Da to je vec obj na zvanicnoj stranici ja mislim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Procitah danas dopis iz saveza, ne znam je li se sta promjenilo jer na sportsport pise 5%.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:0510% sta si ti citaoholyman je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:04Ne,JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:58Znači na Koševu cca 1500- 2000 ljudi?
Zavisno hoće li i jug puštati
U dopisu pise 5% ukupnog kapaciteta ali do max 500 ljudi.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel se zajebavaš ili si ozbiljan? Znači, samo lupiš neku cifru, u nadi da će neko toliko platiti ili bar polovinu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()

To tako ne ide ni u Mijanmaru, samo bi se ljudi dobro ismijali.
Pošalju ponudu recimo za Vladana, mi vratimo da potražujemo dva miliona. Šta oni će reći "ahhh sad baš dva miliona, ali hajmo im dati milion i po, dobar su klub i treba im para za krilo, nećemo se raspasti ako ne pošaljemo."

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
“Ukupan broj gledatelja na svakoj tribini bio bi 10 posto od kapaciteta, ali ne više od 500 gledatelja po tribini”. Znaci sa jugom 2.000.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Losa situacija u Vojvodini, bilo bi dobro pokupiti ako valja sta, pogotovo nam ide u korist sto se u vecini jacih liga prelazni rok zavrsio..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Mada ne vjerujem da će ovi iz RS-a dozvoliti povratak publike.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mrtav ozbiljan... to je moja procjena i moje misljenje, a tvoj odgovor je kako tebi i dolikujeAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:18Jel se zajebavaš ili si ozbiljan? Znači, samo lupiš neku cifru, u nadi da će neko toliko platiti ili bar polovinu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()
Pošalju ponudu recimo za Vladana, mi vratimo da potražujemo dva miliona. Šta oni će reći "ahhh sad baš dva miliona, ali hajmo im dati milion i po, dobar su klub i treba im para za krilo, nećemo se raspasti ako ne pošaljemo."![]()
![]()

-
- Kontakt:
Najbolje ko Bayern sto je odgvorio Realu za onog beka,kaze za te pare mozete samo dobiti njegov dres sa potpisomAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:18Jel se zajebavaš ili si ozbiljan? Znači, samo lupiš neku cifru, u nadi da će neko toliko platiti ili bar polovinu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()
Pošalju ponudu recimo za Vladana, mi vratimo da potražujemo dva miliona. Šta oni će reći "ahhh sad baš dva miliona, ali hajmo im dati milion i po, dobar su klub i treba im para za krilo, nećemo se raspasti ako ne pošaljemo."![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sta je to

Da je to tako, Dinamo bi ga sad kupio za deset puta manje, pa prodao za godinu za pet miliona. Ali ne ide to bas tako. On u Dinamu ne moze igrati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uporan si da valjaholyman je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:16Procitah danas dopis iz saveza, ne znam je li se sta promjenilo jer na sportsport pise 5%.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Hadzija keru. 

Pa ne moze kad imaju Livakovica, reprezentativnog golmana, Nevistica na posudbi u Rijeci i Horkaša u Istri ako se ne varam.
Sve ce ih svakako prodat za vise nego mi Kovu.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 feb 2021, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Strašno. Ne znam koji dio posta izdvojit kao najveću glupost.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()
-
- Kontakt:
Indianac je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:37Nisu nasi pristali jer arapi traze i seata sa kovom u paketu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:33E,jbg,pa zar i Kova..![]()
Sretno majstore,dobar momak skroz.
450 milja,hmm
Moglo je ovo i boljeee..
Ali,sta je tu je![]()
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, hajroooooo, J1897, johntravolta123, keli, misstianopenaldo, MostarReds22, NeSamSafetee, PapakIzSa, Posejdon, propoklopac, riki46, samoFKS, sekac, SilaMoc1946, Vanja8 i 170 gostiju.