakom slučaju, niko ko voli ovaj klub ne bi kudio na sav glas kao što pojedinci rade. Sram da vas bude!
Vrhunac karijere mu je titula s tim Hajdukom (zadnja koju su i osvojili), te vođenje reprezentacije BiH, s kojom je ostvario odlične rezultate. Prema CVu je tri koplja iznad svih nabrojanih trenera.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:46Sta bi to bilo da se Baka vrati, de ba Skoro pravite od Bake murinja, Husref ga otreso u sve 4 utakmice ( remi 2-2 bio svi znamo za onaj cirkus od penala)skoroalen je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:36Tačnije, kako su se Bake riješili. Sa vrhunskih trenera spali na Žižovića koji ne može dva psa vodit u šetnju a ne jedan klub kakav je Zrinjski. Da se Baka vrati na ovu ekipu, bilo bi svega.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:34
Ako ćemo im pojačanja gledat kroz prizmu Tatara, syebat će nas na kraju![]()
A titulu koju je osvoio u bjeljini netreba ni komentariasat, a vrhunac karijere mu vidjenje hajduka..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije postao preko noci, nego poslije Mostara.
Daleko mu kuca bila od nase, hvala i vozdra!
-
- Kontakt:
Poenta čitavog kukumakanja je to,pravo u centar!Elcor je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:30Meni se cini da su određeni "menadžeri" poljubili vrata u FKS i ne mogu da uvaljuju igrače u naš klub. Jedino ovo mi je odgovor na ovaj pokušaj pravljenja razdora i kvarenja atmosfere u našem šampionu. Ovakav atak na ljude koji su osvojili dvije titule zaredom, i na dobrom su putu da osvoje treću, mi nikako nema smisla.
Amaw i husref su alibi treneri, nikad nemaju muda da kazu hej ja sam izveo pogresnu postavu, pokusao nesto nije islo kao Baka, nikad ne napadnu sudiju, novinara, suparnika nego glade muda drugima naspram svojih navijaca kao Kesoljub u sirokom itd.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:46Sta bi to bilo da se Baka vrati, de ba Skoro pravite od Bake murinja, Husref ga otreso u sve 4 utakmice ( remi 2-2 bio svi znamo za onaj cirkus od penala)skoroalen je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:36Tačnije, kako su se Bake riješili. Sa vrhunskih trenera spali na Žižovića koji ne može dva psa vodit u šetnju a ne jedan klub kakav je Zrinjski. Da se Baka vrati na ovu ekipu, bilo bi svega.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:34
Ako ćemo im pojačanja gledat kroz prizmu Tatara, syebat će nas na kraju![]()
Baka ima i bolji cv koji mu nije babo stelio nego on ostvario, da ne spominjem rezultate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nikad blizi nam Izet
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Samo se vi zezajte za Izeta, sjebat cete se uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 10 gostiju.