NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 06 feb 2021, 17:53

DeColo19 je napisao/la:
06 feb 2021, 17:22
Ma ovo je tanko skroz, nisam gledao prijasnje tekme al ovo danas ništa, drugo pol samo se udarali. Al ajd prijateljska je donekle i razumijem. A onog Sarvana poslat u mionicu, nek povede Hasusku sa sobom i Mehića..bar nas tako mogu pojacat i ne znam ovo dijete danas sto je potpisalo pa cemu to dijete od 18 god kud ces s njim sta ce nam imamo i svoje djece..
To je dijete pojacanje za juniore jer idemo na napad na premijer ligu.
Pobijedis slobodu i krupu onda trener izmijesa malo i proba neke zamisli izgubi od dobre Gradine i odmah raspad cccc
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 feb 2021, 18:43

Zvijezda je izuzetno kvalitetna i po meni jedina prednost Posušja može biti raspored ili što je ekipa duže zajedno.

Ova ekipa je agilna a pozitivna priča i atmosfera su glavni faktor koji može presuditi u vašu korist. Po meni Sarvan i Mehić A. bespotrebno dovedeni. Čak me Sarvan negativno iznenadio.

Sve u svemu, dobra utakmica danas. Hvala na gostoprimstvu i puno sreće želimo.

Danas smo svi iz Srebrenika skoro karte kupili :thumbup:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 feb 2021, 19:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:
06 feb 2021, 18:43
Zvijezda je izuzetno kvalitetna i po meni jedina prednost Posušja može biti raspored ili što je ekipa duže zajedno.

Ova ekipa je agilna a pozitivna priča i atmosfera su glavni faktor koji može presuditi u vašu korist. Po meni Sarvan i Mehić A. bespotrebno dovedeni. Čak me Sarvan negativno iznenadio.

Sve u svemu, dobra utakmica danas. Hvala na gostoprimstvu i puno sreće želimo.

Danas smo svi iz Srebrenika skoro karte kupili :thumbup:
Beton ekipa Srebrenika... Svaka cast sa ovakvom igrom ulazite u federalku. Puno srece... :tokralju:

Sto se tice nas treca prijateljska u deset dana sve ok jaranike...
polako se slaze ekipa, za to i jesu ove prijateljske da se proba sta iskombinovati...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 feb 2021, 19:59

Danas i vise nego dobra igra u prvom poluvrrmenu ako zanemarimo primljene golove. Posebno drugi gdje je nedostajano koncentracije i komunikacije.
Jedina greska Vidovic na veznom ili kao poluspic. Definitivno to ne moze igrati. Jer onda imamo igraca manje.
Mislim da imamo 3-4 igraca vise u rosteru bez potrebe kojima bi se trebalo zahvaliti.
Po mom nekom misljenju i Riki bi trebao imati bitniju ulogu u ekipi.
Sve u svemu solidno je ono danas bilo bez obzira na poraz.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 feb 2021, 20:28

Bjezi ba Combe ti odkako si se u upravu uvalio sve zivo hvalis...
:rol: :opaopa: :bow: :clap:

Kakvi si se boba najeo? :urnebes:

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 06 feb 2021, 20:58

Zašto odmah pljuvati?
Zvijezda je dobila 2 premijerligasa sa gol razlikom 4:0 danas je trener malo mixao isprobao neku zamisao izgubili smo i sta sad. Ove utakmice sluze za to da se sve varijante sve formacije isprobaju da bi se nasla ona prava, samo naprijed puna podrska.
Danas smo promasili dosta izglednih prilika ali bolje da promasimo sad nego u prvenstvu.
P.S Poslije Krupe koju smo nadigrali u svakom segmentu fudbalske igre nije bilo ovoliko komentara..

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 06 feb 2021, 21:02

combe je napisao/la:
06 feb 2021, 19:59
Danas i vise nego dobra igra u prvom poluvrrmenu ako zanemarimo primljene golove. Posebno drugi gdje je nedostajano koncentracije i komunikacije.
Jedina greska Vidovic na veznom ili kao poluspic. Definitivno to ne moze igrati. Jer onda imamo igraca manje.
Mislim da imamo 3-4 igraca vise u rosteru bez potrebe kojima bi se trebalo zahvaliti.
Po mom nekom misljenju i Riki bi trebao imati bitniju ulogu u ekipi.
Sve u svemu solidno je ono danas bilo bez obzira na poraz.
Slazem se za Pljevljaka, sto bi se reklo zna on igrat lopte.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 feb 2021, 21:30

Ljudi ne pljuje niko i nije nikakav raspad, cak i bolje sad izgubit malo se na zemlju spustit al hocu rec puno igraca nagomilano a nema potrebe sa tim, valja to sve platit a treba klub da se stabilizuje..

