pa naravno,potpisujemel-fighter je napisao/la:Svaka čast za ovaj post.amerosm je napisao/la:Kao prvo navijac sam Zelje, ali kad neko spminje koje bolji u posljednih 5 ili 6 godina moj je odgovor da niko nije bolji i da su isti. Ovo sto su sebi Zeljo i Sarajevo dopustili da im seljaci dominiraju ligom je bruka i za jednu i drugu upravu. Zeljo i Sarajevo su institucije i po velicini i svemu bih se trebali svake godine boriti za naslov prvaka kao sto je slucaj sa Zvedom i Partizanom, odnosno dinamom i Hajdukom ili ako malo pogledamo u Europu sa Celiticom i Rangersim-a, a ne da im neki seljaci poput Modrice uzimaju titule, odnosno klubovi koji nisu ni postojali u bivsoj Jugoslaviji ili su igrali 8 ligu tadasnje Jugoslavije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO ŽELJO
Željezničar na probu doveo Almira Delju
Željezničar nastavlja po starom, od kako je na kormilo došao Demir Hotić, sa dovođenjem anonimusa u svoje redove.
Tako se jučer na treningu pojavio i Almir Deljo, o kojem smo saznali samo da je nastupao po njemačkim niželigašima. Deljo bi trebao ostati sedam dana da se trener uvjeri u njegove kvalitete, a trebao bi igrati na poziciji lijevoga beka.
Jučer smo na treningu mogli vidjeti ekipu koja se uvježbavala i vjerovatno će oni istrčati na teren u subotu, protiv gradskog rivala. Sastav bi trebao biti: Šehić, Kerla, Mulalić, Šimić, Sadiković, Cocalić, Bekrić, M. Bešlija, Stanić, Bučan i Redžepi.
Željezničar će u derbiju sigurno biti bez Damira Rovčanina i Igora Radovanovića, a upitan je nastup i Memiševića, dok se Haznadara i Hrkač žale na lakše povrede.
http://www.sportin.ba
Željezničar nastavlja po starom, od kako je na kormilo došao Demir Hotić, sa dovođenjem anonimusa u svoje redove.
Tako se jučer na treningu pojavio i Almir Deljo, o kojem smo saznali samo da je nastupao po njemačkim niželigašima. Deljo bi trebao ostati sedam dana da se trener uvjeri u njegove kvalitete, a trebao bi igrati na poziciji lijevoga beka.
Jučer smo na treningu mogli vidjeti ekipu koja se uvježbavala i vjerovatno će oni istrčati na teren u subotu, protiv gradskog rivala. Sastav bi trebao biti: Šehić, Kerla, Mulalić, Šimić, Sadiković, Cocalić, Bekrić, M. Bešlija, Stanić, Bučan i Redžepi.
Željezničar će u derbiju sigurno biti bez Damira Rovčanina i Igora Radovanovića, a upitan je nastup i Memiševića, dok se Haznadara i Hrkač žale na lakše povrede.
http://www.sportin.ba
SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovaj momak je tu radi odrzavanja forme,zbog obaveza u Sa,ali se nece prikljuciti ekipi 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
SINE je napisao/la:Željezničar na probu doveo Almira Delju
http://www.****
koliko su karte za derbi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
zasto se ne igra nocna tekma
- lolo d pitar
- Kontakt:
prelistajte malo prethodnih 114 stranica pa cete naci sve informacije koje su vam potrebne
Kralju, nema problema. Kad vi odlučite samo recite drugim klubovima da vam smetaju pa će/ćemo se pogasiti sami.amerosm je napisao/la:Kao prvo navijac sam Zelje, ali kad neko spminje koje bolji u posljednih 5 ili 6 godina moj je odgovor da niko nije bolji i da su isti. Ovo sto su sebi Zeljo i Sarajevo dopustili da im seljaci dominiraju ligom je bruka i za jednu i drugu upravu. Zeljo i Sarajevo su institucije i po velicini i svemu bih se trebali svake godine boriti za naslov prvaka kao sto je slucaj sa Zvedom i Partizanom, odnosno dinamom i Hajdukom ili ako malo pogledamo u Europu sa Celiticom i Rangersim-a, a ne da im neki seljaci poput Modrice uzimaju titule, odnosno klubovi koji nisu ni postojali u bivsoj Jugoslaviji ili su igrali 8 ligu tadasnje Jugoslavije.

