AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 07 feb 2021, 23:49

Hvala na odg, totalna glupost kapitena onda, kao i onaj lakat Thea, frajera zavali laktom u glavu. Srećom VAR-a nije bilo, mogao je dobit crveni. Niđe veze, igraš protiv bezveze ekipe, utakmica gotova, vodiš 4 razlike i kupiš kartone na centru, pa stvarno...

Haj nek i ta Spezia i miki maus kup prođu bez povreda, tek za 2 hefte derby della madonnina :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 feb 2021, 23:49

Rebić da je samo malo mekši i laganiji igrač bio bi world class krilo sigurno.

Kad kažem mekši i laganiji, mislim na to da nekada izgleda kao da im drvenu nogu pa često zna imati problema sa kontrolom lopte, ali opet sa druge strane ima i nekih moćnih poteza, prije svega jer je brz, jak i agresivan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 feb 2021, 23:54

Rebicev presing,agresivnost je ono sto njega krasi,a ruku na srce ima on dribling koji na oko ne izgleda lijep ali svaki put prodje,na to sve zna dati gol,on je nama na toj lijevoj strani sigurno prvi izbor,nama je problem ta desna strana,mozda treba pokusati Leao na desnu stranu probati

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 feb 2021, 00:09

Sad gurati kako znaju i mogu do kraja sezone a vidi se da mogu a onda uz novi ugovor Hakanu prije svega, dovesti kvalitetno desno krilo koje baš fali i još osnažiti pokoju poziciju i onda još jači gurati kroz LP koja nikako nebi trebala doći u pitanje.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 feb 2021, 05:37

:rol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 feb 2021, 10:32

Mali Olzer u Primaveri se raspuco u zadnje vrijeme, ofanzivni vezni, a i Tonin dao par golova. Samo jos Roback da procepi.
A citam malo o tim momcicima i hvale Oddia, lijevog beka, kazu da je pravo prodoran i brz. A sad mu i konkurencija stigla u vidu ovog hrvata sto je Maldini insistirao na njemu, vidicemo na cemu smo u dogledno vrijeme.
Valjda je i onaj Capani posudjen u Spansku 2. ligu, od njega sam ocekivao dosta kao i od malog Brescianinia koji je posudjen u Seria B, vidim da je postigao 1 gol i 2 asistencije, sasvim solidno. Taj momak ima slifa na sredini terena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 08 feb 2021, 10:36

Beduin je napisao/la:
08 feb 2021, 10:32
Mali Olzer u Primaveri se raspuco u zadnje vrijeme, ofanzivni vezni, a i Tonin dao par golova. Samo jos Roback da procepi.
Olzer po meni nije nesto , ali od Tonina bi moglo biti igraca.
Beduin je napisao/la:
A citam malo o tim momcicima i hvale Oddia, lijevog beka, kazu da je pravo prodoran i brz. A sad mu i konkurencija stigla u vidu ovog hrvata sto je Maldini insistirao na njemu, vidicemo na cemu smo u dogledno vrijeme.
Na koga misliš ? Ovog momka sto je stigao u ovom prelaznom roku iz druge Mađarkse lige ? Ako je on u pitanju Srbin/Mađar je.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 feb 2021, 10:54

meepo je napisao/la:
08 feb 2021, 10:36
Beduin je napisao/la:
Olzer po meni nije nesto , ali od Tonina bi moglo biti igraca.
Beduin je napisao/la:
Na koga misliš ? Ovog momka sto je stigao u ovom prelaznom roku iz druge Mađarkse lige ? Ako je on u pitanju Srbin/Mađar je.
Da, da, srbin/madjar, do mene je.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 feb 2021, 12:15

Kako li je Rom danas? buraz kad stignes javi kakvo je stanje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 09 feb 2021, 00:27

