BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
E moj Damire pa zar za ovo 20 dana karantina pardon ljetovanja sa starletom
sta covjek sebi uradi s karijere vise ga ni samozdravlje ne moze opravdat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro počeo ali onda se samo ugasio. Protivnik ništa specijalno odigrao i samo koristio šanse. Stav užasan. Bojim se da je to to od Damirove karijere a to bi značilo i od toga da imamo predstavnika na GS turniru u singlu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nadas se da nece biti tako i onda te rezultat demantuje.
Ocekivano sramotno izdanje.
Nastavio je kontinuitet losih igara.
Ocekivano sramotno izdanje.
Nastavio je kontinuitet losih igara.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne mozes bit nisko inteligentan i bit veliki igrač, on je i premašio svoje mogućnosti po mom mišljenju.
Starlete, Jala Buba, tetovaže iznad ki*e da izvinete, pijancenja, provodi po Beogradu, klasicni kamenjar.
On je sebe obezbijedio za citav zivot i tjt, nema on nikakvih apetita sto se tice nekih uspjeha, uzeo je sad para vise nego mnogi za 10g rada u BiH.
Starlete, Jala Buba, tetovaže iznad ki*e da izvinete, pijancenja, provodi po Beogradu, klasicni kamenjar.
On je sebe obezbijedio za citav zivot i tjt, nema on nikakvih apetita sto se tice nekih uspjeha, uzeo je sad para vise nego mnogi za 10g rada u BiH.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam, živi on skup život, potrošio je on do sad puno toga i doće njemu do pameti kad para nestane a više nema turnira.forgempp je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:11Ne mozes bit nisko inteligentan i bit veliki igrač, on je i premašio svoje mogućnosti po mom mišljenju.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kazem ti, konstantan decko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
A dobro, i ako je tako moze poslije karijere bit trener u nekom teniskom klubu, ili osnovati svoj vlastiti klub.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:23Sumnjam, živi on skup život, potrošio je on do sad puno toga i doće njemu do pameti kad para nestane a više nema turnira.forgempp je napisao/la: ↑08 feb 2021, 13:11Ne mozes bit nisko inteligentan i bit veliki igrač, on je i premašio svoje mogućnosti po mom mišljenju.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve ok ako i izgubi, dešava se. Problem je stav na terenu, provedeš 20ak dana u karanteni i onda dođeš na meč kao da te neko puškom natjerao. Hajd ako se to dešava na ch turnirima ali na GS turnirnima, gdje svi daju zadnjim atom snage a on se ponaša nezainteresovano. Vrijeme između servisa ne troši nikako, jedva da 5 sekundi prođe, skupljači jedva pokupe lopticu. Pauza između servisa, protivnik sjedi još 20-30 sekundi on već spreman da servira, nervozno brisanje peškirom. Daj, smiri, udahni malo. Skocentriši se, ne možeš ući u ritam ako žuriš.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uno brate moj ,pomiri se da on vise nije ozbiljan igrac nego amater,ponekad ce jos ovako na slem upasti i to je to...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma kakav god da je, on se obezbijedio za cijeli zivot i pri tome je jos i najbolji BH teniser ikada. Tako da mogu ljudi samo da mu zavide 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mirza je neradnik, iz nekih razoga mi jos drazi
Znam da Vi mladi sad povracate od ovog komentara, razumijem.
PS. Sacekajmo Paris
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
4 (St. Peterburg i Moskva 2017., Sofija i Antalija 2018.)Samozdravlje je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:543 ATP titule dosta za zemlju koja toliko ulaze u sport.
PS. Sacekajmo Paris![]()
4 ATP titule, Damir(St.Petersburg, Moskva, Antalija) i Mirzina u Sofiji.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:54
mogu, ali necu. Damir je statisticka greska ili fenomen u svjetskom tenisu. Da li je iko ikad sa onim fizickim predispozicijama ( servis ) i uslovima kao dijete bio TOT25. Ne vjerujem. Poslije Moskve doslo do zasicenja i potrosnje i neminovnog pada. Za mene ce uvijek biti neko ko je iznenadio svjetski tenis, a ne neko ko je razocarenje. Tu je gdje je realno i trebao da bude TOP200. Mozda je mogao vise, ali ...
Mirza je neradnik, iz nekih razoga mi jos drazii on dohvati ATP Sofiju. 3 ATP titule dosta za zemlju koja toliko ulaze u sport. U jednom momentu dvojica u TOP100
Ne vjerujem da cu dozivjeti da se to ponovi, daj Boze.
Znam da Vi mladi sad povracate od ovog komentara, razumijem.![]()
PS. Sacekajmo Paris![]()
Edit: Preduhitrio me @Galion
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Galion je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:314 (St. Peterburg i Moskva 2017., Sofija i Antalija 2018.)Samozdravlje je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:543 ATP titule dosta za zemlju koja toliko ulaze u sport.
PS. Sacekajmo Paris![]()
![]()
Da ono cudno finale sa Mannarinom (provokatorom) 6:1;1:6 i 6:1.
Prestao sam ga pratiti poslije SF sa Mirzom u Moskvi
Legenda nasa je mirDa
Hvala @Galion, a i tebi @Zundo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
To sto je on zaradio nije ozbiljan novac i brzo ce otici kad imas starlete i zohare oko sehe, mislis sto vozi glc coupe da je faca i pun para, zapad je pun takvih auta a takvi ljudi zaradjuju normalno ili hajmo reci iznadprosjecno.
Ja vozim isto Auto i placam kreditnu ratu od 550 eura, mislis da je to neki specijalan novac u austrij? Nije drug...
Damir zivi jos od stare slave, a kad ode ovo malo sponzora i kad nestane gratis para od prvih kola, brzo ce se to promijeniti.
Kod zarade od turnira uvijek moras uracunati i porez koji se odbija...
Elem, on treba da razmislja poduzetnicki vec sad i da otvori neku akademiju u bih za tenisere i sl jer od zaradjenih para se sigurno nije ni o od osigurao.
Kakve su ljudi pare potrosili za zivota, ovo njegovo je smijesno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vidim da niko nije pisao. Bašić prošao kvale jučer, upravo igra prvo kolo, dobio prvi set 7:6, u drugom 1:1. Prekinuto zbog kiše.
Tako je, većina taj novac gleda sa strane našeg normalnog života. Ali kad uzmeš u obzir da je od turnirska zarade $4.3 M otprilike $1.3 M otišlo na porez, ostane $3M što i nije nešto ako se uzme u obzir da je u njega stari sigurno uložio bar 1M KM, te kakvi su njegovi troškovi zbog tenisa i luksuznog stila života._dreamer_ je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:55To sto je on zaradio nije ozbiljan novac i brzo ce otici kad imas starlete i zohare oko sehe, mislis sto vozi glc coupe da je faca i pun para, zapad je pun takvih auta a takvi ljudi zaradjuju normalno ili hajmo reci iznadprosjecno.
Ja vozim isto Auto i placam kreditnu ratu od 550 eura, mislis da je to neki specijalan novac u austrij? Nije drug...
Damir zivi jos od stare slave, a kad ode ovo malo sponzora i kad nestane gratis para od prvih kola, brzo ce se to promijeniti.
Kod zarade od turnira uvijek moras uracunati i porez koji se odbija...
Elem, on treba da razmislja poduzetnicki vec sad i da otvori neku akademiju u bih za tenisere i sl jer od zaradjenih para se sigurno nije ni o od osigurao.
Kakve su ljudi pare potrosili za zivota, ovo njegovo je smijesno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.