FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mora se dovesti lijevo krilo, nema tu price.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jukic i nekako jer je odgovoran nazad, i ima slifa ali krste vise od 20 min ne moze. Bar ne nivo ove sezone, a s obzirom na odlaske dabogda da budemo i na 60-70%
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Treba Hadzija nazvat Pereza da vidi za Balea, eno kazu nece Tott da ga zadrzi.
Budite malo realni, vi bi 10 pojacanja u januaru, kao da je FM, ovo sto imamo je sasvim ok za ligu, osvajamo na kraju sa dvocifrenom prednosti. Salcina ili Jukica bi ja na jedno krilo a Fanima na drugo, Krste sa klupe.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tražilo se jedno pojačanje dok Amar i Tatar nisu otisli, sad je logicno da se trazi više.Kaunas je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:03Treba Hadzija nazvat Pereza da vidi za Balea, eno kazu nece Tott da ga zadrzi.
Budite malo realni, vi bi 10 pojacanja u januaru, kao da je FM, ovo sto imamo je sasvim ok za ligu, osvajamo na kraju sa dvocifrenom prednosti. Salcina ili Jukica bi ja na jedno krilo a Fanima na drugo, Krste sa klupe.
Kad mi se Hebibovic počne gurat pored Mustendanagica da izvodi slobodnjak ranio bi se odmah.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tanko je ovo braco. Titula je pod velikim upitnikom ako ne cak i Evropa. Nemojmo si oči zamazivati braco.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Za koju poziciju? Imas Tinu, Dala i Zinedina na AMF, po krilima Fanimo, Jukic, Salcin, Krste i Hebib. DMF Pejovic, Andrej, Tino, Adukor.
Ako se vec neko treba dovesti onda lijevi bek, ostalo je bespotrebno trpanje kadra.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Ova krila kad sva saberes nemas psim fanima igraca ko tatar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Realno lik je upravu
Korektan, imao je par dobrih poteza gdje ga niko nije ispratio.Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Treba uzeti u obzir da smo bili u teretani prije tekme, da nismo bas bili svjezi. Valjda je i to neki eksperiment od strane strucnog staba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jos 19 dana do derbija!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je bio brate boga miHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nekima ovdje se treba crtati da salcin nije **** krilo
PSPHM
MortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:19Dobar je bio brate boga miHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Veoma solidan, trenira s ekipom tek 5 dana, pa vjerujem da ce biti i bolji...Odlicno se gradi, i u par navrata je lijepo dijelio lopte krilima..Skoro je zabio gol, odlicno loptu primio, brzo se okrenuo i odmah sutirao..Sve u svemu, mislim da bi super pojacanje mogao bitiHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin, Kaunas, mire971, Napapijri, riki46 i 68 gostiju.