E gluho bilo najave lude

Ko da ide u Siriju da ratuje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lik ima ugovor do 2022 sa Apoelom ne vidim mogucnost ni na igrici da ga dovedemo
Apoel bi ga navodno pustio besplatno, jer im je nepotreban. Olimpija mu nudi maksimalnu platu od 17.000 eura, čini se da bi je mogao prihvatiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:21Lik ima ugovor do 2022 sa Apoelom ne vidim mogucnost ni na igrici da ga dovedemo![]()
Besplatno otisao..Samozdravlje je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:07
Da smo mi veliki i gospodski on ne bi zaigrao poslije Veleza, a za to su krivi SD i Uprava. Vjerovatno taktika menadzera i Reprezentativca je bila da po svaku cijenu ode vani. Nikad nesto slicno nisam vidio, onako gnusno. SD je trebao znati da od produzenja nema nista, to mu je posao. Da li je 100 kKM vrijedno blamaze FKS. Moralo se smiriti (ako se moglo-pricom) Reprezentativca. Rijetko koji igrac je ostao tako dugo u FKS(mozda 5-6) i prema takvim treba imati drugaciji pristup.
Da li je zasluzio svaku KM ? Da. Da li je dao ogroman doprinos uspjesima kluba ? Da.
Da li je trebao nositi dres FKS poslije Mostara? Nikad.
Nesto me interesuje(zaboravio sam), kako je E.Hadzic otisao iz FKS u Izrael ? Da li smo dobili neko obestecenje ? Da li je, ako nismo , mogao produziti jos 6 mj.
Koja tri su otišla ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:21Odlaskom tri domaća igrača i dovođenje stranca nam sad pravi veliki problem pri dovođenju pojačanja odnosno zamjena za ove koje smo prodali.
Šest stranaca imamo koji moraju bit u protokolu, jedan je već sad viška a svaki sljedeći znači baš zeznutu situaciju.
Zato vjerovatno i još nema zamjena i pojačanja jer nam broj stranaca pravi problem. Mislio sam da nam to nikad neće smetat al kad se bolje prokonta, trenutna situacija oko tog je baš loša po nas.
I stvarno mislis da mi mozemo vise ponuditi. Zbog takvih nada i zelja, i jesmo razocarani kad bi nam dosli Nedim H i sl.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:22Apoel bi ga navodno pustio besplatno, jer im je nepotreban. Olimpija mu nudi maksimalnu platu od 17.000 eura, čini se da bi je mogao prihvatiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:21Lik ima ugovor do 2022 sa Apoelom ne vidim mogucnost ni na igrici da ga dovedemo![]()
Nedavno usvojeni budzet je dosta manji nego prošlogodišnji. I ja se nadam al dabogda.bodi123 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:51Ozbiljne pare, moraju se dovesti barem dva jača igrača za ovih 20 dana, nema više izgovora.MortemHz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:37Da, to sam napisao prije par sati.Historicar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
@bordobijeli napiši pitanja koja te zanimaju ja cu ti odgovorit na njih.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:52Jest to je bilo kraj decembra, puno stvari se u medju vremenu desilo, odlasci Tatara, Rahmanovic, Šerbercic, posudbe Kurdic, Resic, dolazak cmiljanica, malo o pripremama u Umagu, proljetnom dijelu sezone, hoce li bit vise dolazaka ili odlazaka itd. Lijepo bi bilo cuti stav njegov odnosno kluba na sve sto se izdesavalo.MortemHz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:28Bilo je nedavno.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:22Nebi bilo loše da se sad odradi neki interviju s SD, al valjda puno radi pa nema vremena.
Rahmanović, Tatar i Šerbečić.fks74 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:24Koja tri su otišla ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:21Odlaskom tri domaća igrača i dovođenje stranca nam sad pravi veliki problem pri dovođenju pojačanja odnosno zamjena za ove koje smo prodali.
Šest stranaca imamo koji moraju bit u protokolu, jedan je već sad viška a svaki sljedeći znači baš zeznutu situaciju.
Zato vjerovatno i još nema zamjena i pojačanja jer nam broj stranaca pravi problem. Mislio sam da nam to nikad neće smetat al kad se bolje prokonta, trenutna situacija oko tog je baš loša po nas.
Najezio sam se
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, enzo1, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, jurisicduska, Kaunas, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 79 gostiju.