FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće li više to lijevo krilo, šta se čeka...
MoRe vala i desno, ako već Fani kaže da mu bolje odgovara igranje po lijevoj strani.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hoce, kad na vrbi rodi grozdje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kako bi se ovaj Lovric popisao na nasu ligu da igra za Divove

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kao sto sam vec napisao jednom Emir je udario u glavom u plafon, on vise nema mogucnosti za dalji razvoj. Malo rovari po regiji i to je to. On nema ono sto je najvaznije za razvoj jednog kluba -VEZE! On ne moze ufatiti telefon u ruke, pa zvati malo u Belgiju, Paragvaj, Ganu, Italiju, jer nema koga. Zato mu ispred nosa kupe igrace klubovi iz regiona koji su po imenu daleko iza nas.
Eno sad je imao priliku da "napadne" Ibisevica koji mu se ponudio na tacni. Sad ce reci kakav Ibisevic, jesi li ti normalan!? Gledao sam njegov intervju na N1, nema konkretnih ponuda, jos nije odlucio hoce li jos igrati ili ici u skolu za trenera, ali je 100% siguran da zeli biti blizu BH repke. Pa gdje je repka? U Sarajevu! Dobar pregovarac bi pritisnuo Ibisevica da moze igrati u FK Sarajevo, krenuti u proces skolovanja za trenera, i biti blizu onoga sto on najvise zeli-reprezentaciju. Kazem dobar pregovarac, jer Emir to nije, on ne zna naci covjeku damar i procitati ga.
Ibisevic nije dugorocno rjesenje, ali jeste magnet za navijace, sponzore i ime o kojem bi se govorilo u regionu, spominjalo Sarajevo i primamilo druge fudbalere. On sad vaga, ali mi nemamo nikoga da mu pomogne da prevagne. To je jedina istina
Ambicije kluba su na 15% od mogucih 100%. Zalostno
Eno sad je imao priliku da "napadne" Ibisevica koji mu se ponudio na tacni. Sad ce reci kakav Ibisevic, jesi li ti normalan!? Gledao sam njegov intervju na N1, nema konkretnih ponuda, jos nije odlucio hoce li jos igrati ili ici u skolu za trenera, ali je 100% siguran da zeli biti blizu BH repke. Pa gdje je repka? U Sarajevu! Dobar pregovarac bi pritisnuo Ibisevica da moze igrati u FK Sarajevo, krenuti u proces skolovanja za trenera, i biti blizu onoga sto on najvise zeli-reprezentaciju. Kazem dobar pregovarac, jer Emir to nije, on ne zna naci covjeku damar i procitati ga.
Ibisevic nije dugorocno rjesenje, ali jeste magnet za navijace, sponzore i ime o kojem bi se govorilo u regionu, spominjalo Sarajevo i primamilo druge fudbalere. On sad vaga, ali mi nemamo nikoga da mu pomogne da prevagne. To je jedina istina
Bolje da sutimbelosevic23 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 16:26
Dobro je nek ne puca
Sramota koliko je liga potonula, tj srb i hr su pobjegli fino

Čukarički

Koji slobodan SD bi po vama bio rjesenje?
-
- Kontakt:
Ovaj pantelija npr. nekad kritikuje upravu a nekad je hvali, nekad kritikuje igrace a nekad ih hvali, nekad kritikuje horde a nekad ih hvali. Sve zavisi od situacije, odnosno ucinka.
Dok ima likova koji uvijek ili hvale ili uvijek kritikuju. Nekad pomislim da su placeni da gledaju samo pravo.
Pa ja sam na sva usta hvalio kad je doveden Susic ili Fanimo. Ali isto tako me sad brine sto nema pojacanja nakon odlaska dva mozda i najbitnija igraca a za 20-tak dana pocinje prvenstvo. Sad ako ja to ovdje javno kazem odmah 2-3 lika ismijavaju i napadaju.
Svi smo na istoj strani i daj Boze da svi proslavimo titulu u maju. Ali ovako ce biti puno vise nervoze i patnje nego da je ostala ekipa na okupu. Opet kazem nadam se da ce biti dovoljan ovaj sastav a sto se tice nervoze navikli smo to otkad pratimo Sarajevo
Dok ima likova koji uvijek ili hvale ili uvijek kritikuju. Nekad pomislim da su placeni da gledaju samo pravo.
