I plus kad dodas izmjene onda smo bas slabiji,prije fali Tatar udje recimo Jukic,nema Rahmana pokrije Susic,nema Milicevica ima Serbecic,itd,a vidi sad koji ce igraci igrati na tim pozicijama i vidi im zamjene..MortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 12:21Kada ti odu dva najbolja igrača onda moraš biti slabiji i to nije mišljenje već fakt.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 11:46Po meni, nismo nista slabiji
Rahmanova pozicija, je bar po meni isto jaka, tu je Tino koji ce aBd prekucati igricu.
Lijevo krilo slabije, ali ne znamo je li prelazni rok zavrsen za nas, pa nas mozda iznenade s nekim zanimljivim igracem..
Pozicija stopera, vise manje ista, Serbecic otisao, ali u uzasnoj formi, sad je tu Aduka i Besic, meni vala na isto dodje.
Imamo zdravog Mirka i Fanima, koji ce pravit djecu na desnoj strani.
I jos spic, dosao Cmiljanic, pa nam mozda deba Handzic i potrci, jer je dobio konkurenciju..
Znaci dolaskom dobrog lijevog krila, mislim da necemo nista slabiji biti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako nismo slabiji kad su nas napustila naša 2 najbolja igraca?
Sto se tice Hadžije, uvijek sam govorio dovedi 4 stranca koja ce odskakati kvalitetom ostale pozicije popuni akademcima i prosetacemo se ovom ligom.
Akademci ce uz njih napredovati jer imaju od koga učiti.
Sta mi radimo? Dovedemo Adukora koji je ili povrijedjen ili nema vizu. A niti odskace kvalitetom od ostalih.
Idemo dalje Velkoski. Drag mi je kao covjek vidi se, da voli klub ali kvalitet njegov je za klupe. Zar nije bolje na klupi imati nekog akademca a ne stranca?
Pejovic na početku je bio vrh u ovih par tekmi ali evo sad se vidi, da nije nista bolji od ostalih. Ne odskace kvalitetom u ni jednom segmentu.
Fanimo i Mili su jedini koji mogu proci, ali to se vidi i na terenu kod obojice. Odrade momci uvijek svoj posao za 10.
Sto se tice Hadžije, uvijek sam govorio dovedi 4 stranca koja ce odskakati kvalitetom ostale pozicije popuni akademcima i prosetacemo se ovom ligom.
Akademci ce uz njih napredovati jer imaju od koga učiti.
Sta mi radimo? Dovedemo Adukora koji je ili povrijedjen ili nema vizu. A niti odskace kvalitetom od ostalih.
Idemo dalje Velkoski. Drag mi je kao covjek vidi se, da voli klub ali kvalitet njegov je za klupe. Zar nije bolje na klupi imati nekog akademca a ne stranca?
Pejovic na početku je bio vrh u ovih par tekmi ali evo sad se vidi, da nije nista bolji od ostalih. Ne odskace kvalitetom u ni jednom segmentu.
Fanimo i Mili su jedini koji mogu proci, ali to se vidi i na terenu kod obojice. Odrade momci uvijek svoj posao za 10.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 feb 2021, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Oremusu produziti ugovor. Milicevicu ponuditi ako bude htio, a velskog produziti radi atmosfere. Ahmet je zasluzio neku funkciju u klubu, a hebiba i dzafica nogom nabiti da se vise ne pomisle vratiti. Dosta mi je ovaj drugi sijedih donio.
PSPHM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet cemo. Teren je mjeriloMortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 12:21Kada ti odu dva najbolja igrača onda moraš biti slabiji i to nije mišljenje već fakt.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 11:46Po meni, nismo nista slabiji
Rahmanova pozicija, je bar po meni isto jaka, tu je Tino koji ce aBd prekucati igricu.
Lijevo krilo slabije, ali ne znamo je li prelazni rok zavrsen za nas, pa nas mozda iznenade s nekim zanimljivim igracem..
Pozicija stopera, vise manje ista, Serbecic otisao, ali u uzasnoj formi, sad je tu Aduka i Besic, meni vala na isto dodje.
Imamo zdravog Mirka i Fanima, koji ce pravit djecu na desnoj strani.
I jos spic, dosao Cmiljanic, pa nam mozda deba Handzic i potrci, jer je dobio konkurenciju..
Znaci dolaskom dobrog lijevog krila, mislim da necemo nista slabiji biti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joj kad se sjebe nacija, Gospodara mi !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Kakva nam igračina dolazi nemojte pratiti avione nego svemirske brodove 

