Znaci ako imamo plus devet daj odma rasprodaj sve,dobro sto ulazimo slabiji 40 % u nastavak sezone? pa gdje je tu napredak,na kraju ce biti hvala bogu sto smo imali +9,a da ne govorim za evropu,gdje se ekipa vec sad treba da slaze za LP,a ti imas situaciju gdje ti na ljeto isticu ugovori za 7-8 igraca,i onda ce biti 5 dana do LP daj fataj kakvog Jukica,Adukora itd..i kad ispadnes ide prica joj zamalo kaze,nismo imali ni srece,a i ekipa slabo uigrana ybg,al haj slijedece godine grupne faze...forgempp je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:35Desi se los dan, izgubis tekmu, konkurent je dobije i to je vec +6. Sasvim otvorena situacija, vi se pojedinci ponasate kao da imamo 20 bodova prednosti.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:30Sunce ti yebem kad ja moram psovat ja citam i ne vjerujem da se na placeni clanak yebenog Admira Husarica uvukla jos veca negativa i budalastina...
vi se ljudi trebate lijeciti od negativne energije, pesimizma, pljuvanja, kritikovanja itd itd.
Koji odron, kakva razmisljanja prosjecnog Bosnje, kakvi postovi, i ne mozes vjerovat koliko imate snage za svoje neke filozofije nakon sto su vas i uprava i Vinko i igraci popisali na kraju ove sezone sa plus devet a sve je to proizaslo iz dobrog rada.
Fuj![]()
a ne svidja mi se plaho ni tvoj ogromni optimizam @ajdohordas jer cim vjerujes da smo mi odbili Irfana pa on otisao u Lokomotivu, cim mislis da nasi pregovaraju sa Hajrovicem, dok mi dovodimo Cmiljanica, ocito nesto nije u redu.
Lp.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto to je cisti primjer onoga o cemu ja trubim ovdje.
Odemo na 12 bodova i tebi i vecini vas je sve ravno do mora, boli vas kita da izvines sto su nam krila Jukic, Velkoski i Hebibovic.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo brate, objasni mi i nam ti sta tacno trebamo u takvoj situaciji? Svadjati se na forumu sportsport.ba?
Hocemo li proteste organizovati jer su nam krila Jukic, Velkoski i Hebibovic? Nesto trece? Evo bas me zanima sta mi trebamo u toj situaciji uraditi. Objasni mi molim te.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Emir Hadžić je u maju 2018. godine postao koordinator sportskog segmenta, ili kako volimo reći sportski direktor. Dakle, na transferima igrača radio je u sezonama 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021. To je ukupno do sada 5 prelaznih rokova. Za svog mandata, doveo je sljedeće igrače:
Sezona 2018/2019, ljetni prelazni rok
Amer Dupovac - nema menadžera
Haris Handžić - menadžerska kuća CenterSport iz Mađarske
Elvis Džafić - menadžerska kuća PFN - Romeo Filipović
Aladin Šišić - nemam podatak za menadžera
Benjamin Tatar - IDUB GLOBAL - Kodro
zimski prelazni rok:
Darko Lazić - trenutno bez menadžera, ne znam da li ga je imao u momentu dolaska kod nas
Mario Crnički - Instinkt Sports - Sead Islamović
Nathan Cruz - NMGol
Rifet Kapić - GmbH
Sezona 2019/2020, ljetni prelazni rok:
Besim Šerbečić - Central Sport Global Group - Boris Vasković
Matej Marković - nemam podatke za menadžera
Bojan Letić - menadžer Adrian Lucan
Nebojša Gavrić - DK Group - Denis Kadirić
Gedeon Guzina - menadžer Josip Kupreškić
Mirko Oremuš - nemam podatke
Slobodan Milanović - nemam podatke
zimski prelazni rok:
Zinedin Mustedanagić - BOLA Management
Hrvoje Miličević - IDUB GLOBAL - Kodro
Ivan Jukić - menadžer Josip Kupreškić
Tino Sušić - Love Players
Sezona 2020/2021, ljetni prelazni rok:
Matthias Fanimo - Wonder Sports
Aleksandar Pejović - Diamond Sports Menagement
Joachim Adukor - Makoz Group (zastupaju uglavnom Nigerijce)
Dal Varešanović - nema menadžera navodno
zimski prelazni rok koji nije završen:
Boris Cmiljanić - Igor Gluščević (isti menadžer koji zastupa Andreja)
Ovo su svi igrači koji su došli kod nas u eri Emira Hadžića. Koliko njih su bili flopovi, koliko su pogođeni, može se diskotovati i relativizirati njegova odgovornost jer neke od njih su vjerovatni sami treneri tražili. Ono na šta sam se ja bazirao jesu menadžeri i menadžerske kuće koje zastupaju igrače. Taj parametar bi nam trebao reći kolike su Emirove konekcije i dokle može dobaciti. Dvojicu igrača samo je doveo iz iste menadžerske kuće, a to su i dvojica najboljih kod nas - Tatar i Miličević, a inače ta kuća zastupa veoma jake igrače iz Primere. Osim te kuće, dobre igrače zastupa i kuća koja vodi brigu o TSSu. Sve ostalo su izuzetno loše menadžerske kuće obzirom na igrače koje zastupaju, a dvojicu igrača smo doveli i od ovog Kupreškića. Dakle, po menadžerima do kojih Emir može dobaciti, za ovih 5 prelaznih rokova, reklo bi se da su mu konekcije jako loše.