Pa ja sam na sva usta hvalio kad je doveden Susic ili Fanimo. Ali isto tako me sad brine sto nema pojacanja nakon odlaska dva mozda i najbitnija igraca a za 20-tak dana pocinje prvenstvo. Sad ako ja to ovdje javno kazem odmah 2-3 lika ismijavaju i napadaju.
Svi smo na istoj strani i daj Boze da svi proslavimo titulu u maju. Ali ovako ce biti puno vise nervoze i patnje nego da je ostala ekipa na okupu. Opet kazem nadam se da ce biti dovoljan ovaj sastav a sto se tice nervoze navikli smo to otkad pratimo Sarajevo
svaki koji zna da covjek iz Kljuca bi rado radio sa nasim klubom i da trenutno radi sa najboljim akademijama u africi, odakle salje igrace u ove ekipe na koje svrsavate tipa hrvatske srbije, madjarske, slovenije, austrije, svicarske, danske itd.
Koji radi sa vise od 3 menagera. I koji nece dozvoliti da mu u 3 mjeseca ode pola ekipe nego ce to da dozira.
Koji nece slati igrace na tribine, a godinu i pol kasnije, nuditi vecu platu igracima da zavrse sezoni i idu dalje gdje hoce, jer time sebe pisas po glavi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Totalne gluposti pricas, vidi se da si apsolutno neupucen.retromoos je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:41Kao sto sam vec napisao jednom Emir je udario u glavom u plafon, on vise nema mogucnosti za dalji razvoj. Malo rovari po regiji i to je to. On nema ono sto je najvaznije za razvoj jednog kluba -VEZE! On ne moze ufatiti telefon u ruke, pa zvati malo u Belgiju, Paragvaj, Ganu, Italiju, jer nema koga. Zato mu ispred nosa kupe igrace klubovi iz regiona koji su po imenu daleko iza nas.
Hajde sad prati i sabiraj 2+2.
Evo recimo da Ibisevic potencijalno moze u Sarajevo, treba ga samo neko posavjetovati i nagovoriti kao sto ti kazes.
Pogledaj prvo neku Vedinu sliku u civilki... primjeti da je na svakoj kapa ili majica Red Bull. Onda se raspitaj ko mu je u BiH zaduzen za sve domace kontakte. Onda ces saznati da je to osoba iz red bulla koja je bila u bordu direktora FK Sarajevo. Rovi malo dalje, pa se podsjeti kako je bord direktora otisao iz kluba i ko ga je zamijenio. Od tih ljudi, skontaj ko je danas tu i vedri i oblaci. Pa malo 2+2 i skontaj kakvi su odnosi Vedinog prvog covjeka u BiH sa tom osobom i koliko je tu u svemu nebitna hadziceva pregovaracka sposobnost.
To je samo za Ibisevica, nebitno, ali pokazuje koliko nekad ljudi lupaju gluposti, kao sve znaju kako se sta radi, a nisu uopste upuceni
Iako se po nekim pitanjima nisam slagao sa @Pantelijom, prateci godinama ovaj forum, on je najrealniji forumaš na nasoj temi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Konacno si se i ti ukljucio Emire. Svejedno je vakat da se fatas nogedatijakazemnesto je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:56Totalne gluposti pricas, vidi se da si apsolutno neupucen.retromoos je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:41Kao sto sam vec napisao jednom Emir je udario u glavom u plafon, on vise nema mogucnosti za dalji razvoj. Malo rovari po regiji i to je to. On nema ono sto je najvaznije za razvoj jednog kluba -VEZE! On ne moze ufatiti telefon u ruke, pa zvati malo u Belgiju, Paragvaj, Ganu, Italiju, jer nema koga. Zato mu ispred nosa kupe igrace klubovi iz regiona koji su po imenu daleko iza nas.
Hajde sad prati i sabiraj 2+2.
Evo recimo da Ibisevic potencijalno moze u Sarajevo, treba ga samo neko posavjetovati i nagovoriti kao sto ti kazes.
Pogledaj prvo neku Vedinu sliku u civilki... primjeti da je na svakoj kapa ili majica Red Bull. Onda se raspitaj ko mu je u BiH zaduzen za sve domace kontakte. Onda ces saznati da je to osoba iz red bulla koja je bila u bordu direktora FK Sarajevo. Rovi malo dalje, pa se podsjeti kako je bord direktora otisao iz kluba i ko ga je zamijenio. Od tih ljudi, skontaj ko je danas tu i vedri i oblaci. Pa malo 2+2 i skontaj kakvi su odnosi Vedinog prvog covjeka u BiH sa tom osobom i koliko je tu u svemu nebitna hadziceva pregovaracka sposobnost.
