FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo neka nacionalna slovenska strategija da svi igraju ko englezi nekad izbi nabij pa trci za loptom?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kornere, ma sve prekide treba izvoditi Sušić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TSS
Cmiljanić
Oremuš

Cmiljanić
Oremuš

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Cmiljanic ok, tehnicki dobar, fino se gradi, spusta se da odigra, medjutim tesko da bude prevaga po vidjenom a stranac je i to se ocekuje....hajde vidjet cemo jos.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cmiljanic
Gosti uzeli produzeni vikend na temi, bujrum kuca casti

Gosti uzeli produzeni vikend na temi, bujrum kuca casti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
NIje los Cmiljanic, naravno nedovoljno je ovo da bi se sta konkretno reklo! Ovaj Triglav jesu drugoligasi, ali im je ekipa sacinjena od klinaca zeljnih igre koji izginuse jbt kao da igraju LP. Trce po trojica na loptu nebitno na kojem dijelu terenu i jos se brze vracaju. TIno ih klasika valja, al nemoze sam. I kao sto gore covjek kaze, izbi nabij pa trci u kontru za njom. Rezultatski nije dobro, ali igrom sasvim solidno za sada !
U novi boj ...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Titula, Cao
- hordasDoboj
- Kontakt:
Najavljena je jos samo generalka kad se vratimo?
Trebalo bi ubacit jos jednu tekmu u Butmiru a na Kosevu generalku da odigramo, ima dovoljno vremena.
Trebalo bi ubacit jos jednu tekmu u Butmiru a na Kosevu generalku da odigramo, ima dovoljno vremena.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ono sto primjetim vezano za Cmiljanica da je tehnicki ili ti da kazem na lopti bolji igrac od ostalih spiceva.Baš je mekan na lopti .Za ostalo usporedbe ce mi trebati jos vremena ali odma na prvu mogu reci da ima mozda i u top3 u ekipi onu neku mekocu i finocu na lopti.
Ostalo generalno dosadna utakmica,ovoga sam gore izdvojio jel je novi mada nije odigrao nista bog zna sta,vec ovaj detalj mi je izrazen pa sam morao da prokomentarisem.
Oremus bez dileme najbolji i najveci profesinalac u ekipi,igra isto kao da je finale neko.
U dilemi sam dali ce Tini ovo pomjeranje naprijed biti bolja opcija,mislim da on vise voli kad se vrati daleko po loptu.Da ce tu biti velika razlika u odnosu na Rahmanovica koji je bukvlano drugi spic bio.
Ostalo generalno dosadna utakmica,ovoga sam gore izdvojio jel je novi mada nije odigrao nista bog zna sta,vec ovaj detalj mi je izrazen pa sam morao da prokomentarisem.
Oremus bez dileme najbolji i najveci profesinalac u ekipi,igra isto kao da je finale neko.
U dilemi sam dali ce Tini ovo pomjeranje naprijed biti bolja opcija,mislim da on vise voli kad se vrati daleko po loptu.Da ce tu biti velika razlika u odnosu na Rahmanovica koji je bukvlano drugi spic bio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ma mora biti generalka.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:54Najavljena je jos samo generalka kad se vratimo?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za sve goste i ostale preletače sa drugih manje bitnih tema, Cmiljanic odlican. 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne može Tino nazad više ići, jer je igrač manje u fazi odbrane.miky_hz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:55Ono sto primjetim vezano za Cmiljanica da je tehnicki ili ti da kazem na lopti bolji igrac od ostalih spiceva.Baš je mekan na lopti .Za ostalo usporedbe ce mi trebati jos vremena ali odma na prvu mogu reci da ima mozda i u top3 u ekipi onu neku mekocu i finocu na lopti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ma odlicno je ovo,sta ces ljudi grizu hoce da se dokazu 

Cmiljanić zna lopte, sve dobro samo fali gol.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kova (ako ne ode)
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Susic
Zinedin
Fanimo
Krste
Cmiljanic
Za derbija ovo uigravat. I onda imas sa klupe Jukica, Salcina, Pejovica, i pojacanje/a.
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Susic
Zinedin
Fanimo
Krste
Cmiljanic
Za derbija ovo uigravat. I onda imas sa klupe Jukica, Salcina, Pejovica, i pojacanje/a.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Drag mi je Krle al ga nikako ne mogu zamisliti u prvih 11 ako hocemo nesto ozbiljno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!