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 feb 2021, 22:05

Dragi selektori navijaci jel vi možda plaćate igrače ili ne plaćate pa pametujete, čovjek danas izveo kombinirani sastav sto ja znam, i izgubili na dvije greške zadnje linije gdje smo samo potvrdili da Mazic i culum ne mogu igrati skupa. A to sto je nagomilano vidjet ćeš zašto je kad krnene prvenstvo kartoni, klupa itd

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 feb 2021, 09:47

spiska je napisao/la:
06 feb 2021, 22:05
Dragi selektori navijaci jel vi možda plaćate igrače ili ne plaćate pa pametujete, čovjek danas izveo kombinirani sastav sto ja znam, i izgubili na dvije greške zadnje linije gdje smo samo potvrdili da Mazic i culum ne mogu igrati skupa. A to sto je nagomilano vidjet ćeš zašto je kad krnene prvenstvo kartoni, klupa itd
Ma nebitan je rezultat u pripremnim utakmicama,ma vecini je raje cudno gomilanje igraca ,imamo vise igraca sa strane i od Posusja i Sim Bau klubova koji nemaju nikakvi dugovanja .Drago mi je ako su kod nas pronadjena sredstva za finansiranje i jaki sponzori koji ce isfinansirat ovaj projekat.

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 07 feb 2021, 09:55

Neretljak je ocito isprobavao neke varijante. U odnosu na prethodne utakmice prvi puta su igrali zajedno Facic i Mehic kao vezni i Salihovic i Vidovic napadaci. On ce izvuci zakljucke iz toga sto je vidio. Culum i Mazic spori i ne mogu igrati zajedno. Berbic i Culum su puno bolja kombinacija radi brzine i skoka kod Berbica

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 07 feb 2021, 16:03

spiska je napisao/la:
06 feb 2021, 22:05
Ne znam jel se na mene odnosio komentar ili na nekog drugog, ali niko nije ruznu rijec uputio. Diskutujemo o sastavu, igri kao navijaci na forumu koji za to sluzi. Upravo to sto pises za Culuma i Mazica je i vecina ovdje konstatovala, kao i da amidza ne moze igrati desetku. Ne znam u cemu je problem :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 feb 2021, 16:24

Nije se odnosilo na tebe nego na ove sto se pitaju kako ćemo iznosi i ostalo, pljuvači jučer kao sto combe rece izuzmemo li golove mi smo dosta bolji bili al tako je kako je. Dosta igrača ima neki će ići zato je jučer mix bio.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 feb 2021, 08:43

...........Azur
Antara Berba Cale Djekic

..... .. Meha Fale
..... .. Mila
Rastoka Vida Hasuka

Klupa top isto: Marjan, Maza, Samadza, Sarvan, Hrvanovic, Salihovic mozda visak: Pljevljak,Behram, Mehic, Rastoder

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 feb 2021, 09:00

Dragi combe, ne znam jel mi pratimo isti sport uopste. Cuj Pljevljak i Rastoder visak.
Bez Rijada nema igre
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 feb 2021, 15:52

combe80 je napisao/la:
08 feb 2021, 08:43
...........Azur
Antara Berba Cale Djekic

..... .. Meha Fale
..... .. Mila
Rastoka Vida Hasuka

Klupa top isto: Marjan, Maza, Samadza, Sarvan, Hrvanovic, Salihovic mozda visak: Pljevljak,Behram, Mehic, Rastoder
Nemoj samo da te ponese pa uzviknes toooo vadi nas matori Lazo hehehehe,ti si meni kralj

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 feb 2021, 17:01

Zmajevac kralju drzi se prpelica jaraniko :ljepota: :ljepota: ...
matorog se sreca na kraju rijesili.... :kralj:

Nit Riki nit Rastoder nisu u21 i nemogu startat ... :thumbdown: :wave:

Sarvana :hmmmmm: jos malo testirat

Ostalo top idu bolji dani jaranike :opaopa:

Po meni Berba i Rastoka najbolje pojacanje uz nase Hasuku i Faleta i Mehe :tokralju:

Combe salji infose u poruke dlan uz dlan si sa Limarom i upravom :zzz:

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 08 feb 2021, 20:50

Samo siroka klupa vodi u PL...I tu je tacka,niko tu nije visak,prvenstvo je dugo,bice tu povreda,kartona...sve je to ok,ko voli Zvijezdu,kupi kartu i pomozi...tim je top,pozdrav za najveceg kriticara Combeta,ako on kaze da je to dobro ostali da sute...combe 80 ,samo malo ozbiljnosti nisi ti za baciti ;)

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 09 feb 2021, 06:33

Pozdrav za kralja combeta80, i daleko najpoznatiju rečenicu na forumu: Jaranike, stižu bolji dani, vadi nas matori Lazo. :thumbup:

corleone10

Post Postao/la corleone10 » 09 feb 2021, 20:45

protiv gradine prvo poluvrijeme slabo. sve stariji igraci, sporo u odbrani i nejako u sredini ali treba probati sve. vidovic pokazuje da je klasa ali ne moze na ofanzivnom veznom. drugo poluvrijeme drugacije, u defanzivi i sredini super, nisu nam osutali uopste, dosta cvrsce je bilo, u odbrani sigurnije a u sredini terena smo bili agresivniji, nismo gubili dvoboje , ili smo uzimali lopte ili pravili faulove, ali nisu nam ni jednom zaprijetili, napad jedino malo zbunjen ali sve se treba probati. steta sto nismo i drugi zabili do kraja, zasluzili smo
protiv krupe je prvo polivrijeme bilo odlicno ali neka strucni stab priba sve
bice ovo odlicno

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.