U obzir nisam uzimao izlazne transfere, posudbe akdemaca i produženja ugovora prvotimcima. I o tome bi se dalo diskutovati i vagati.
Svi podaci su preuzeti sa Transfermarkta i menadžeri koji su navedeni su trenutni menadžeri ovih igrača i ne znam da li je dolazilo do promjena menadžera kod igrača u međuvremenu. Tu nisam siguran za Oremuša i Lazića jer mislim da su imali menadžera u momentu dolaska ovih igrača u klub i ako neko ima podatak neka napiše.
zimski prelazni rok:
Darko Lazić - trenutno bez menadžera, ne znam da li ga je imao u momentu dolaska kod nas
Nathan Cruz - NMGol
Rifet Kapić - GmbH
zimski prelazni rok:
Ovo su svi igrači koji su došli kod nas u eri Emira Hadžića. Koliko njih su bili flopovi, koliko su pogođeni, može se diskotovati i relativizirati njegova odgovornost jer neke od njih su vjerovatni sami treneri tražili. Ono na šta sam se ja bazirao jesu menadžeri i menadžerske kuće koje zastupaju igrače. Taj parametar bi nam trebao reći kolike su Emirove konekcije i dokle može dobaciti. Dvojicu igrača samo je doveo iz iste menadžerske kuće, a to su i dvojica najboljih kod nas - Tatar i Miličević, a inače ta kuća zastupa veoma jake igrače iz Primere. Osim te kuće, dobre igrače zastupa i kuća koja vodi brigu o TSSu. Sve ostalo su izuzetno loše menadžerske kuće obzirom na igrače koje zastupaju, a dvojicu igrača smo doveli i od ovog Kupreškića. Dakle, po menadžerima do kojih Emir može dobaciti, za ovih 5 prelaznih rokova, reklo bi se da su mu konekcije jako loše.
U obzir nisam uzimao izlazne transfere, posudbe akdemaca i produženja ugovora prvotimcima. I o tome bi se dalo diskutovati i vagati.
Svi podaci su preuzeti sa Transfermarkta i menadžeri koji su navedeni su trenutni menadžeri ovih igrača i ne znam da li je dolazilo do promjena menadžera kod igrača u međuvremenu. Tu nisam siguran za Oremuša i Lazića jer mislim da su imali menadžera u momentu dolaska ovih igrača u klub i ako neko ima podatak neka napiše.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mnogi ozbiljni klubovi imaju dugorocne planove,ja mislim da nas klub to nema.Ja mislim da uprava jos spava zimskim snom,mi sto kritikujemo mi zelimo skrenuti na pogresne poteze i zelimo da ojacamo klub, nadam se da cemo izgurati ovu sezonu ,sa titulom.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako već pričamo o dugu prema poreskoj, ovdje očigledno većina ljudi pojma nema zašto postoji taj dug. Poznato je da plate isplaćujemo kvartalno, odnosno svako 3 mjeseca. U momentu isplaćivanja plata na račun igrača, na iste plate se plaćaju doprinosi za PIO, dakle ne možete uplatiti PIO tj porez dok ne uplatite iznos plate. Plate za oktobar, novembar i decembar su isplaćene najvjerovatnije krajem januara (nebitno), ali sigurno je da nisu uplaćene u 2020oj godini, pa samim tim ni porez na iste nije mogao biti uplaćen u toku prošle godine, a koja je obuhvaćena finansijskim izvještajem. Najveći dokaz tome je i iznos kamate na taj dug koja iznosi oko 5k. Ovi mazlumi neka nauče, moraš imati dug za 2020, kad si dio obaveza iz 2020 godine platio u 2021 godini.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Treba nam jedan hajc ko što je bio Sušić pa da nas malo razdrma i ovu negativu pretvori u pozitivu pa da euforični uđemo u novu sezonu.
