Ko ce ga zvati kad je onaj parmak Cipetić glavni baja
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
GK : Begović,Šehić,Burić
LB : Kolašinac,Lulić,Nastić,Ćivić,Kvržić
RB : Gazibegović,Sušić,Radonja,Todorović,Cipetić
CB: Hadžikadunić,Ahmedhodžić,Saničanin,Mihojević,Graovac,Vranješ,Cocalić
DM : Gigović,Cimirot,Grahovac,Bešić,Hadžiahmetović
CM : Pjanić,Krunić,Medunjanin,Đokanović,Vrančić,Tomić,Beširović,Prcić,Ćavar,Kovač,Lončar
AM : Hajradinović,Gojak,Milošević,Rahmanović
RM/RW : Hajrović,Višća,Kovač,Hasić,Hotić,Stevanović
LM,LW : Balić,Duljević,Tatar,Savić,Menalo
CF: Džeko,Demirović,Bajić,Prevljak,Lukić,Hodžić,Đurić,Koljić
Uz dobrog selektora i normalan savez uz pozive igračima onima koji imaju kontinuitet iza sebe i igre (Demirović,Stevanović,Gazibegović,Vrančić) a i oni koji nemaju a ginu u repki (Vranješ,Bešić,Lulić,Medunjanin) uz ove mlade (Švedi,Radonja,Gigović,Đokan,Kovač,Hasić,Balić,Lukić,Menalo) sigurno BiH mogu odvesti na EP i SP !
Post ti je neozbiljan jer uvrstavaš Vranješa1921boy je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:25Neki igrači da igraju u Slogi Doboj imaju prednost u odnosu na neke igrače koji igraju u Engleskoj,Belgiji,Francuskoj,Austriji itd
CM : Pjanić,Krunić,Medunjanin,Đokanović,Vrančić,Tomić,Beširović,Prcić,Ćavar,Kovač,Lončar
Uz dobrog selektora i normalan savez uz pozive igračima onima koji imaju kontinuitet iza sebe i igre (Demirović,Stevanović,Gazibegović,Vrančić) a i oni koji nemaju a ginu u repki (Vranješ,Bešić,Lulić,Medunjanin) uz ove mlade (Švedi,Radonja,Gigović,Đokan,Kovač,Hasić,Balić,Lukić,Menalo) sigurno BiH mogu odvesti na EP i SP !
Kad se poredaju tako i kad covjek cita, fakat nevjerovatno ko sve dobija pozive i skuplja meceve na cvu. Koji skup antifudbalera u pm.
Ti mrzis nasu ligu.
Tuta Petrov
Odbrana: Gazibegovic, Radonja, Dedic, Kolasinac, Civic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Vranjes, Sanicanin, Feratovic
Vezni red: Gigovic, Cimirot, Burnic, Pjanic, Krunic, Gojak, Vrancic, Prcic, Kovac, Djokanovic
Krila: Visca, Balic, Hasic, Savic
Napad: Dzeko, Demirovic, Prevljak, Kodro
Ja kazem da je momak igro srcem i išao glavom na kopačku baš kao i Bešić to što je jedan četnik a drugog što je Meho uništio nije moj problem sve u svemu za neke su svemirski brod bez da igraju u klubu ikakvom.xinxee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:34Post ti je neozbiljan jer uvrstavaš Vranješa1921boy je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:25Neki igrači da igraju u Slogi Doboj imaju prednost u odnosu na neke igrače koji igraju u Engleskoj,Belgiji,Francuskoj,Austriji itd
Uz dobrog selektora i normalan savez uz pozive igračima onima koji imaju kontinuitet iza sebe i igre (Demirović,Stevanović,Gazibegović,Vrančić) a i oni koji nemaju a ginu u repki (Vranješ,Bešić,Lulić,Medunjanin) uz ove mlade (Švedi,Radonja,Gigović,Đokan,Kovač,Hasić,Balić,Lukić,Menalo) sigurno BiH mogu odvesti na EP i SP !![]()
A stvarno još momaka se tu može naći koji su naši i koji bi igrali Vasilj,Dujmović,Dedić,Burnić,Ferhatović itd itd.
I niko me ne može uvjeriti da 19 godišnji Radonja,Dedić,Gazibegović ne bi odigrali isto čak i bolje od Todorovića,Kvržića,Cipetića.
Gigović i Grahovac od Cimirota ili Krunića
Demirović od Hadžića
Menalo,Balić,Savić i Stevanović od Višće
EDIT : Dosta dosta igrača ima koji su full dobri a nemaju mjesta kod nas iako ne igraju u nekim jakim klubovima evo čovjek spomenu Čolića i dosta dosta njih koji mogu dobiti priliku sigurno ne mogu biti gori od pojedinaca
- Goalgetter
- Kontakt:
Na zalasku karijere, nepotreban. Okrenuti se mladim kvalitetnim snagama na toj strani Dedicu i Gazibegovicu. Menala ozbiljno poceti gurati jer tamo skripi opasno. Golman ce biti veliki problem jer niko ne odskace kvalitetom od drugih, sve teski prosjek. Kod mene bi i Dzeko polahko pocinjao sa klupe, a Demirovic, Prevljak i aBd Koljic bi se poceli forsirati. Sve hvala Edinu ali je postao jako trom i spor, za kapitena definitvno nije mislim da ni kod kuce ne zna zavesti red, kako ce onda u repki.
Hodzic, Bajic, Duljevic, Hotic, Hadziahmetovic, Cavar, Cipetic, Kvrzic, Loncar, Prcic, Sanicanin, i ostala buranija kod mene nikad ne bi dobili poziva. Mozda jedino na burek
SAVEZ NAPOLJE !
Mislio sam pod okolnostima sličnim ovim koje smo imali na zadnjem okupljanju, ne misliš da je u tom trenutku recimo neko poput njega bio bolje rješenje od Todorovića/Cipetića/Kadušića?retromoos je napisao/la: ↑09 feb 2021, 22:32Na zalasku karijere, nepotreban. Okrenuti se mladim kvalitetnim snagama na toj strani Dedicu i Gazibegovicu. Menala ozbiljno poceti gurati jer tamo skripi opasno. Golman ce biti veliki problem jer niko ne odskace kvalitetom od drugih, sve teski prosjek. Kod mene bi i Dzeko polahko pocinjao sa klupe, a Demirovic, Prevljak i aBd Koljic bi se poceli forsirati. Sve hvala Edinu ali je postao jako trom i spor, za kapitena definitvno nije mislim da ni kod kuce ne zna zavesti red, kako ce onda u repki.
Hodzic, Bajic, Duljevic, Hotic, Hadziahmetovic, Cavar, Cipetic, Kvrzic, Loncar, Prcic, Sanicanin, i ostala buranija kod mene nikad ne bi dobili poziva. Mozda jedino na burek![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da su svi iz penala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, AzRimiRzA, bh22, boki86, Brokula, CAGarfia, darker10, denza, Elddar, exampLe., ExEsPerac, Faraon iz Visokog, farenhajt, feniksptica, GG3, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, harko35, Imamkarbarum, J1897, Jadnimi, jasmin10, karajlo, kinder_jaje, KockarVicin007, kontra, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsal, Marsiano, Micron, NeRi_K, Paromlinac, Pensioner26, RajvoSa89, RaZuti, rishovski, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, smajke, Soba, SWOT, VensanKasel, visarionovich, Wilshere10, Wisey, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 456 gostiju.