- ElCartel11
- Kontakt:
Dosta je momci sa hajkom niko ne nasjeda vise. 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sad upratih da je ovaj neki Poljak u Sirokom dozivio povredu, pa progugla malo o njemu. Na koju foru je on dosao u Siroki da mi je znati? Lik ima i par nastupa za reprezentaciju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zna li ko sta bi sa onim Modicem iz Krupe,valjo bi nam para... 

Đe onaj što pije kahve, nek srkne dužu s Emirom da vidimo zna li se šta...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dosao iz druge lige Ceske

Vala ni ovaj prvi nije ništa manje... Kad se sjetim zadnje tekme u BL, trči Zilkić u kontru, neko ga polomi, sad frajko na zemlji, ide sudija s kartonom... Kad vidiš Hebiba, tek dolazi iz napada, al ona njegova nacrtana faca, lagani osmijeh... Kadar koji opisuje njegove bravure na beku.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 12:39Oremusu produziti ugovor. Milicevicu ponuditi ako bude htio, a velskog produziti radi atmosfere. Ahmet je zasluzio neku funkciju u klubu, a hebiba i dzafica nogom nabiti da se vise ne pomisle vratiti. Dosta mi je ovaj drugi sijedih donio.
Što se napadačke uloge tiče, odmah mi naumpadnu promašaji na dva derbija, prazni golovi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mateusz Zachara.Solidna biografija, ima oko 50 golova u prvoj ligi Poljske.Dok je igrao u Kini u istom klubu radio je sadašnji kondicijski trener Širokog Frano Hrkać, s kojim je ostao u prijateljskim odnosima i na njegovu preporuku je i došao u Široki.
Da ne budem pogresno shvacen, a da ne editujem post. Nije kritika, vise zelja da se prosire vidici jer je ocito da igraci mogu i zele doci a tih podrucja. Uostalom, mi smo Jukica doveli iz Poljske, zar ne?
P.S. Hvala @Historicar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ko je proturio priču da je buđet smanjen? Odakle vam to?
Buđet je čak šta više povečan, ne mnogo ali ništa manje para nego što je bilo zadnje 2 godine.
Provjerio sa više strana. I da, uplačen je poreski dug. Nema dugovanja državi ni u kakvom obliku.
Do kraja sedmice se ocekuju 2 pojačanja. Premeo sam 4 različita insajdera iz kluba i svi su mi ovo rekli kako sam i prenio.
PS. Mili i Oremus su blizu dogovora sa klubom o njihovom ostanku.
Buđet je čak šta više povečan, ne mnogo ali ništa manje para nego što je bilo zadnje 2 godine.
Provjerio sa više strana. I da, uplačen je poreski dug. Nema dugovanja državi ni u kakvom obliku.
Do kraja sedmice se ocekuju 2 pojačanja. Premeo sam 4 različita insajdera iz kluba i svi su mi ovo rekli kako sam i prenio.
Ovakav će naslov biti i za jednog našeg, a onda ja otvaram fanshop od opklada..ThrillerHz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 11:58“ Petar Kunić je u ovoj sezoni ubilježio devet nastupa u dresu s lentom te se nijednom nije uspio upisati u strijelce. ”
A kad se sjetim da su ga pojedini prizivali kod nas![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne razumijem ove kutnjake, pa zar vam tatar i rahman nisu bili pola tima, ili barem 40%?
Svrsavali ovdje da su to dva najbolja igraca lige blablabla.
Sjedi 1
Svrsavali ovdje da su to dva najbolja igraca lige blablabla.
Sjedi 1
NEMA NAZAD
Alhamdulilah.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:06Ko je proturio priču da je buđet smanjen? Odakle vam to?
Pivo, tučnjava i nogomet!
Lijevo krilo i napadač, ili možda krilo i stoper? Ko li su ta dva? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946