Obzirom na prošle zimske rokove i dešavanja u istim, očekivali smo od ovog, vjerovatno velika većina navijača, približno isti ako ne i bolji rok zbog solidnih rezultata u evropi i zarade od iste.
-Ovaj put, bar do sada, nismo produžili ugovor nijednom igraču što nije bio slučaj u zadnja dva zimska roka a ovaj put lista igrača kojim treba produžit ugovor nikad duža.
-Prodali smo dva najbolja igrača, za jednog nam zamjena ne treba jer imamo zamjene koliko-toliko solidne a i bodovna zaliha nam to dozvoljava, za drugog bi trebalo naći dobru zamjenu, ali iste još nema. Opravdana je nervoza obzirom da znamo svi kako smo izgledali protiv Radnika na Koševu (onaj preokret) do 88. minute kada nije bilo ni Rahmanovića ni Tatara.
-Velikoj većini navijača novi napadač, Cmiljanić, ne ulijeva previše optimizma a i kakva su se imena spominjala, razočarenje je opravdano.
-Ostavka/noga Jahića(u), Seati, kašnjenje usvajanja budžeta, porezni dug za kojeg 99% nas ni ne zna kako to hoda, bez konkretnih informacija oko stadiona a najavljene konkretne stvari u vezi istog krajem januara, zatim situacija sa Tatarom i njegovim ponašanjem, odbijanje Miličevića za produženje ugovora, obračun Handžića sa Adilovićem što je rezultiralo odstranjivanjem Handžića iz ekipe (nadam se da će ga vratiti, treba nam)... sve to je uticalo da nam euforija maximalno splahne a bila je na vrhunskom nivou do prije mjesec, zbog tog nam treba nešto kao sa Sušićem prošle godine...
Ismijavali se neki što su komentarisali da klub dovoljno ne informiše navijače, odmah ironični idu sa komentarima kako klub obavještava navijače/pojedince s kim se pregovara, koliko se nudi, koliko taj traži.. a realnost je da se trebaju probudit i obavjestit ako je Dizdarević otišao u Mladost DK, nisam vidio (možda mi je promaklo) ni da je napisano da je Šabanović otišao na posudbu, zatim od drugih portala saznajemo da je Jahić dao "ostavku", Kanurić nije predstavljen.... to su informacije koje klub treba na vrijeme objaviti, detalji nisu za navijače al ovo nisu detalji.
Obzirom na prošle zimske rokove i dešavanja u istim, očekivali smo od ovog, vjerovatno velika većina navijača, približno isti ako ne i bolji rok zbog solidnih rezultata u evropi i zarade od iste.
-Ovaj put, bar do sada, nismo produžili ugovor nijednom igraču što nije bio slučaj u zadnja dva zimska roka a ovaj put lista igrača kojim treba produžit ugovor nikad duža.
-Prodali smo dva najbolja igrača, za jednog nam zamjena ne treba jer imamo zamjene koliko-toliko solidne a i bodovna zaliha nam to dozvoljava, za drugog bi trebalo naći dobru zamjenu, ali iste još nema. Opravdana je nervoza obzirom da znamo svi kako smo izgledali protiv Radnika na Koševu (onaj preokret) do 88. minute kada nije bilo ni Rahmanovića ni Tatara.
-Velikoj većini navijača novi napadač, Cmiljanić, ne ulijeva previše optimizma a i kakva su se imena spominjala, razočarenje je opravdano.
