Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Koliko god govorite da mu ne valja ovo sto igra naprijed ja bas mislim da valja i da ce procepiti, jer su ga u Juventusu ugusili na poziciji zadnjeg veznig i postao je alibi igrac samo prvom do sebe. U Romi je bio ofanzivniji i imao vecu slobodu i vise golova i asistencija. Ofanzivnije vise moze pokazati svoj talenat. Samo Koeman treba vjerovati u njega i davati mu da igra a ne bahatiti se i klupirati ga kao sto dosad radi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Igrao bi on ovako i reprstaciji samo da ima ovakve saigrace
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nema ga uopste na popisu igraca za sutrasnju kup utakmicu protiv Seville i pored "milion" povreda bukvalno u ekipi. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema on vise noge da igra ofanzivnog veznog igraca.zeljovac21 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 01:59Koliko god govorite da mu ne valja ovo sto igra naprijed ja bas mislim da valja i da ce procepiti, jer su ga u Juventusu ugusili na poziciji zadnjeg veznig i postao je alibi igrac samo prvom do sebe. U Romi je bio ofanzivniji i imao vecu slobodu i vise golova i asistencija. Ofanzivnije vise moze pokazati svoj talenat. Samo Koeman treba vjerovati u njega i davati mu da igra a ne bahatiti se i klupirati ga kao sto dosad radi.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nek okaci kopacke o klin onda, sto igra ako ne moze odgovoriti zadatcima.darker10 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 15:07Nema on vise noge da igra ofanzivnog veznog igraca.zeljovac21 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 01:59Koliko god govorite da mu ne valja ovo sto igra naprijed ja bas mislim da valja i da ce procepiti, jer su ga u Juventusu ugusili na poziciji zadnjeg veznig i postao je alibi igrac samo prvom do sebe. U Romi je bio ofanzivniji i imao vecu slobodu i vise golova i asistencija. Ofanzivnije vise moze pokazati svoj talenat. Samo Koeman treba vjerovati u njega i davati mu da igra a ne bahatiti se i klupirati ga kao sto dosad radi.
Ma nek radi sta hoce. Kazem samo da onako kad sa vidim kako se krece, ocigledno je da je izgubio korak ili dva u odnosu na recimo dane u Romi. Nije to ni nista strasno. Mnogi veznjaci su se s godinama povlacili u nesto defanzivnije role i odatle diktirali igru. Njegov problem je samo sto na tim pozicijama vec ima De Jonga i Busquetsa.On sad mora pokazat da na toj poziciji nudi nesto vise od njih, a realno govoreci u ovo vremena sto je igrao to nije pokazao.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:41
Nek okaci kopacke o klin onda, sto igra ako ne moze odgovoriti zadatcima.
Pjanke i veceras kriv za poraz i losu igru
Bio je užasan, nije se vidio na terenu
Nekakav Gariba starta ispred njega, 2003. godiste... vracaj se u Lyon Miraleme.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvo ponizavanje Mireta uvrstavanjem ovog djeteta u prvih 11 umjesto njega...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Klub je pred bankrotom, okreću se mladim nadama, svakako od Pjanića ove sezone nije bilo neke koristi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Miralem je jedva uletio na klupu zbog blaze povrede. Tek danas popodne odlucili da ce biti u opticaju za ovu utakmicu.
Nerealno je bilo ocekivati ga u prvih 11.
Nerealno je bilo ocekivati ga u prvih 11.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sa Miralemom ili bez - ova Barcelona je jako loša ekipa.
I to dijete odmah asistira evo za 1-0,a Mire evo skoro 20 mjeseci bez gola i asistencije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dobar meč, nema šta. 7. pobjeda u nizu. Nije slučajno.
Prelomio utakmicu 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Njegov ulazak je bio krucijalan, definitivno.
I onda ce doc' takav nikakav klupiran na okupljanje i Tuta ce jadan opet sve podredit njemu u nadi da ce se ovaj razigrat a la Chuck Norris i Pukki ce nas opet sve zajedno kolektivno popishat' isto ko i prosli put ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Proximic, Zglavkar i 21 gost.