Ma brate samo da hoce zavrsiti. Tobe Tobe kako su teski u pregovorima. A i jbga imas granicu sa platama i sa bonusima osim u specificnim slucajevima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste, nedvojbeno je razlika. Samo sam misljenja da po Ceskoj i Poljskoj ligi ima igraca u prvim divizijama koji bi se doveli.Zoran28 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:06Kupi clansku za pocetaksvihsedamsamuraja je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:44Ako Kovačevića prodaju za siću prije kraja sezone nek mi jave kad će izvaljivat i prodavat stolice na Koševu da kupim koju..
@napapirji, ok Jukic jeste iz Poljske, a ovaj iz Ceske, druge lige. Razlika je jbg.
Svee, aaaaajoker90 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:43Davio bi ti za te pare i akademce i Vinka na treningu!ElCartel11 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:42800k godisnje za Tatara
Oo yebem ti ženo majku kud ne nastavi trenirati fudbal pa se tako negdje ispaliti za barem 200k godisnje![]()
![]()
Uvalili Boju na spisak da ima neko iz Želje, da ne bude lista bez njih, a mali nije kvalitet ni za Krupe i ne vrijedi preko 100k.
Šta si očekivao nakon svega što je uradio
Skazem se tu, vecina tih igraca bi bila pojacanja. Ok, ne mozes iz Sparte dovesti igraca (Zinedina ne racunam jer je bio po posudbama) ali mozes iz npr. Karvine... Opet imamo Jukica koji je dosao iz jedne takve ekipe, ali se jos nije pokazao onako kako smo ocekivali. Jbg svaki igrac je macak u vreci, ali logicnije je da vise ocekujemo od nekoga sa jacim CVNapapijri je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:11Jeste, nedvojbeno je razlika. Samo sam misljenja da po Ceskoj i Poljskoj ligi ima igraca u prvim divizijama koji bi se doveli.Zoran28 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:06Kupi clansku za pocetaksvihsedamsamuraja je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:44Ako Kovačevića prodaju za siću prije kraja sezone nek mi jave kad će izvaljivat i prodavat stolice na Koševu da kupim koju..
@napapirji, ok Jukic jeste iz Poljske, a ovaj iz Ceske, druge lige. Razlika je jbg.
Evo navest cu jedan primjer. Nas je zemljak, ima papire znaci. Mirzad Mehanovic. Momak je godinama igrao u Ceskoj, ako se ne varam, a onda otisao u Azerbejdzan ili Kazahstan, ne znam koja drzava je u pitanju. Kasnije ce ta ekipa zaigrati i Evropa ligu. Misljenja sam da se takvi igraci mogu naci i djelovati na vrijeme. Sada je kasno naravno, ali bez dileme igrac iz 10.ekipe Poljske ili Ceske lige bi dosao ovamo i sigurno bi predstavljao pojacanje.
Zuka izdajica bolanbroj6 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:55Mislim da je ovo bazirano na transfermarketu. Eh sad kako su mu oni odredili cijenu..
Treba Emira motikom ganjati, zbog cega na ovom spisku nije 10 igraca FKS.
A tako ti je kad smo se malo bili uzdigli dolaskom Susica. Treba biti realan, tesko je nama sad dovesti nekoga a da nije polovnjak, bolje cekati ljeto. Od ovih para sto se zaradilo dati trenutnim igracima premije, preorat ce onu novu travu na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], HordasDolacMalta, Kyle88, N3R3D, nedimmmm1337 i 55 gostiju.