-Ostavka/noga Jahića(u), Seati, kašnjenje usvajanja budžeta, porezni dug za kojeg 99% nas ni ne zna kako to hoda, bez konkretnih informacija oko stadiona a najavljene konkretne stvari u vezi istog krajem januara, zatim situacija sa Tatarom i njegovim ponašanjem, odbijanje Miličevića za produženje ugovora, obračun Handžića sa Adilovićem što je rezultiralo odstranjivanjem Handžića iz ekipe (nadam se da će ga vratiti, treba nam)... sve to je uticalo da nam euforija maximalno splahne a bila je na vrhunskom nivou do prije mjesec, zbog tog nam treba nešto kao sa Sušićem prošle godine...
Ismijavali se neki što su komentarisali da klub dovoljno ne informiše navijače, odmah ironični idu sa komentarima kako klub obavještava navijače/pojedince s kim se pregovara, koliko se nudi, koliko taj traži.. a realnost je da se trebaju probudit i obavjestit ako je Dizdarević otišao u Mladost DK, nisam vidio (možda mi je promaklo) ni da je napisano da je Šabanović otišao na posudbu, zatim od drugih portala saznajemo da je Jahić dao "ostavku", Kanurić nije predstavljen.... to su informacije koje klub treba na vrijeme objaviti, detalji nisu za navijače al ovo nisu detalji.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:52Emir Hadžić je u maju 2018. godine postao koordinator sportskog segmenta, ili kako volimo reći sportski direktor. Dakle, na transferima igrača radio je u sezonama 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021. To je ukupno do sada 5 prelaznih rokova. Za svog mandata, doveo je sljedeće igrače:
zimski prelazni rok:
Nathan Cruz - NMGol
Rifet Kapić - GmbH
zimski prelazni rok:
Dzafic, Milanovic, Guzina, Crnicki, Letic, Cruz su po meni apsolutni promasaji
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma eto Džafić je rezervni golman, ali opet sa druge strane trebali bi imati juniora približnog kvaliteta. Nema niko u ligi 2 dobra golmana.Aduka87 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:22SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:52Emir Hadžić je u maju 2018. godine postao koordinator sportskog segmenta, ili kako volimo reći sportski direktor. Dakle, na transferima igrača radio je u sezonama 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021. To je ukupno do sada 5 prelaznih rokova. Za svog mandata, doveo je sljedeće igrače:
zimski prelazni rok:
Nathan Cruz - NMGol
Rifet Kapić - GmbH
zimski prelazni rok:
Dzafic, Milanovic, Guzina, Crnicki, Letic, Cruz su po meni apsolutni promasaji
-
- Kontakt:
Druze,nema sanse da je ovo razlog navedenog duga.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:02Ako već pričamo o dugu prema poreskoj, ovdje očigledno većina ljudi pojma nema zašto postoji taj dug. Poznato je da plate isplaćujemo kvartalno, odnosno svako 3 mjeseca. U momentu isplaćivanja plata na račun igrača, na iste plate se plaćaju doprinosi za PIO, dakle ne možete uplatiti PIO tj porez dok ne uplatite iznos plate. Plate za oktobar, novembar i decembar su isplaćene najvjerovatnije krajem januara (nebitno), ali sigurno je da nisu uplaćene u 2020oj godini, pa samim tim ni porez na iste nije mogao biti uplaćen u toku prošle godine, a koja je obuhvaćena finansijskim izvještajem. Najveći dokaz tome je i iznos kamate na taj dug koja iznosi oko 5k. Ovi mazlumi neka nauče, moraš imati dug za 2020, kad si dio obaveza iz 2020 godine platio u 2021 godini.
Bilans stanja i uspjeha (godisnji izvjestaj) se predaje do kraja januara tekuce godine.
Po ovome sto ti kazes ispada da za pomenuti tromjesecni period isplacujemo cca 1.200,000 KM neto plate,ili 400 000 mjesecno sto nema teorije.
Nije bitno sad detaljisati.
