Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nisam mislio da je radnja pouzdana, već da znam za nju generalno.
Hvala puno svima na odgovorima.
FK Pjetlovi
Odlucio sam se ipak za Iphone x i to polovan, iz razloga sto mi odlicno moze posluziti dok se ne adaptiram na ios, i iskreno nije mi se nesto dalo zavaljivati puno para, pa se mozda nekad kasnije upgradujem na novije modele.
Telefon je fluidan i brz, iako manjih dimenzija stoga mi je neobicno malkice. Baterija jako dugo drzi iako je tek na 85 kapaciteta.
Interesuje me moze li se instalirati crackovan deezer ili spotify?
Telefon je fluidan i brz, iako manjih dimenzija stoga mi je neobicno malkice. Baterija jako dugo drzi iako je tek na 85 kapaciteta.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta uzeti poslije Poco F1
prodat cu njega i dodati jos par stoja, otprilike do 500 max. Probao sam dosta mobitela u zadnje vrijeme i malo sta mi se svidjelo, mozda bih ganjao polovan X sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dodaš još 2 milje i uzmeš 12 pro
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moglo je prije, preko nekih alt stores kao tweakapp i slicno ali to sad nista ne radi skoro. Spotify ti je najbolje rijesenja za iphone da se ne peglas sa prebacivanjem muzike preko kompa. Uzmi s nekim duo nece te ni 6-7 maraka izaci mjesecno a vjeruj mi isplati se, rahat si.Puma je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:38Odlucio sam se ipak za Iphone x i to polovan, iz razloga sto mi odlicno moze posluziti dok se ne adaptiram na ios, i iskreno nije mi se nesto dalo zavaljivati puno para, pa se mozda nekad kasnije upgradujem na novije modele.
12ka je 10x bolji deal od 12 Pro, razlika u cijeni nije vrijedna telephoto lensa i lidara kojeg neces nikad u zivotu koristit
prosle godine su razlike bile mnogo vece, najveca display 11ka 720p+ IPS , PRO 1080p+ OLED
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ok leorey
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑10 feb 2021, 11:58Ok leorey
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nije da nismo i sami znali ali onako fino upakovano sve u jedan video
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Redmi 9, tek kupljen, problem sa dolaskom obavijesti sa aplikacija. Zna li neko kako se može popraviti? Sve je uključeno u postavkama.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Illmatic09
- Kontakt:
Provjeri još jednom u control center sve postavke, nešto ti je možda isključeno. Ukucaj gore u search-u control center i provjeri postavke, ako je sve ok sa postavkama uradi reset.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 feb 2021, 07:03Redmi 9, tek kupljen, problem sa dolaskom obavijesti sa aplikacija. Zna li neko kako se može popraviti? Sve je uključeno u postavkama.
Da li neko zna kako rjesit problem sa mi band 4..
Na aplikaciji sasvim normalno je postavljen jezik, dok je narukvica na kineskom
Na aplikaciji sasvim normalno je postavljen jezik, dok je narukvica na kineskom
Imas tutoriala na yt. Lahko se rjesi. Nekad sam imao tricu i isto je bilo jer je za kinesko trziste.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pozz svima,nedavno sam uzeo telefon "Xiaomi redmi note 9 pro" i na njemu od same kupovine primjetio sam kako na sredini ekrana ima neka bijela tacka u obliku krivog kruga haha,kad okrenem telefon i kad pogledam pod drugim uglom ne vidi se nista,najvise se vidi kad se gledaju YT klipovi i kad se npr lista Fb jer je bijela pozadina.Zna li neko u cemu je to problem ?
Gdje si uzeo? Univerzalno?admirrx je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:09Pozz svima,nedavno sam uzeo telefon "Xiaomi redmi note 9 pro" i na njemu od same kupovine primjetio sam kako na sredini ekrana ima neka bijela tacka u obliku krivog kruga haha,kad okrenem telefon i kad pogledam pod drugim uglom ne vidi se nista,najvise se vidi kad se gledaju YT klipovi i kad se npr lista Fb jer je bijela pozadina.Zna li neko u cemu je to problem ?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Uzeo sam ga u BH Telekom pošti u Tuzli,sta mislis sta to moze bit ?Justin je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:10Gdje si uzeo? Univerzalno?admirrx je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:09Pozz svima,nedavno sam uzeo telefon "Xiaomi redmi note 9 pro" i na njemu od same kupovine primjetio sam kako na sredini ekrana ima neka bijela tacka u obliku krivog kruga haha,kad okrenem telefon i kad pogledam pod drugim uglom ne vidi se nista,najvise se vidi kad se gledaju YT klipovi i kad se npr lista Fb jer je bijela pozadina.Zna li neko u cemu je to problem ?
- feniksptica
- Kontakt:
Odnesi trazi novi ako nije proslo 7 dana, ako je trazi zamjenski dok ti je taj na servisu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imaš garanciju pa odnesi i vidi. Telecom je, po tom pitanju, najjači u državiadmirrx je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:28Uzeo sam ga u BH Telekom pošti u Tuzli,sta mislis sta to moze bit ?Justin je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:10Gdje si uzeo? Univerzalno?admirrx je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:09Pozz svima,nedavno sam uzeo telefon "Xiaomi redmi note 9 pro" i na njemu od same kupovine primjetio sam kako na sredini ekrana ima neka bijela tacka u obliku krivog kruga haha,kad okrenem telefon i kad pogledam pod drugim uglom ne vidi se nista,najvise se vidi kad se gledaju YT klipovi i kad se npr lista Fb jer je bijela pozadina.Zna li neko u cemu je to problem ?
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa, VensanKasel i 34 gosta.