English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Yikes
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Čestitke na tituli raji koja navija za City. Sasvim zasluženo.
Ma nije ni do odbrane Lpoola jednostavno su svi u padu forme, nije to ta ekipa vise. Alcantara nije za engleskog fudbala, Jones ne moze igrati u ovakvom derbiju. Nemas dva glavna stopera, golman ti se zajebaje, napad neprepoznatljiv. Jednostavno se ova ekipa ispuhala i to je to.
Komplet 2ici

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cuj englez dobar igrac, nemate vi spanci i svabe pojma, to je obicni precijenjeni balvan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lomimo NBA sa Gündoganom i Fodenom.
Edit: i sa Zinchenkom.
Edit: i sa Zinchenkom.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 07 feb 2021, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Šampioni su igrali sinoć, džaba Pep trpa sirotinju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ipak će Topnici lijepo spavati do petka. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
A ti zaboravio da sam ja navijac engleske selekcije cccrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:18Cuj englez dobar igrac, nemate vi spanci i svabe pojma, to je obicni precijenjeni balvan

Stones, Foden, Sterling - stubovi engleske reprezentacije

Bez najboljeg igraca izgledaju mocno. U LP nema Lyona tako da uzimaju ove sezone.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj Liverpool je sistem, a ne igra individualaca. Kada sistem ne radi, svi oni su realno prosjecni igraci. Nece ti niko sam rijesiti utakmicu. Mozda Salah ponekad.
Povreda Van Dijka je syebala sistem, koji je koliko-toliko funkcionisao dok veznjaci nisu poceli igrati stopere. Domino efekt je normalno qarina od veznog reda, a kad nema veznog reda, ova trojka u napadu je beskorisna.
Dakle, sto prije Turcina gurnuti, pa i onog Daviesa, kakvi god da su, samo da se vezni red malo unormali. I bit ce neuporedivo bolje. Bar da se izbori Top 4.
Sta li si ti gledao? Jones ubjedljivo najbolji nas veznjak i jedini koji je na nesto licio u veziGoretzka je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:17Ma nije ni do odbrane Lpoola jednostavno su svi u padu forme, nije to ta ekipa vise. Alcantara nije za engleskog fudbala, Jones ne moze igrati u ovakvom derbiju. Nemas dva glavna stopera, golman ti se zajebaje, napad neprepoznatljiv. Jednostavno se ova ekipa ispuhala i to je to.
Izvede njega i ubaci mrtvog sakirija i milnera i primise tricu.
Henderson je drugi najvazniji igrac u ovom timu, lazno glumljenje stopera na kloppovu dusu koji se itekako pogubio
Cestitike pepu, titulu ce osvojit kao od sale bez napadaca
Foden ce biti superstar
Zar nije Sterling trkaća kokoš, il si nadošo i tilet3 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:23A ti zaboravio da sam ja navijac engleske selekcije cccrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:18Cuj englez dobar igrac, nemate vi spanci i svabe pojma, to je obicni precijenjeni balvan![]()
![]()
Stones, Foden, Sterling - stubovi engleske reprezentacije![]()

Foden i on su djecu napravili bekovima Liverpoola, nevjerovatne partije obojice.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
večerašnje razbijanje Cityja na Anfieldu je samo dokaz koliko se svemir vraća u ravnotežu
mogli bi oni Crveni čekati opet još 30 godina na novu titulu
mogli bi oni Crveni čekati opet još 30 godina na novu titulu
To je taj rad. Još da imaju devetku zdravu i dobru, gdje bi im kraj bio.

"We need to suffer. And we need to fight."
Foden je strasan.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nisam ja nadošo, vec Sterlingbodi123 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:25Zar nije Sterling trkaća kokoš, il si nadošo i tilet3 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:23A ti zaboravio da sam ja navijac engleske selekcije cccrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:18
Cuj englez dobar igrac, nemate vi spanci i svabe pojma, to je obicni precijenjeni balvan![]()
![]()
Stones, Foden, Sterling - stubovi engleske reprezentacije![]()
![]()
Foden i on su djecu napravili bekovima Liverpoola, nevjerovatne partije obojice.

Mada ce ga citav život pratiti onaj promašaj protiv Lyona. jbg
Ali Bodi brate, Foden ce vrlo brzo postati glavni igrač Citya. Možda još jednu sezonu ce Kevin biti glavni baja u raji i onda mali preuzima.
Jirgen sagradio tvrdjavu. Anfield neosvojiv.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 14 gostiju.