Ako te zanima mogu ti u pp pojasniti kako je moglo doci do ovog duga.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na plate u 2019. smo potrošili preko 6 miliona, a čisto sumnjam da su u 2020oj bile manje. Može pp, pošalji zanima me. Ovo sam laički rekao, nisam ekonomista.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:41Druze,nema sanse da je ovo razlog navedenog duga.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:02Ako već pričamo o dugu prema poreskoj, ovdje očigledno većina ljudi pojma nema zašto postoji taj dug. Poznato je da plate isplaćujemo kvartalno, odnosno svako 3 mjeseca. U momentu isplaćivanja plata na račun igrača, na iste plate se plaćaju doprinosi za PIO, dakle ne možete uplatiti PIO tj porez dok ne uplatite iznos plate. Plate za oktobar, novembar i decembar su isplaćene najvjerovatnije krajem januara (nebitno), ali sigurno je da nisu uplaćene u 2020oj godini, pa samim tim ni porez na iste nije mogao biti uplaćen u toku prošle godine, a koja je obuhvaćena finansijskim izvještajem. Najveći dokaz tome je i iznos kamate na taj dug koja iznosi oko 5k. Ovi mazlumi neka nauče, moraš imati dug za 2020, kad si dio obaveza iz 2020 godine platio u 2021 godini.
Bilans stanja i uspjeha (godisnji izvjestaj) se predaje do kraja januara tekuce godine.
Po ovome sto ti kazes ispada da za pomenuti tromjesecni period isplacujemo cca 1.200,000 KM neto plate,ili 400 000 mjesecno sto nema teorije.
Nije bitno sad detaljisati.
Ako te zanima mogu ti u pp pojasniti kako je moglo doci do ovog duga.
-
- Kontakt:
Mi smo ovu polusezonu igrali prakticno bez napadaca, bez Susica, poluspremnim Fanimom do pola sezone i do pola sezone sa bekom van forme. I mi imamo plus devet. Jesil ti svjestan covjece kakav kvalitet moras imati da bi vec na polusezoni imao plus devet, znaci tri utakmice, a pritom ne pobjedis glavnog konkurenta. Znaci moras odigrat polusezonu bez greske,sto smo i uradili. A ovdje se pametuje pljuje kritikuje kao da zaostajemo devet bodova.forgempp je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:35Desi se los dan, izgubis tekmu, konkurent je dobije i to je vec +6. Sasvim otvorena situacija, vi se pojedinci ponasate kao da imamo 20 bodova prednosti.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:30Sunce ti yebem kad ja moram psovat ja citam i ne vjerujem da se na placeni clanak yebenog Admira Husarica uvukla jos veca negativa i budalastina...
vi se ljudi trebate lijeciti od negativne energije, pesimizma, pljuvanja, kritikovanja itd itd.
Koji odron, kakva razmisljanja prosjecnog Bosnje, kakvi postovi, i ne mozes vjerovat koliko imate snage za svoje neke filozofije nakon sto su vas i uprava i Vinko i igraci popisali na kraju ove sezone sa plus devet a sve je to proizaslo iz dobrog rada.
Fuj![]()
a ne svidja mi se plaho ni tvoj ogromni optimizam @ajdohordas jer cim vjerujes da smo mi odbili Irfana pa on otisao u Lokomotivu, cim mislis da nasi pregovaraju sa Hajrovicem, dok mi dovodimo Cmiljanica, ocito nesto nije u redu.
Lp.
Znaci samo cemo mi do kraja imati los dan i gubit cemo a konkurent ce stalno pobjedjivat, predvodjen vjecitim talentom Bojom invalidom Alispahicem ? Tako ispade po tebi.
I naravno da sam pun optimizma jer apsolutno vjerujem u ovu upravu i u ovaj stricni stab. Hoces da ti kazem cime su me kupili ????
Kupili su me duplom krunom, kupili su me odbranjenom titulom, zadrzavanjem kostura ekipe tri godine, pokazivanjem muda i drskosti a sve u cilju zastite kluba i stavljanja njegovih interesa na prvo mjesto, kupili su me dobrim predstavama u Evropi, za nase uslove naravno, kupili su me izbacivanjem mahale iz kluba i kupili su me profesionalizmom. Kupili su me obaranjem mnogobrojnih rekorda i fantasticnom polusezonom. Kupili su me dovodjenjem stranca na mjesto sefa akademije,kupili su me pravovremenom reakcijom za otkaz bivsem sefu. Tad se vidjelo da razmisljaju unaprijed i da je uspjeh kluba na prvommjestu...Onaj ko to ne vidi u zadnje tri godine i ko ne vidi da je ljestvica ovog kluba dignuta to je ili glup covjek ili ima neke licne interese pa pise suprotno.