To je samo za Ibisevica, nebitno, ali pokazuje koliko nekad ljudi lupaju gluposti, kao sve znaju kako se sta radi, a nisu uopste upuceni

Sad kad je gostovao na N1 nije imao nista od Red Bulla na sebi, zanimljivo.
Zadnja izmjena: retromoos, dana/u 09 feb 2021, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde ne palamudi stručnjak majke ti...retromoos je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:41Kao sto sam vec napisao jednom Emir je udario u glavom u plafon, on vise nema mogucnosti za dalji razvoj. Malo rovari po regiji i to je to. On nema ono sto je najvaznije za razvoj jednog kluba -VEZE! On ne moze ufatiti telefon u ruke, pa zvati malo u Belgiju, Paragvaj, Ganu, Italiju, jer nema koga. Zato mu ispred nosa kupe igrace klubovi iz regiona koji su po imenu daleko iza nas.
Pa imas li ime neko jbte?Pantelija je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:50svaki koji zna da covjek iz Kljuca bi rado radio sa nasim klubom i da trenutno radi sa najboljim akademijama u africi, odakle salje igrace u ove ekipe na koje svrsavate tipa hrvatske srbije, madjarske, slovenije, austrije, svicarske, danske itd.
Koji radi sa vise od 3 menagera. I koji nece dozvoliti da mu u 3 mjeseca ode pola ekipe nego ce to da dozira.
Koji nece slati igrace na tribine, a godinu i pol kasnije, nuditi vecu platu igracima da zavrse sezoni i idu dalje gdje hoce, jer time sebe pisas po glavi.
Ev Sergej Barbarez npr ? Emir Spahic? Neko jako igracko ime ili neko drugi?
Ajd sad realno, jel ti ocekujes da u Sarajevu ostanu najbolji igraci, kada ti isti igravi dobijaju ponude za4-5-6x vece pare, i to u evrima?
Drugo je sta bi ja i ti zeljeli, a jel to realno?
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 feb 2021, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Okvisokohz je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:00Hajde ne palamudi stručnjak majke ti...retromoos je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:41Kao sto sam vec napisao jednom Emir je udario u glavom u plafon, on vise nema mogucnosti za dalji razvoj. Malo rovari po regiji i to je to. On nema ono sto je najvaznije za razvoj jednog kluba -VEZE! On ne moze ufatiti telefon u ruke, pa zvati malo u Belgiju, Paragvaj, Ganu, Italiju, jer nema koga. Zato mu ispred nosa kupe igrace klubovi iz regiona koji su po imenu daleko iza nas.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Zaista iskreno volim FK Sarajevo, Sarajevo grad u kojem sam rodjen i mahale njegove, ali nikad nisam zaboravio da je u toj masi navijaca ogroman broj izuzetno glupih likova. Nastavite
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Emir Spahic mozda ? On mi je onako realan, a mislim da ima jake veze.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim, evo ovde su dosta njih odlucili da je Emir tarabs, da ne moze vise puno dsti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:08Emir Spahic mozda ? On mi je onako realan, a mislim da ima jake veze.
Osim tog vrijedjanja i neosnovanog blacenja, ajmo pricsti o rjesenjima.
Glupa prica, nama treba onaj sto poznaje onog tamo, treba nam onaj sto ne posustaje, itd itd... Daj ime, pa da vidimo jel realno da to ime dodje... Dajte moguca rjesenja, konkretna imena.
Evo, imamo primjer osobe koja voli sarajevo vise od svog zivota, pa ode iz istog u CZ.
Ev ja da sam igrac Sarajeva i da imam ponudu dosta vecu, prvi bih otisso bez obzira na ljubav.
Od ljubavi se ne zivi.
Idem rjesavam zivot jednim ugovorom, o cemu mi pricsmo ovde? Zalimo se sto hoce da idu najbolji igraci, i trebaju.
Kad budemo mogli davsti platu na godisnjem nivou blizu milion maraka, onda ce druga prica biti.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bhfanatic14, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, Hamagara, iliyaa8, OldTownDistrict, OsmanhodzicBuco, relativizam, Sanfrancisco, StarmoCity i 104 gosta.