Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
I ja se bojim da nista od toga nema...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:22odose dva najbolja igraca, vjeruje li iko jos u investitora ?
ma precudno, za Zelju cim je poslao lik pismo izaslo u javnost, iz Bosne se od onda niko nije oglasio, kakvo crno proljece ja se sve manje i manje nadamshotokan1 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:56I ja se bojim da nista od toga nema...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:22odose dva najbolja igraca, vjeruje li iko jos u investitora ?
Ova danasnja utakmica je bila preteska za gledati i to je to od ove sezone![]()
A ne znam stvarno... hocu da vjerujem dok jos ima nade ali je bas cudno da niko nista ne spominje jer ono sto su sve najavili nije mala stvarInatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2021, 20:10ma precudno, za Zelju cim je poslao lik pismo izaslo u javnost, iz Bosne se od onda niko nije oglasio, kakvo crno proljece ja se sve manje i manje nadamshotokan1 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:56I ja se bojim da nista od toga nema...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:22odose dva najbolja igraca, vjeruje li iko jos u investitora ?
Ova danasnja utakmica je bila preteska za gledati i to je to od ove sezone![]()
![]()
Jusuf Nurkić je investitor , već je uložio u GEN .
Sad im kriva Bosna jer se zavrsnica Kupa u Laktašima igra, druze pisi Savezu on organizuje KupInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:22ne znam koliko pratite braco, ali u zadnje vrijeme portal sa polupismenim autorima "BH Basket" vrsi ozbiljan linc na ugled najveceg sportskog kolektiva u drzavi, i gura vodu na mlin tuzlanskog Al kaponea Bewbica
fuj brate ne znam ima li iko da zaustavi ovu hajku ili cemo mi morati, koliko su pojedinci jeftini, fujjjFoSte95 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:09Sad im kriva Bosna jer se zavrsnica Kupa u Laktašima igra, druze pisi Savezu on organizuje KupInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:22ne znam koliko pratite braco, ali u zadnje vrijeme portal sa polupismenim autorima "BH Basket" vrsi ozbiljan linc na ugled najveceg sportskog kolektiva u drzavi, i gura vodu na mlin tuzlanskog Al kaponea Bewbica
Nigdje nista a u 11 je bilaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 feb 2021, 13:10zna li se nesto, na poslu sam ima li neko da na pp pukne poruku ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.