2 asistencije imo playmaker
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Mozel se kome ovaj Kemba pokloniti,imal iko da je zainteresovan za takvu vrstu poklona 

Zamisli ovog alema, svaku noc ostane prati GS i ceka neki los potez Currya ili tekmu samo da bi on mogao prkositi raji na forumu hahaha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
@igrajlopte 🐦
1. smo na Istoku?
Ovo je potvrda eye-testu koliko dobro starteri funkcionisu, jer sezona je turbulentna i bilo je svakakvih izostanaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma ne, samo kazem. Dolazim u miru 
Koliko pratim forum x godina, uvijek je tu ako Ben pocne trice pucat, ako ovaj ostane zdrav, kada se vrati ovaj, ode onaj, kada imamo to, ovo ono, itd itd. Malo iscrpljujuce to be fair.

Koliko pratim forum x godina, uvijek je tu ako Ben pocne trice pucat, ako ovaj ostane zdrav, kada se vrati ovaj, ode onaj, kada imamo to, ovo ono, itd itd. Malo iscrpljujuce to be fair.
@igrajlopte 🐦
Pa da, deremo kad su svi tu i 1. smo u konferenciji

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Naravno da NE, i meni je. Ali znas kako to hoda na ovom forumu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Nail for Real
- Kontakt:
Po tvom misljenju, koliko je realno da dobijete Netse u seriji? Ako ekipe ostanu u ovom sastavu. Imate brutalnu odbranu, oni svemirski napad, to bi bas bio sudar leda i vatre.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Moze li Mitchell postati legitiman MVP kandidat? Utah igra iznad svih ocekivanja i ne planira posustati ocito.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Razmisljao sam malo o tom matchupu, zanimljiv je fakat.Nail for Real je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:44Po tvom misljenju, koliko je realno da dobijete Netse u seriji? Ako ekipe ostanu u ovom sastavu. Imate brutalnu odbranu, oni svemirski napad, to bi bas bio sudar leda i vatre.
Mislim da ce Netsi imati velikih problema i sa Sixersima i sa Bucksima jer jako lose brane penetraciju u reket i sam reket, a objema ekipama je stavljanje pritiska na odbranu reketa pokretac kompletnog napada. Plus Embiid i igra kroz njega za koju ce tesko imati odgovor. Tako da Sixersi ce upravo protiv Netsa imati najmanjih ofanzivnih problema od svih mogucih duela, a to je vrlo bitno jer su u stanju da igraju lockdown odbranu na drugoj strani. Uz eventualni homecourt i povratak navijaca? Nisu bez sansi.
Mada u ovim sastavima, mislim da ipak nije realno da ih dobijemo u seriji na 4 dobijene. Uz sve njihove mane, razlika u shotmakingu je ogromna. Inace nisam stava da ekipe koje idu na kontantno individualno rjesavanje mogu do titule (dobar primjer su OKC i proslogodisnji Clippersi) ali ovo su 3 nevjerovatna individualca, a Harden igra upravo ulogu koju sam mu predvidjao nakon trejda kao nuznu za njih a to je primarno razigravac koji ce organizovati igru i traziti suigrace. Ukoliko fluidan timski napad budu imali kao bazu, a rade na tome, i iz njega takeovere pojedinaca, to je onda apsurdan, vjerovatno dosad nevidjen ofanzivni plafon obzirom na talent koji imaju.
Ono sto daju napadom, zasad vracaju odbranom ali mislim da u situacijama kada se budu lomile tekme, igra kos za kos ide Netsima u prilog.
Sirina im je jos jedna boljka, big 3 igra ogromne minute, a nisu u mogucnosti da uzimaju puno "off minuta" jer bez njihovog ucinka ekipa ne lici ni na sta. To je trenutni problem a moze biti i dugorocni problem zbog potrosnje igraca do playoffa i u samom playoffu, kao i losim petorkama i manjom mogucnosti prilagodbe. Mislim da ce Netsi puno manje mana imati iduce sezone kada ce siguran sam dosta veterana potpisati za minimume.
Sixersi vidjecemo koliko ce unaprijediti roster do deadlinea, vjerujem da hoce pa onda mozemo praviti preciznija predvidjanja.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa slozio bih se donekle, ali eto vjerovatno ce ga razmatrati jer je on na celu tog timskog uspjeha koji je realno za sada iznad svih ocekivanja. Morao bi doduse popraviti malo asistencije i skokove, ali ne mnogo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ovaj se sad prebacio na asistencije, nisu vise procenti aktuelni 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
anthony od sinoć 12. strijelac svih vremena
Alem brat dominira,ne zna sta ce sa Curryem pa sad poceo gledati koliko asistencija ima.
Ne znam otkud mu tolike komplekse Curry nabi
Ne znam otkud mu tolike komplekse Curry nabi