AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 07 feb 2021, 16:58

Golijada na kraju.
Red je bilo malo i gol razliku popraviti.

Pohvale momcima, drago mi je zbog Ante što je i on pročepio.
Kada gledam njega i Thea na toj lijevoj strani imam osjećaj da je riječ o istoj osobi, kretnje, pogledi, primanje, razmišljanje.
Baš ih je užitak gledati zajedno. Hakan pokazao koliko znači ekipi !
Šteta da se i Mario nije upisao u strijelce, odbrani mu ona slina šut glavom.

Kapiten :damn: pa gdje je glava
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 07 feb 2021, 17:00

Kako je fino vidjet Antu i Marija umjesto onih ubleha Kalinica i Halilovica u klubu, nebo i zemlja...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2021, 17:02

Neka je jednom pročepilo i rutinski se dobilo uz golijadu, iako rezultat baš i ne odaje takav utisak jer je bar 50 od 90 minuta izgledalo loše. Iako stoji to da se sa pola snage dobilo, makar se nisu previše potrošili.

Utakmica se okrenula otkako je ušao Hakan, odmah dvije asistencije. :tokralju: Drago mi je i radi Rebića, trebaju mu ovi golovi.
Calabria je pametno očistio kartone za derbi, znao je on dobro šta radi.

Onaj jadni Hauge je upao u neki opasan kanal :damn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 07 feb 2021, 17:09

Ante je u kanalu od pocetka sezone pa svak ima razumijevanja za njega. Neka i Haugea u kanalu, ako je anti trebalo 21 kolo da procepi, sta fali ako Hauge procepi nakon 25 ili 30.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 07 feb 2021, 17:10

rope11 je napisao/la:
07 feb 2021, 17:02
Onaj jadni Hauge je upao u neki opasan kanal :damn:
Samo je umoran.Bit ce on dobar.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 feb 2021, 17:22

Hakanu dat 5 miliona bez razmisljanja.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2021, 17:32

Daj bože da je samo umor, ali lik je stvarno van svake forme. Još kad posla onaj poprečni pas i napravi šansu protivniku... :damn:
Kontam da bi ga bilo najpametnije pustiti na posudbu gdje bi igrao redovno i bez pritiska, ali i Milanu će naredne sezone biti potreban svaki igrač u rosteru.

Rebić je bar asistirao dok nije bilo golova, a sad je i sa te strane pročepio. Nije ni on imao sreće, prvo onaj lom lakta, pa virus pa guranje na poziciju devetke, nije nikako uspjevao uhvatiti kontinuitet.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 feb 2021, 17:40

Lagano i rutinski danas bez ikakave nervoze
Roma na -9 ovi ostali na -12 LŠ je sve bliža
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 feb 2021, 17:41

Ruicosti se nešto Rebić zamjerio :rol: :rol: .
Haugeu jednostavno nedostaju utakmice, mlad je, normalno da nedostaje mu samopouzdanja. Ali kada smo čekali Rebića i Hakana da prokinu, vrijedi čekati i njega. Trebalo je da igra sve kup utakmice zbog kontinuiteta
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 feb 2021, 17:49

Pobjeda za brata @Roma ❤

Sto Muxa rece Pioli odlicne izmjene pravi, prosle sezone je dosta zajebavao u tom segmentu, cesto nije ni koriatio 3 izmjene kad bi tekma bila gotova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 07 feb 2021, 17:49

Ja sam sve više uvjerenja da Hauge nije za Serie A.
Njegovi nastupi u EL i ovdje su nebo i zemlja.
Treba mu prostora, operisan je od taktičkog nogometa i kontakt igre.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 feb 2021, 18:44

Malo mi je tesko pisati neki rezime dok znam da nam je brat Rom u teskom stanju. Nadam se ubrzo nekim lijepim vijestima i da ide na bolje njegovo stanje.

Pobjeda je dobra,fina solidna igra u drugom poluvremenu,golovi Rebica jako bitni za samopuzdanje jer nam treba neko uz Zlatana ko ce davati golove.

