FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ha ja poslali smo Dizadarevica u MDK da bi doveli ovog iz Zvijezde, a imas jos Dzafica, Kanurica, Sahinovica, kako da ne 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo i Zrinjski u strahu, Atalanta poslala ponudu od 6 miliona eura bosanskom drugoligašu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad citam i nije mi jasno jedna Istra koja je zadnja u HR ligi dovede malog crnju napadaca iz ajaxa a lik kosta 1.5 mil a mi ne mozemo ni prosjecnog igraca dovest...pa jel toliko vise para ima Istra od nas jbt
apsolutno nije povezano jedno s drugim...Zip je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:42
Opet ti jarane o nekom sarkazmu, a normala te pitao.
Evo, sve si rekao kako jeste, vecina je istina pogotovo ovo za klupu.
Apsolutno se slazem za istu, al evo pitam za rjesenja?
Koga vidimo da bi mogao naprsviti pomak, al vidljiv pomak? Imas li neko ime?
Pricao si ds zelis i gledas da ides za njemacku, i meni je to neki krajnji cilj aBd, zar ne vidis iz nasih slucsjeva gdje zivimo i koliko je napredak moguc? Kad imas i u nasim redovima ljude koji tebe koci, a kamoli "opoziciju"...
Hocu da kszem, sve to ti sto kazes ima istine, al bolan svjestam si gdje zivimo i da neke stvari su ovde nemoguce.
Pa ovde ako nisi prosao ugradjevinsku skolu, ne mozes nista. Cast izuzetcima.
Opet kszem, zivis u bosni od 500 km a hoces ds vozis ferarija, pa nije realno
ja ti ponavljam slucaj srbije iz koje vise ljudi ide nego iz bosne, pa imas ekipe ispod cz i partizana gdje igraci igraju za manje para nego sto igraju kod nas ito dosta manje i neredovno, ali su povezani sa menagrima, akademijama u africi, evropi i odatle dovlace igrace
Previse mislite da su cifre te neke koje se provlace istina. Mozda u HR najboljim igracima ali da malo virnete u vecinu ekipa znali bi da kasne plate, da se prebijaju ugovori pri odlasku, da nisu plate kako se prica i nasi igraci kad pricaju ako kaze da ima 20 000 eura mjesecno racunaj na max 10 000 .... jer vole slagati....
prosjecni igraci serije A nemaju milionske ugovore a ne u HR ligi i slicno.
Stvar je u kvaliteeti poznanstava i prici, ima jedan koji je bio idiot ali je bio strasan menager. Ibrakovic. Ko je malo vise upoznat, s kakvim se sve igracima dogovaralo i pregovaralo, neki nisu dosli neki jesu ali je on imao strasnek veze i konekcije, drugi par cipela je sto je sebe ugradjivao u sve i sto je radio sa menagerima sumnjivih namjera... ali je imao pricu. Kod njega nije bilo cujemo se ovih dana da ovo zavrsimo niti mu je mogao igrac pobjejeci. Kad je jjajalo rekao razmislit cu on mu rekao ja sam cekirao kartu menager je rekao da bi trebao da ides i javio mu se s aerodroma.. nema tu palamudjenja
ja sam zivi svjedok, svakog slova i poziva izmedju emira i jednog igraca... ocima svojim gledao 10x isto. Dogovoreno cujemo se.... pa opet moze li sta kako, eto dogovoreno cujemo se... i tako nekoliko puta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema. Imaju odlican skauting i rade sa dobrim agencijama. Nisu de zabili u noge kod 3-4 lokalna dilera
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Vratitti ga odma ako im velic dođe. Bezveze ce tamo gubiti vrijeme.
You are someone else I am still right here
Pa ev opet te pitam, imas li ime i prezime rjesenja odnosno zamjene za hadziju, neki prijedlog?Pantelija je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:50apsolutno nije povezano jedno s drugim...Zip je napisao/la: ↑09 feb 2021, 20:42
Opet ti jarane o nekom sarkazmu, a normala te pitao.
Evo, sve si rekao kako jeste, vecina je istina pogotovo ovo za klupu.
Apsolutno se slazem za istu, al evo pitam za rjesenja?
