Ma libo me taki za ostale, ali zaista ne znam gdje je zapelo sa našim pojačanjima.
Valja to sve uigrat'.
Ma libo me taki za ostale, ali zaista ne znam gdje je zapelo sa našim pojačanjima.
Mogli su dovesti i 66, koga boli briga. Od tih 6 igraca nijedan nece biti u prvih 11, skupit ce par minuta mozda i na ljeto ce dobiti slobodne papire.
Dzenit Hajdarevic
Demba de nekog ljevaka stopera zavrsi
Evo ga zvanicno napadac, a za stopera jos nista ne znam kruze price po Mostaru da bi se trebao prikljuciti u Turskoj neki stoper ko je nemam pojma.
Ja ne znam kako smo uspjeli da dovedemo ovog napadaca a da nam ga MDK ne mazne,inace nam oni pokupise sve igraceFSB je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:59Obavještavamo članove, navijače i prijatelje kluba da je Dejan Georgijević novi igrač FK Velež Mostar. Potpisao je ugovor koji ga veže za Velež do 06/2022.
Dejan Georgijević rođen je 19.01.1994. godine u Beogradu. Ponikao u FK Zemun, u svojoj karijeri igrao je još za Partizan, Teleoptik, Spartak iz Subotice, Inđiju, Voždovac iz kojeg je početkom 2018. godine prešao u Ferencvaroš, koji ga je posuđivao Partizanu i Irtysh Pavlodar iz Kazahstana. Igra na poziciji napadača.
Dejanu želimo puno zdravlja, sreće i zajedničkog uspjeha.
Idemo zajedno u nove pobjede!
#musvdg
Nekako imam dobar osjecaj da ce se on uklopiti dobro u nasu ekipu, da ce mu biti potrebno manje vremena da se prilagodi i adaptira na nasu ligu. Ocekujem jedno 7 golova na njegovom kontu na kraju sezone.rodjak je napisao/la: ↑08 feb 2021, 04:20Ja ne znam kako smo uspjeli da dovedemo ovog napadaca a da nam ga MDK ne mazne,inace nam oni pokupise sve igraceFSB je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:59Obavještavamo članove, navijače i prijatelje kluba da je Dejan Georgijević novi igrač FK Velež Mostar. Potpisao je ugovor koji ga veže za Velež do 06/2022.
Dejan Georgijević rođen je 19.01.1994. godine u Beogradu. Ponikao u FK Zemun, u svojoj karijeri igrao je još za Partizan, Teleoptik, Spartak iz Subotice, Inđiju, Voždovac iz kojeg je početkom 2018. godine prešao u Ferencvaroš, koji ga je posuđivao Partizanu i Irtysh Pavlodar iz Kazahstana. Igra na poziciji napadača.
Dejanu želimo puno zdravlja, sreće i zajedničkog uspjeha.
Idemo zajedno u nove pobjede!
#musvdg
![]()
![]()
Zar stvarno nema ni jedan dobar slobodan stoper da dodje??
Amar uopšte nije stoper, uopšte nema ugovor sa našim klubom raskinut je. Glavni izvor informacija je portal koji piše igrač tog i tog kluba se vraća iz tog i tog kluba i u jednom dijelu rečenice napišu da je taj i taj klub pojačan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.