I ja opet kazem, a to sam rekao i neku noc, JA NE ZELIM DA SE TIME ZADOVOLJAVAM JER PROSTORA ZA NAPREDAK IMA JOS UVIJEK I ICI CEMO TIMPUTEM AKO BOG DA, ALI ZELIM DA BUDEM ZADOVOLJAN SA SVIME STO SMO NAPRAVILI DO DANAS.
I da ti kazem, gospodin Irfan je imao svoj vremenaki perios do kad da se izjasni da li zeli biti dio naseg kluba ili ne. A isti taj gospodin je cekao bilo kakvu ponudu do zadnjeg dana jer se nije htjeo vracati uopste u nasu ligu, prema tome buraz moj sretno ti mi sa odabirom pojacanja idemo dalje. I time su me kupili i na tome im svaka cast, klub jednom mora pokazati zube sa cekanjem te opcije zadnje.
Sto se tice Izeta nacuo sam opet da se pokusalo uci u pregovore, da li je izmisljotina ili ne ovaj put ne znam pa sam i svoje postove pisao na ironican nacin, malo ozbilja malo zezancija jer nisam htjeo sa budem ismijavan u slucaju njegovog nedolaska ocitog.
A sto se tice pocetka sezone i one hajke jedne noci... niste ni svjesni koliko je malo falilo za njegov potpis, sta god ko mislio...
I naravno da cu biti optimista ovi momci i ova uprava je zasluzila da im se vjeruje. Vi ovdje na forumu sta god ste popljuvali u zadnje tri godine to vas je popisalo na kraju, pocevsi od Vinka, uprave, sportskog direktora, pojedinih pojacanja itd. Tako da, mozda malo zvuci vulgarno ali... mozete qrcu svirati ovdje na forumu sve dok mislite da se uspjeh i sistem mogu preko noci stvoriti.
-
- Kontakt:
"Za nas je zimski prelazni rok izuzetno važan, na taj način se spremamo za prolećni deo sezone, kao i za leto i ono što nas čeka u kvalifikacijama za evropska takmičenja.Želeli smo da odradimo što je više moguće poslova kako bismo spremno dočekali sve ono što sledi.Zadovoljan sam urađenim, doveli smo kapitalce Filipa Falka i Aleksa Bakajoka, vratili Slavoljuba Srnića, te priključili Ričarda Odadu iz Grafičara“, referiše sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.
Da umjesto Hadžića imamo iole sposobnijeg sportskog direktora, i mi bio kao večina Delija uživali u ovim riječima.
Da umjesto Hadžića imamo iole sposobnijeg sportskog direktora, i mi bio kao večina Delija uživali u ovim riječima.
-
- Kontakt:
Covjeka koji ti je doveo Oremusa, Serbecica, Lazica, Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica... drzao okosnicu ekipe duze vrijeme nazivas ublehasom a nemas pojma ni ti zasto.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:55"Za nas je zimski prelazni rok izuzetno važan, na taj način se spremamo za prolećni deo sezone, kao i za leto i ono što nas čeka u kvalifikacijama za evropska takmičenja.Želeli smo da odradimo što je više moguće poslova kako bismo spremno dočekali sve ono što sledi.Zadovoljan sam urađenim, doveli smo kapitalce Filipa Falka i Aleksa Bakajoka, vratili Slavoljuba Srnića, te priključili Ričarda Odadu iz Grafičara“, referiše sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.
Da umjesto kakanjskog ublehaša imamo iole sposobnijeg sportskog direktora, i mi bio kao večina Delija uživali u ovim riječima.
A ti ovdje prvi si prizivao Horica, Jovica i koga sve ne... ogranicen si totalno.
STA IMAHistoricar je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:55"Za nas je zimski prelazni rok izuzetno važan, na taj način se spremamo za prolećni deo sezone, kao i za leto i ono što nas čeka u kvalifikacijama za evropska takmičenja.Želeli smo da odradimo što je više moguće poslova kako bismo spremno dočekali sve ono što sledi.Zadovoljan sam urađenim, doveli smo kapitalce Filipa Falka i Aleksa Bakajoka, vratili Slavoljuba Srnića, te priključili Ričarda Odadu iz Grafičara“, referiše sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.