Hakan je alfa i omega ove ekipe,nadati se da ce Benaser biti spreman za iduce kolo. Al ulaskom Hakana Kessie i Meite su odmah izgledali puno bolje koliko jedan igrac promjeni igru. Dati mu ugovor sto trazi da se ne dovodimo u nezgodne situacije

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 feb 2021, 19:43

OldFashioned je napisao/la:
07 feb 2021, 17:49
Ja sam sve više uvjerenja da Hauge nije za Serie A. Njegovi nastupi u EL i ovdje su nebo i zemlja.
Hauge je došao iz lige gdje se lože na Engleski fudbal. Hakanu su trebale skoro dvije godine da se uklopi. A imao je iskustvo igranja Bundeslige, reprezentacije Turske, LE. Tako da Hauge će se uklopiti samo treba malo strpljenja.
Sloboda do groba

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 07 feb 2021, 20:33

Haugeu treba mjesec dana finog odmora bez treninga,utakmica i ostalih zajebancija.
Lik je dosao iz prvenstva koje se zavrsavalo u prvenstvo koje je tek počinjalo tako da je to mnogo mnogo utakmica.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 07 feb 2021, 21:23

meecko je napisao/la:
07 feb 2021, 19:43
OldFashioned je napisao/la:
07 feb 2021, 17:49
Ja sam sve više uvjerenja da Hauge nije za Serie A. Njegovi nastupi u EL i ovdje su nebo i zemlja.
Hauge je došao iz lige gdje se lože na Engleski fudbal. Hakanu su trebale skoro dvije godine da se uklopi. A imao je iskustvo igranja Bundeslige, reprezentacije Turske, LE. Tako da Hauge će se uklopiti samo treba malo strpljenja.
Hakan je procvao čim je poziciju promijenio tako da ne bih uspoređivao te dvije situacije baš kao relevantne.
U EL Hauge sasvim solidno izgleda.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 feb 2021, 22:59

Da se ne citiramo dalje.... Rekoh da se furaju na Engleze i igraju malo divlje u odnosu na Italiju. U LE također ima ekipa koje ne daju previše na taktiku zato Hauge izgleda bolje. Hakan nije igrao na AMF ali iskustvo, koje je puno veće, je trebalo da mu olakša priviknjavanje na Italiju. On je igrao ispod svakog nivoa. Hauge mi je djelovao puno bolje, ali činjenica je da treba još rada sa njim. Nije ni Rebić, u Violi niti na početku kada je došao, pokazivao da će biti bitan dio ekipe....
Sloboda do groba

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 07 feb 2021, 23:04

Ja samo kažem da Hakanov slučaj ne bih uspoređivao jer je par godina igrao na krilu i pokazao je svojim nastupima da mu jedino desetka odgovara.

Za Haugea ćemo još vidjeti šta će biti ali znatno blje djeluje u EL i to sigurno nije slučajno.
Uostalom neću puno plakati, nismo ga doveli za 50 mil.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 feb 2021, 23:20

Hauge je svakako treća opcija, jeftin igrač za rotacije, evt. za budućnosti ako se poklope stvari. Igrao je dosta utakmica, pričao sam sa kolegom odozgo, njihove ekipe su odradile pripreme dva puta zbog covida. Zato je i stigao u punoj formi, te zabio golove u EL + Napoliju, sve na samom početku.

Nakon toga ispuhao (primarno loše doprinosi u defanzivi), te pročitan (nikako da pređe igrača više u Serie A), jednodimenzionalan jer nema brzine. Njegove karakteristike i talent su poput Gourcuffa i Saponare (sjeća li se ko tih likova?), više AM nego krilo. Onaj kriminalni (diagonalni) pas oko 80.min, iz kojeg je poklonio korner gostima, je kandidat za potez decenije, ali u negativnom kontekstu :nedam:

Crotone? Ne pamtim kad je slabija ekipa igrala protiv Milana, razmontirali smo ih kao Atalanta nas :mrgreen: Ne znači to ništa, jer su ubjedljivo najviše golova primili i na dnu dna. Čestitke Ibri na kolosalnih 500 komada, i bravo Ante.
Calabria je pametno očistio žute pred derbi, no nisam siguran za Romagnolija? Je li i on odmara/susp. vs Spezia?

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 07 feb 2021, 23:26

A sjećam, pogotovo francuske prevare. Stvarno je loš bio kod nas, čekali ga ko ozebli sunce da proigra i onda se vratio nazad čini mi se u Francusku i pružao ok partije.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 feb 2021, 23:35

@Zenga

Nema bojazni za Roma,on je tek ocistio kartone,ovo dns mu je 6-ti u ligi,a nakon 5 ide pauza,tako da on igra,samo bez obzira na to ono je izrazito glup karton na 70m od gola

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meepo i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []