Klop je postao veci kmecavac od Murinja, lik je dosad nabrojao X izgovora, pa za Alisona neki dan rece da je napravio gresku jer mu je mozda slaba cirkulacija bila u nogama zbog hladnoce.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Klop je postao veci kmecavac od Murinja, lik je dosad nabrojao X izgovora, pa za Alisona neki dan rece da je napravio gresku jer mu je mozda slaba cirkulacija bila u nogama zbog hladnoce.
Hajde sretan sam zbog tebe bgm
Jesi gledao kad je Aston Villa dala 7 tom "takticki nadmocnom" Liverpoolu ? Ili Tottenham 6 komada Unitedu ? Ili recimo Mancho 9 komada Palacu ?
IFFHS radi pod FIFA i ne rade debili tamo , koriste mnoge statisticke parametre , kao i rezultate ekipa u Europi.
Naravno da sam pregledao sve to. Ta utakmica Liverpool je jedna u 20 godina sto se dogodi.meepo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:15Hajde sretan sam zbog tebe bgm![]()
Jesi gledao kad je Aston Villa dala 7 tom "takticki nadmocnom" Liverpoolu ? Ili Tottenham 6 komada Unitedu ? Ili recimo Mancho 9 komada Palacu ?
Jesi gledao Veronu ove sezone ? Genovu kako je Ballardini istu preuzeo ? Benevento koji s klupe predvodi Inzhagi ? Čak i Spezia takticki dobro izgleda s obzirom na igrački kadar.
U PL u Engleskoj imas dosta ludih rezultata ove sezone , ali vecina utakmica se igra totalno otvoreno od strane i jednog i drugog tima.
Bravo brate. Potpis kao kućaJuventinoVero je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:24Kad u engleskoj padne 7 golova to je spektakl, svak svakoga može dobiti, fudbalski nba..a kad se to desi u italiji onda je to nabijanje nejači i igra bez taktike.
Kada se u engleskoj okrene 2 gola zaostatka na poluvremenu to je ekstaza jer se nikad ne odustaje i moguće samo i nba..u italiji je to klasična namještaljka.
Kada je godinama u engleskoj padalo više golova po utakmici to je zato što se igra atraktivan fudbal..kada je situacija obrnuta, onda se u Italiji igra seoski fudbal sa nedostatkom taktike.
Vala kakve traume nosimo od tih utakmica 3:3, i meni je bolje 0:0.
Dobro,mi smo drugo
2015 su dobili 6 komada od Stoke
Brate Hakimi je najbolji bek u ligi i mozda u top 3 u Europi, a taj Benevento je bio kandidat za ispadanje u Seria B na pocetku sezone s obzirom s kakvim igrackim kadrom raspolazu, ali opet uspjeli su doci do sredine tabele.
Odlična utakmica gledao sam je, a ovo boldano je sigurno referenca za utakmicu u kupu.
Taktika je i odbrana da se razumijemo, taktika je znati zonski i pojedinacno markirati i odsjeci bitne igrace protivnicke ekipe. Kako je Murinho uzeo tripletu u Interu ?
Svaka ekipa u Seria A ima ako ne vrsne onda barem solidne defanzivce. Evo dam ti ja primjer engleskog defanzivnog igraca i defanzivaca u Seria A.tiffoso je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:25Ja kazem da Serie A nije ono sto se predstavlja da je tu odbrana aman ekstra. S druge strane, ljudi u Engleskoj igraju fudbal, nekad je mnogo jednostavan i gledljiv a imas sta da vidis od taktike. Ako Klopp, Guardiola, Mourinho, Ancelloti nisu takticari, onda nije sigurno ni Juric, ni De Zerbi i slicni.
Posebno kad odigram 3+
Jel još uvijek ima zvijezdu ispred stadiona, jesul vam i ostale legende takve? Pretpostavljam da je to ta Juventusova kultura koju stalno ovdje spominjete.
Zavisi ko odigra 0-0, ako je to stoke-everton onda je bolje od 3-3 bilo koje druge utakmice.
Nisu svi odani kao Bobo Vieri.
Prst je bio na poluvremenu, Agnellijeva reakcija na kraju meca.
“Put that finger in your ass, you asshole!", is what Agnelli said to Conte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.