RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bravo momci 
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Bravo Rođeni, dobar rezultat 
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Nekad je bitan rezultat ali danas mi je bitnije bilo kako su ROĐENI igrali.Razigrani,protok lopte je dosta ubrzan i što je najvažnije tempo igre nepada.Odlično FEĐA i nadam se još boljoj igri sa pojačanjima u napadu i odbrani.

-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ako mi ubodemo sada sa napadačem na ovakvu uigranost ekipe, sezona bi mogla biti boli glava 
Ti si naša ljubav jedina!
Ima li vise napadaca ljudi????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ovaj 27-godišnji srbijanski napadač će se mostarskoj ekipi će se priključiti večeras te će Dudiću na raspolaganju biti od sutra.
Inače, osim Georgijevića u igri je bilo još nekoliko napadača, a na kraju je izbor pao na dosadašnjeg člana Ferencvaroša.
Radi se o fudbaleru koji je karijeru počeo u Zemunu. Igrao je još za mladi tim Partizana, Spartak, Teleoptik, Inđiju i Voždovac.
U februaru 2018. godine je prešao u Ferencvaroš, zatim je bio na posudbi u Partizanu i Irtyshu, a u posljednje vrijeme je igrao u drugom timu mađarskog velikana.
Forzza Velez
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola. 
-
Mostarac45
- Kontakt:
Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nije teško biti bolji od Ćatića, ali neka ga. Vidjeti ćemo do kraja sezone od čega je sastavljen i ima li razloga čekati ga.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Nije teško biti bolji od Ćatića, ali neka ga. Vidjeti ćemo do kraja sezone od čega je sastavljen i ima li razloga čekati ga.
Misicna masa mu je u deficitu, pa mogu reci velikom deficitu u odnosu na njegovu visinu
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Neka jede, trenira i šuti. Ovo mu je prilika. S nama je ub'o realno. Ni o čemu ne treba da se misli. Sad je sve do njega.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
1:53:50
Kakav faul napravise nad Ovcinom odmah iza toga na metar od sudije i gol-aut svira. Dobro smo bod izvukli kad to vidim.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:45fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15
Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od catica
1:53:50
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.