Xavijevih pola decenije vrijedi kao čitava Ibrahimovićeva karijera, a kamoli protekla decenija gdje je najveći uspjeh titula Francuske lige sa PSG-om.
Ovi što navijaju za Barcu nemaju doticaja s fudbalom osim praćenja Barce zadnjih 15-ak godina :kafa:
Ovakvu glupost moze izvaliti neko ko veze nema s fudbalom :kafa:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 feb 2021, 01:09

meepo je napisao/la:
09 feb 2021, 00:27
Xavijevih pola decenije vrijedi kao čitava Ibrahimovićeva karijera, a kamoli protekla decenija gdje je najveći uspjeh titula Francuske lige sa PSG-om.
Ovi što navijaju za Barcu nemaju doticaja s fudbalom osim praćenja Barce zadnjih 15-ak godina :kafa:
Ovakvu glupost moze izvaliti neko ko veze nema s fudbalom :kafa:
To je navijački gledano sve i stvar ukusa, te se o tome dalo pričati... Maldini je čitav život igrao za Milan, a Cannavaro promijenio mnogo vrhunskih klubova koje imao bolju karijeru i ko je bolji igrač?
Ja sam za Maldinia, neko drugi ima drugačije mišljenje.. Također ovisi koliko ko ima i godina nekome život počinje i završava sa Messi-em i klapom, ja pamtim Stoickova, Koemana i druge koji su igrali u Barceloni.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2021, 02:33

meecko druže, nema to nikakve veze.
Ako igrač igra cijeli život u jednom timu to ga ne čini ništa slabijim od onog što ih je više mijenjao.
Vjerujem da si primjer Cannavara samo onako naveo a dvojica igrača se ne mogu uspoređivati iako je Fabio bio igračina, Paolo je za njega druga vasiona baš kao i Baresi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 09 feb 2021, 10:54

Kako li je nas Rom danas???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 09 feb 2021, 10:57

Cannavara ni njegova mati Gelsomina ne bi poredila sa Maldiniem.

Dilema je Nesta ili Cannavaro. Maldini je iznad tih rasprava.

I naravno da je Nesta bolji :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 feb 2021, 12:53

SonVolt je napisao/la:
09 feb 2021, 10:57
Dilema je Nesta ili Cannavaro. Maldini je iznad tih rasprava. I naravno da je Nesta bolji :kafa:
Aj ne zafrkaji ni ja ne volim Cannavara, ali čovjek je bio vrhunski CB ( Napoli, Parma, Juventus, Inter, Real). Čovjek je bio samo 175 cm !
Mogu nekoga voliti ili ne ali je bio vrhunski igrač....
Na stranu što i ja Maldinia smatra boljim igračem. To je zlatno doba italijanskog fudbala (odbrane).
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 feb 2021, 13:08

Ma Meecko je samo dao usporedbu jer je Canavaro bio vrhunski stoper, dobio nagradu za najboljeg igraca i igrao za velike timove, a opet ne moze u isti rang sa Maldinijem. Barem sam ja tako shvatio, a ne da on vise gotivi Canavara ili ih izjednacava.

Nego, jedva cekam da nas Rom se oporavi, inshAllah, pa da nam opet ovdje postavlja novosti i statistiku voljenog Milana.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2021, 13:12

I ja sam tako shvatio jer zaista ova dva igrača ne idu u istu rečenicu koliko je god Cannavaro bio dobar uzimajući u obzir njegovu visinu i skočnost, ne može sa Baresijem i Maldinijem i to ne govorim subjektivno jer su ova dvojica legende Milana. Pogledati bilo gdje top listu defanzivaca neutralnih posmatrača i stvar je jasna.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 feb 2021, 15:02

Valjda nam burazer Romov uhvati vremena pa nam kaze dobre vijesti za naseg brata.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 09 feb 2021, 15:43

meecko je napisao/la:
09 feb 2021, 12:53
SonVolt je napisao/la:
09 feb 2021, 10:57
Dilema je Nesta ili Cannavaro. Maldini je iznad tih rasprava. I naravno da je Nesta bolji :kafa:
Aj ne zafrkaji ni ja ne volim Cannavara, ali čovjek je bio vrhunski CB ( Napoli, Parma, Juventus, Inter, Real). Čovjek je bio samo 175 cm !
Mogu nekoga voliti ili ne ali je bio vrhunski igrač....
Na stranu što i ja Maldinia smatra boljim igračem. To je zlatno doba italijanskog fudbala (odbrane).
Bio je vrhunski igrac, bez dileme ali ne moze u istu recenicu sa Maldiniem i to ne pisem kao navijac Milana. Nemam nista protiv Cannavara, odlican igrac kada je bio na vrhuncu ali nije imao kontinuitet koji je sinonim za Maldinia.

Maldini, Baresi i Beckenbauer su 1. klasa kada su defanzivci u pitanju.

Odmah ispod su Nesta, Cannavaro, Kjaer :mrgreen: ......
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 09 feb 2021, 17:58

Ubice vss Billy kao zeca :)

Rome uz tebe smo!Falis nam.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []