da se popravi ovaj šugavi dan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vidi, lijepe riječi iz tvoji usta su kao med za tvoju dušu.OldFashioned je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:44Daleko sam ja prijatelju od mladog momka, ali kladionica i psovke/uvrede , ponekad i jake ne idu odvojeno!
Eh onda opleti! Svejedno, poderi tu korumpiranu gamad !
Ma, kada sam preživio prije nekoliko godina čekajući na zbroju koševa pola koša u zadnje skoro dvije minute NBA utakmice za ogromnu svotu, sve ću.turok je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:55Vidi, lijepe riječi iz tvoji usta su kao med za tvoju dušu.OldFashioned je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:44Daleko sam ja prijatelju od mladog momka, ali kladionica i psovke/uvrede , ponekad i jake ne idu odvojeno!
Ja sam jednom pao na Chelsea prije 3 godine za veliku cifru. To je pravo išlo na živce. Trebalo mi je dana dok sam se oporavio. Te navike loše ostaju za život i kvariš sve svoje u okolini.
Ja vama fino pričam i odjednom meni doce prelaz od Sporting a
To mislim, samo positivno i ako te Lazio na 1,15 obori, ništa, guzu obriši i nastavi.
Rapid i ostale utakmice u austriji su difficult. Puno snijega
Ti kao stari kladionicar znas kako se lako iznervirati i izgubiti kontrolu.turok je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:40I ja sam danas pao na jednom paru i uredu je spomenuti nekad mamu itd. Ali čitam više puta psovke koje definitivno granizu prelazi. Bas tvoja zadnja je bila
Ipak sebi najviše štetis i nikom vise. Jbg
Ja kao stari čiko moram vas malo savjetovati. Zašto su prije sapunom usta prali
Psihologija Gaston Glock
I opet vise poena od Ingrama.
Šta ćeš, mora se gigant Hart ispucati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.