FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kovacevic
Oremus Dupovac Milicevic Pidro
Djokanovic Pejovic Salcin
Susic
Cmiljanic Hadzic
Kovacevic
Djokanovic Pejovic Susic
Velkoski
Cmiljanic Hadzic
Djokanovic Pejovic Salcin
Susic
Cmiljanic Hadzic
Kovacevic
Djokanovic Pejovic Susic
Velkoski
Cmiljanic Hadzic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Prerasli smo mi celavu ublehu davno, vakat mu je da se pakuje.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Sta narod pise po zvanicnoj stranici, kae Sabrina rekla da nam je dovoljno 4 mjesto. Pa maiku mu **** ko sve ima pristup internetu...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naš novi igrač će najvjerovatnije biti Hiroš iz Mladosti DK.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
oj yebem ti ženo maikuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:13Naš novi igrač će najvjerovatnije biti Hiroš iz Mladosti DK.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci poceli smo tu dominaciju u prvenstvu. Kupi igrace kojeg zele tvoji konkurenti pa taman ti na tribini bioAduka87 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:15oj yebem ti ženo maikuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:13Naš novi igrač će najvjerovatnije biti Hiroš iz Mladosti DK.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
MDK postala nasa filijala hahahahElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:16Znaci poceli smo tu dominaciju u prvenstvu. Kupi igrace kojeg zele tvoji konkurenti pa taman ti na tribini bioAduka87 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:15oj yebem ti ženo maikuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:13Naš novi igrač će najvjerovatnije biti Hiroš iz Mladosti DK.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoce nesto da mi bude citajuci ove gluposti na FB

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
nemoj dalje, srce ce me...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:19Platit ćemo i obeštećenje.Aduka87 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:17MDK postala nasa filijala hahahahElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:16
Znaci poceli smo tu dominaciju u prvenstvu. Kupi igrace kojeg zele tvoji konkurenti pa taman ti na tribini bio![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
1.13 kvota na našu pobjedu protiv Triglava,inace trenutno 7 mjesto su trenutnu u drugoj Slovenskoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako dodje i Hiros onda zaista treba odati priznanje Emiru Hadzicu da je pravi humanitatac koji pocasti Musiju sa lovom od svakog naseg transfera.
To se zove kolegijalnost i dobri jaranski talovi.
Aferim Hadzija
To se zove kolegijalnost i dobri jaranski talovi.
Aferim Hadzija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šanse da ovo dobijemo su ravne nuli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav crni Hiros plavi isprdak i alkos. Sto se tice Lukica i slicnih njih ne gledas da dovedes kad odu u Borac ili Zrinjski nego kad igraju u Krupi,Radniku sad je kasno. Nadam se da ce Vico promijeniti ovaj broj stranaca pa sebi ili hrvati nece biti stranci jer te ovako prinude da dovodis igrace iz nase lige ili sa bh pasosem a takvih kvalitetnih igraca je malo. Sto se mene tice igrace tipa Hiros ili Cmiljanic ja nebi dovodio vec bi radje dao sansu bilo kojem akademcu
Pa Lukic je kod nas bio na probi, al tadasnji strucnjaci rekli da nije kvalitet za naszagor1987 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 12:25Kakav crni Hiros plavi isprdak i alkos. Sto se tice Lukica i slicnih njih ne gledas da dovedes kad odu u Borac ili Zrinjski nego kad igraju u Krupi,Radniku sad je kasno. Nadam se da ce Vico promijeniti ovaj broj stranaca pa sebi ili hrvati nece biti stranci jer te ovako prinude da dovodis igrace iz nase lige ili sa bh pasosem a takvih kvalitetnih igraca je malo. Sto se mene tice igrace tipa Hiros ili Cmiljanic ja nebi dovodio vec bi radje dao sansu bilo kojem akademcu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce Hiros doci, prvo sto je anamo onaj, a drugo, lik vodi nezdrav zivot..
E Nedima H bi volio vidjeti, ali otom potom.
E Nedima H bi volio vidjeti, ali otom potom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Chony533, Haksss, hurem, Lecler, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, Tarapi i 45 gostiju.