JEDINA FULA OD 18 igraca
Guzin crnicki cruz sisic
Ja zadovoljan
Moje pitanje ako Boris zabije 5 golova i 2 asstencuje u sledecih 14 utakmica dalice se to smatrat lose dobro zadovolji nijezadovoljio
-
- Kontakt:
Imao je dobrih poteza, ali to je prošlost, pričamo o zimskom prelaznom roku u sezoni u kojoj klub ganja najvažniju titulu u klupskoj historiji.Horića sam spomenuo kao opciju sa klupe, da bude zamjena Dupovcu i Miličeviću, dakle za rezervu, ne za prvih 11. Na forumu na prste jedne ruke jedva možeš nabrojati ljude koji su zadovoljni Bešićem, a Adukor koji je bolji na zadnjem veznom je propustio glavni dio priprema.Jovića sam onako spomenuo, čisto da vidim jel ga neko ranije pratio, kakav je....Znam da je zadnjih godinu i po u Širokom bio dobar i efikasan na lijevom krilu.I ja bi bio najsretniji da dođe krilo bolje od Tatara.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 02:12Covjeka koji ti je doveo Oremusa, Serbecica, Lazica, Fanima, Tatara, Rahmanovica, Susica... drzao okosnicu ekipe duze vrijeme nazivas ublehasom a nemas pojma ni ti zasto.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:55"Za nas je zimski prelazni rok izuzetno važan, na taj način se spremamo za prolećni deo sezone, kao i za leto i ono što nas čeka u kvalifikacijama za evropska takmičenja.Želeli smo da odradimo što je više moguće poslova kako bismo spremno dočekali sve ono što sledi.Zadovoljan sam urađenim, doveli smo kapitalce Filipa Falka i Aleksa Bakajoka, vratili Slavoljuba Srnića, te priključili Ričarda Odadu iz Grafičara“, referiše sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.
Da umjesto kakanjskog ublehaša imamo iole sposobnijeg sportskog direktora, i mi bio kao večina Delija uživali u ovim riječima.
A ti ovdje prvi si prizivao Horica, Jovica i koga sve ne... ogranicen si totalno.
-
- Kontakt:
Za mene je i dalje amidza Tan... kad je tacno Nam dosao, ima li 2 god? Negdje sam citao za vrijeme ove krize milioneri su presusili, a milijarderi su postali bilioneri! Pa ne znam u koju kategoriju ovaj nas lutkan sto se samo slika, spada... izgleda da mu je prijeko potreban ovaj milion bio, a mozda ce mu brzo zatrebat jos (smajli sto slijeze ramenima)
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 10 feb 2021, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedina stvar koja je meni iritantna su kritike na transfere Rahmanovića i Tatara. Zato jer sam ubijeđen da bi isti ti ljudi kritikovali i da su pomenuta dvojica napustila klub u bilo kojem drugom trenutku. Da su otišli na ljetos za veći iznos, opet bi kritikovali da je malo, da idu na početku sezone i u toku evropskih tekmi, da će nas to koštati itd itd. Kao što bi kritikovali da smo ih poslali na tribini ili da su igrali pa otišli džaba. E to je ono što je iritantno. U ovim momentima, mjesta kritici ima jedino na temu toga što se do sad nisu dovele zamjene ili ako se uopće ne dovedu, pa makar jedan igrač u fazi napada.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 01:51Mi smo ovu polusezonu igrali prakticno bez napadaca, bez Susica, poluspremnim Fanimom do pola sezone i do pola sezone sa bekom van forme. I mi imamo plus devet. Jesil ti svjestan covjece kakav kvalitet moras imati da bi vec na polusezoni imao plus devet, znaci tri utakmice, a pritom ne pobjedis glavnog konkurenta. Znaci moras odigrat polusezonu bez greske,sto smo i uradili. A ovdje se pametuje pljuje kritikuje kao da zaostajemo devet bodova.forgempp je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:35Desi se los dan, izgubis tekmu, konkurent je dobije i to je vec +6. Sasvim otvorena situacija, vi se pojedinci ponasate kao da imamo 20 bodova prednosti.ajdohordas je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:30Sunce ti yebem kad ja moram psovat ja citam i ne vjerujem da se na placeni clanak yebenog Admira Husarica uvukla jos veca negativa i budalastina...