Koga vidimo da bi mogao naprsviti pomak, al vidljiv pomak? Imas li neko ime?
Pricao si ds zelis i gledas da ides za njemacku, i meni je to neki krajnji cilj aBd, zar ne vidis iz nasih slucsjeva gdje zivimo i koliko je napredak moguc? Kad imas i u nasim redovima ljude koji tebe koci, a kamoli "opoziciju"...
Hocu da kszem, sve to ti sto kazes ima istine, al bolan svjestam si gdje zivimo i da neke stvari su ovde nemoguce.
Pa ovde ako nisi prosao ugradjevinsku skolu, ne mozes nista. Cast izuzetcima.
Opet kszem, zivis u bosni od 500 km a hoces ds vozis ferarija, pa nije realno
ja ti ponavljam slucaj srbije iz koje vise ljudi ide nego iz bosne, pa imas ekipe ispod cz i partizana gdje igraci igraju za manje para nego sto igraju kod nas ito dosta manje i neredovno, ali su povezani sa menagrima, akademijama u africi, evropi i odatle dovlace igrace
Previse mislite da su cifre te neke koje se provlace istina. Mozda u HR najboljim igracima ali da malo virnete u vecinu ekipa znali bi da kasne plate, da se prebijaju ugovori pri odlasku, da nisu plate kako se prica i nasi igraci kad pricaju ako kaze da ima 20 000 eura mjesecno racunaj na max 10 000 .... jer vole slagati....
prosjecni igraci serije A nemaju milionske ugovore a ne u HR ligi i slicno.
Stvar je u kvaliteeti poznanstava i prici, ima jedan koji je bio idiot ali je bio strasan menager. Ibrakovic. Ko je malo vise upoznat, s kakvim se sve igracima dogovaralo i pregovaralo, neki nisu dosli neki jesu ali je on imao strasnek veze i konekcije, drugi par cipela je sto je sebe ugradjivao u sve i sto je radio sa menagerima sumnjivih namjera... ali je imao pricu. Kod njega nije bilo cujemo se ovih dana da ovo zavrsimo niti mu je mogao igrac pobjejeci. Kad je jjajalo rekao razmislit cu on mu rekao ja sam cekirao kartu menager je rekao da bi trebao da ides i javio mu se s aerodroma.. nema tu palamudjenja
ja sam zivi svjedok, svakog slova i poziva izmedju emira i jednog igraca... ocima svojim gledao 10x isto. Dogovoreno cujemo se.... pa opet moze li sta kako, eto dogovoreno cujemo se... i tako nekoliko puta.
Hr liga i srbijanska su daleko od nase.
Drugacije gledamo, i u nekim stvarima se nikad necemo sloziti.
Ko kaze da je Dizdarevic otisao tamo? mislim nema nista zvanicno?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imaju, preuzeli su ih vlasnici Alavesa iz Španije, u 10tak mjeseci su u klub ulozili 7 miliona €.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nas sd ima poznanstva sirom kaknja
To jest imaju skauting i imaju SD dobrog a ovaj nas Hadzija nikakvog poznanstva nema,ne moze iskopat nekog,nije sve ni u parama ba,moras znati i ubjedit igraca varat ga samo da potpise
Bolja i kvalitetnija liga, naprednija infrastruktura, bolja i bogatija država, članica europske unije, na radaru i pod stalnim okom skauta Dinama, Rijeke Osijeka koji će još lakše unovčiti takve igrače u slučaju da se dokaže u Istri, ako ne i sama Istra.
Ma idite vi u pičq materinu !!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Potpisujem..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
NisamInSajder je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:01Imaju, preuzeli su ih vlasnici Alavesa iz Španije, u 10tak mjeseci su u klub ulozili 7 miliona €.
Al i dalje Gedeon Guzina igra u spicu

Istina Istra je nafatala te Spance za vlasnike,prosle godine je bilo 6-7 Spanskih igraca plus trener Spanac,ali rezultatski ih nema nigdje,borba za opstanak kako prije tako i sada. Dodju ko neka "filijala" tamo za igrace mislim da su prosle godine imali veliki broj posudjenih igraca Alavesa. Za sada to ne donosi rezultat nikakav za njih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], bordobijeli, feniksptica, rimljanin90 i 50 gostiju.