jasonstatham je napisao/la: ↑08 feb 2021, 23:04
Rodju je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:47
Kakav negativizam u svakom komentaru.
Svašta čovjek ovdje vidi, pročita. Barcelona u kombinovanom sastavu izvuče JOŠ jednu pobjedu i tri boda protiv uvijek nezgodnog Betisa u sred Seville. I ne valja. Drvlje i kamenje, pljuvanje i psovanje. Svašta. Jasno nam je svima da igra nije vrhunska, žao je i meni što ne pobjeđuju po 5, 6:0. Od navijača drugih timova možda bih i mogao da prihvatim, ali ovo što ovdje vidim... Svašta.
Ah, da, Barcelona u zadnjih deset je na 8-2-0. 26 bodova, gol razlika 23:9. Atletico je na 8-1-1. 25 bodova, gol razlika 21:10. Bez Piquea, Coutinha, Fatija, Desta, Roberta, Suareza. Hajde, pljujte.
Stvarno previse cudnih ljudi na ovom forumu ima, nekad mi ubiju zelju ista napisati,
Sami su sebi najpametniji i komentarisu svaku izmjenu trenera i za svaku govore da je trabalo drugacije, a sve strucnjaci koji nakon sto ostave komentar traze od roditelja marku za kafu.
1. jedan se zakacio na Grizmana i vec na poluvremenu poceo rondati svoje fustracije
2. ne valja uvijek igrati sa istih 11
3. ne valja sto je izmjesao sastav (na kraju pobjeda bila)
4. ne valja sto je stavio Arauja u igru, (lik jedini kvalitetan stoper, zar je trebao staviti Lengleta i Umtitija zajedno pa da primimo peticu za 45min)
5. Ovamo Araujo nije trabao igrati 10. utakmicu za redom adrugi govori kako Messija nije trebao nikako odmarati... ne mozes biti pametan nikako
Ako nekad treba zacepiti i gledati to je sada, znaci 10 utakmica bez poraza? sta, treba bolje? Jadan je igrac ili trener Barcelone kad dodje u klub... Jer treba da igraju 100% utakmica, da pobjede 95% utakmica, od toga 50% utakmica treba da se zavrsi sa 5:0, da trener vrsi presing i da mi gledamo totalnu dominaciju Barcelone i da nas svi hvale, i naravno neizbjezno i pod moranje je Tripleta na kraju...
Ljudi nikako da shvate da je Barcelonina dominacija prosla isto tako postoji konkurencija koja isto ulaze u svoje ekipe...