Fuj![]()
Lp.
Znaci samo cemo mi do kraja imati los dan i gubit cemo a konkurent ce stalno pobjedjivat, predvodjen vjecitim talentom Bojom invalidom Alispahicem ? Tako ispade po tebi.
I naravno da sam pun optimizma jer apsolutno vjerujem u ovu upravu i u ovaj stricni stab. Hoces da ti kazem cime su me kupili ????
Kupili su me duplom krunom, kupili su me odbranjenom titulom, zadrzavanjem kostura ekipe tri godine, pokazivanjem muda i drskosti a sve u cilju zastite kluba i stavljanja njegovih interesa na prvo mjesto, kupili su me dobrim predstavama u Evropi, za nase uslove naravno, kupili su me izbacivanjem mahale iz kluba i kupili su me profesionalizmom. Kupili su me obaranjem mnogobrojnih rekorda i fantasticnom polusezonom. Kupili su me dovodjenjem stranca na mjesto sefa akademije,kupili su me pravovremenom reakcijom za otkaz bivsem sefu. Tad se vidjelo da razmisljaju unaprijed i da je uspjeh kluba na prvommjestu...Onaj ko to ne vidi u zadnje tri godine i ko ne vidi da je ljestvica ovog kluba dignuta to je ili glup covjek ili ima neke licne interese pa pise suprotno.
I ja opet kazem, a to sam rekao i neku noc, JA NE ZELIM DA SE TIME ZADOVOLJAVAM JER PROSTORA ZA NAPREDAK IMA JOS UVIJEK I ICI CEMO TIMPUTEM AKO BOG DA, ALI ZELIM DA BUDEM ZADOVOLJAN SA SVIME STO SMO NAPRAVILI DO DANAS.
I da ti kazem, gospodin Irfan je imao svoj vremenaki perios do kad da se izjasni da li zeli biti dio naseg kluba ili ne. A isti taj gospodin je cekao bilo kakvu ponudu do zadnjeg dana jer se nije htjeo vracati uopste u nasu ligu, prema tome buraz moj sretno ti mi sa odabirom pojacanja idemo dalje. I time su me kupili i na tome im svaka cast, klub jednom mora pokazati zube sa cekanjem te opcije zadnje.
Sto se tice Izeta nacuo sam opet da se pokusalo uci u pregovore, da li je izmisljotina ili ne ovaj put ne znam pa sam i svoje postove pisao na ironican nacin, malo ozbilja malo zezancija jer nisam htjeo sa budem ismijavan u slucaju njegovog nedolaska ocitog.
A sto se tice pocetka sezone i one hajke jedne noci... niste ni svjesni koliko je malo falilo za njegov potpis, sta god ko mislio...
I naravno da cu biti optimista ovi momci i ova uprava je zasluzila da im se vjeruje. Vi ovdje na forumu sta god ste popljuvali u zadnje tri godine to vas je popisalo na kraju, pocevsi od Vinka, uprave, sportskog direktora, pojedinih pojacanja itd. Tako da, mozda malo zvuci vulgarno ali... mozete qrcu svirati ovdje na forumu sve dok mislite da se uspjeh i sistem mogu preko noci stvoriti.
-
- Kontakt:
Forgemppforgempp je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:22Ne mozes kad je Bosnjo glupi zadovoljan za sve, suti samo nek se ne puca.
"Dobro je i 300 hiljada jer mu istice ugovor na ljeto pa ce otic dzaba"
Pa ko je kriv sto se doslo do te situacije, ako neces produzit, moglo ga se prodat u proslom roku za vise para, neshvatljivo da prodas Rahmanovica za sicu koja ti ne moze pokrit ni dugovanja poreskoj, igraca koji je dobrodosao bilo kojem ex yu velikanu.
Naravno da treba kritikovati, nekritikovanje i nesuprostavljanje nas je i dovelo do ovakvog stanja i u sportu i u svemu zivom.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], NeSamSafetee i 7 gostiju.