Vama tj. vašima u klubovima je ispod časti ništa ne raditi (begovati), imati nikakvu ekipu, imati dugovanja prema Bogu i narodu,a biti na sredini tablice. Najbolje je pričati kako je nekad bilo dobro i kako tako mora biti opet. TKo čeka dočeka, valjda.
- bistrikboy
- Kontakt:
JUG-7KM
ISTOK-10 KM
SJEVER-15 KM
ZAPAD-30 KM
Zalosno
ISTOK-10 KM
SJEVER-15 KM
ZAPAD-30 KM
Zalosno

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ZALOSNObistrikboy je napisao/la:JUG-7KM
ISTOK-10 KM
SJEVER-15 KM
ZAPAD-30 KM
Zalosno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
sjetimo se sezone kad je na kosevu jug bio 30 km 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Nikad Jug nije bio 30 nemoj da lazes, vjerovatno mislis na utakmicu na koju vi niste dosli koju ste gledali na Grbavici preko platna,tada je karta trebala da bude 20 KM za jug al nije bila,bila je na dan utakmice 10 maraka,ali vi iz tog razloga sto je bila najava da ce biti 20 niste dosli...nemoj bacat bombe cuj 30 maraka pa nismo u ligi prvakakinone je napisao/la:sjetimo se sezone kad je na kosevu jug bio 30 km
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ok 20 km ili 30 km nije sad vazno, ali cijena za sjever od 15 km je sasvim realna, pa imate krov nad glavommiky_hz je napisao/la:Nikad Jug nije bio 30 nemoj da lazes, vjerovatno mislis na utakmicu na koju vi niste dosli koju ste gledali na Grbavici preko platna,tada je karta trebala da bude 20 KM za jug al nije bila,bila je na dan utakmice 10 maraka,ali vi iz tog razloga sto je bila najava da ce biti 20 niste dosli...nemoj bacat bombe cuj 30 maraka pa nismo u ligi prvakakinone je napisao/la:sjetimo se sezone kad je na kosevu jug bio 30 km

De molim te 15 maraka za sta svijuti ima krov jbt krov skini ga , dam 15 maraka da se prcim u onom sitnom prostoru ,al istok 10 za sta jarane dragi tu 10 ,pa brat bratu nebi tolko trazio... za te pare bolan sirotinja moze zivit 10 dana,sad zamisli kako je nekom ko nema para a hoce na utakmicu izdvojit 15 maraka jbg nije uredu to...al dobro jbg nisi ti il navijaci odredili te cjene...nemogu vas krivitkinone je napisao/la:ok 20 km ili 30 km nije sad vazno, ali cijena za sjever od 15 km je sasvim realna, pa imate krov nad glavommiky_hz je napisao/la:Nikad Jug nije bio 30 nemoj da lazes, vjerovatno mislis na utakmicu na koju vi niste dosli koju ste gledali na Grbavici preko platna,tada je karta trebala da bude 20 KM za jug al nije bila,bila je na dan utakmice 10 maraka,ali vi iz tog razloga sto je bila najava da ce biti 20 niste dosli...nemoj bacat bombe cuj 30 maraka pa nismo u ligi prvakakinone je napisao/la:sjetimo se sezone kad je na kosevu jug bio 30 km
Al jbg sve se vraca sve se placa bit ce jos utakmica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam rekao da je ovo los potez uprave, jer i nama ce na kosevu biti jos vece cijenemiky_hz je napisao/la:
Al jbg sve se vraca sve se placa bit ce jos utakmica

ako su tacne ove cijene onda je ovo sramota i još jedan dokaz kakva mafija vlada Željom trenutno.
i ne trebaju samo pitari da protestvuju vec i manijaci sa sjevera kojih ima mnogo više nego pitara(tek 1/4 ili 1/3 sjeverne tribine dobiju pitari)...ovo je još jedan od poteza kriminalne uprave kojoj je stalo samo do para.
i ne trebaju samo pitari da protestvuju vec i manijaci sa sjevera kojih ima mnogo više nego pitara(tek 1/4 ili 1/3 sjeverne tribine dobiju pitari)...ovo je još jedan od poteza kriminalne uprave kojoj je stalo samo do para.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pa koju raju oni misle privuci sa tim cijenama jesu glupi ccc nece im doci 3000 navijaca ukupno na tekmubistrikboy je napisao/la:JUG-7KM
ISTOK-10 KM
SJEVER-15 KM
ZAPAD-30 KM
Zalosno
Hoće da zarade na brz način. To je sramota, umjesto da bude dan praznika oni to rade. U nas je loša uprava ali u vas je još gora. Ne mogu da nađem superlativ koji može da opiše to. 

jesu tacne ove cijene...i ako jesu mamu im ****...cak su i JUG poskupili
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nemogu da vjerujem da su podigli cijene karata , cuj jug 7 km heheheh zalosno oni kontaju da recesija nije zahvatila nas................jbga nekome je ovo fakat puno ....bistrikboy je napisao/la:JUG-7KM
ISTOK-10 KM
SJEVER-15 KM
ZAPAD-30 KM
Zalosno
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lekqqq1921 i 49 gostiju.