FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne lozite nas bezveze braćo ionako su nam srca slaba zbog proteklih par dana.
-
- Kontakt:
Tacno braco ne zna chelavi pregovarat... pa ponudis Lekici shoping karticu na racun kluba, da probere hotel u kojem ce boraviti godinu i po dvije
svaki dan masaze, pedikure, manikure kako se vec kaze jjebem li ga i vikendom Aduku naseg brata iz Ghane
pa sta joj vise u zivotu treba... ja i fotografa da vazda za njom hoda i slika a ona na kraju dana da prebire valja ne valja i tako dok ga ne prodamo kinezima kao uefa confederacion group stage best winger
pa alme mi

Uvijek su bili najgori oni koji se prvi povlace.
Da igramo sa 11juniora, ja vjerujem u pobjedu. A ovsj spominje Velkoskog u tom kontekstu kao njgoreg igraca u historiji PlBiH
a ne reprezentativca jedne drzave, a protivnika digao do te mjere da ni njihovi najvatreniji navijaci nebi tako srcano pricali o sebi
Ode ovo sve u qurac.
Da igramo sa 11juniora, ja vjerujem u pobjedu. A ovsj spominje Velkoskog u tom kontekstu kao njgoreg igraca u historiji PlBiH

Ode ovo sve u qurac.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Postoji li krilo iz nase lige kojeg bi rado vidjeli kao eventualnu zamjenu za Tatara? Mislim na oba krila jer imamo tu mogucnost da Fanima premjestimo lijevo. Naravno, ne mislim ovdje na Zakarica koji se ranije dovodio u vezu s nama.
Ja sam jedno vrijeme zelio Brandaoa, ali bas je pao posljednjih pola godine i ne znam koliko dobrog bi nam donio sada.
Ja sam jedno vrijeme zelio Brandaoa, ali bas je pao posljednjih pola godine i ne znam koliko dobrog bi nam donio sada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ziljkić. Fin učinak ima i što je najvažnije, krilo je koje je trkački kvalitetno i može odgovoriti igri u oba smjera što se kod nas traži. Može pomagati beku u duplanju i raditi presing na zadnju liniju protivnika. Lošiji je igrač od Tatara po tome što je manje lucidan i što ne može imati slobodu da ulazi u sredinu.Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:05Postoji li krilo iz nase lige kojeg bi rado vidjeli kao eventualnu zamjenu za Tatara? Mislim na oba krila jer imamo tu mogucnost da Fanima premjestimo lijevo. Naravno, ne mislim ovdje na Zakarica koji se ranije dovodio u vezu s nama.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jedino možda Ziljkić, sve ostalo po meni nije kvalitet za nas.Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:05Postoji li krilo iz nase lige kojeg bi rado vidjeli kao eventualnu zamjenu za Tatara? Mislim na oba krila jer imamo tu mogucnost da Fanima premjestimo lijevo. Naravno, ne mislim ovdje na Zakarica koji se ranije dovodio u vezu s nama.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Eh, kad smo kod Ziljkica vec. Da li bi ga Borac uopste prodao nama i da li bi iznos od Rahmanoviceve ili Tatarove prodaje bio dovoljan da ga kupimo? Bojim se da bi od nas trazili vise novca nego sto bi ga prodavali negdje vani.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema šanse da ga možemo dovesti, isto kao i Lukića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naravno da bi više tražili, ipak bi ga prodali direktnom konkurentu. Ugovor ima do 2022 meni se čini. Sigurno bi ga mogli kupiti, ali čisto sumnjam da bi ga Borac prodao nama.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreća.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitanje za nase strucnjaku sa foruma,igra li Hare danas ili ne ? 

Mislim da ce cmilja od prve
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Volio bih danas da vidimo Fanima, Cmiljanica i Zinedina.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Danas kad pobijedimo ide prica iskorak u europi grupne faze a ako ne dobijemo onda ide upitna europa 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, Hajdeee, itatabisine, kontra, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee i 75 gostiju.