brat moj posto si ti enciklopedija ,de nam reci za koliko je to minuta Veseli uspio uraditi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta je s Malićem?
Iskocio opet. Ja sam fakat kontao da nece ostati jer ga nisu spominjali, ali eto on jos sa ekipom. Milicevic zadnji put protiv Veleza igrao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veseli još nije uspio Kulašinov učinak da izjednači ove sezone budući da statistika Veselog ove sezone je 1 go (zabio onaj cetvrti go Mladosti kad smo gostovali) i 1 asistencija (Lendricu kod treceg gola protiv Radnika) u 18 utakmice ove sezone.
Šteta što je Gasal s mladom repkom, mada s Hamzom i Enverom bi mogli imati ozbiljna ozbiljna krila.Brkooo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:52
Ma kakav Kulasin, nije on spreman za seniorski fudbal, bolji je Veselinovic al u qrcu![]()
Bravo Envere, za 18 minuta si zabio gol i dva puta asistirao. Veselinovicu treba citava jedna sezona za takvu statistiku..
Da smo normalan klub, Kulasin i Gasal bi dobili petogodisnje ugovore, bili bi projekti kluba i forsirali bi njih ispred Veselinovica i slicnih tzv. fudbalera..
Znam da je Gasal prošlo ljeto potpisao amaterski ugovor, a nije bio još punoljetan u tom trenutku.
Polako ljudi,prijateljska utakmica protiv nizeligasa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Gurnuti Kulašina odma. Perpeltivniji je.
**** sve svojebraco je napisao/la: ↑10 feb 2021, 17:10Veseli još nije uspio Kulašinov učinak da izjednači ove sezone budući da statistika Veselog ove sezone je 1 go (zabio onaj cetvrti go Mladosti kad smo gostovali) i 1 asistencija (Lendricu kod treceg gola protiv Radnika) u 18 utakmice ove sezone.![]()
Šteta što je Gasal s mladom repkom, mada s Hamzom i Enverom bi mogli imati ozbiljna ozbiljna krila.Brkooo je napisao/la: ↑10 feb 2021, 16:52
Ma kakav Kulasin, nije on spreman za seniorski fudbal, bolji je Veselinovic al u qrcu![]()
Bravo Envere, za 18 minuta si zabio gol i dva puta asistirao. Veselinovicu treba citava jedna sezona za takvu statistiku..
Da smo normalan klub, Kulasin i Gasal bi dobili petogodisnje ugovore, bili bi projekti kluba i forsirali bi njih ispred Veselinovica i slicnih tzv. fudbalera..
Znam da je Gasal prošlo ljeto potpisao amaterski ugovor, a nije bio još punoljetan u tom trenutku.
Brate, ne falimo ove "starije". Za jednog djecaka od 17 godina protiv bilo koga ko je senior nije mala stvar da za 18 minuta ima 1 gol i 2 asistencije. To i treba izdvojiti i pohvaliti.
Bila jedna plata, bili jedni bonusi

Tako ti je to kad se predsjednik obrati igracima preko zooma 
Za mladost 

prica se po kaficima da je mladi i poletni secirovic uzeo najveći bonus osobno njega predsjednik gledao 

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Njega je Kostic gledao dok je jos igrao u Holandiji
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma Boga mi ste u pravu. Odmah i Kulašina i Gasala gurni. Ne mogu lošiji biti nema teoretske šanse. A višestruko nam se može isplatiti.
Željezničar za život cijeli!
ma bogami ako nam se ovo sve izjalovi ,gurati mlade maksimalno nema nam druge .SudoHusika je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:50Ma Boga mi ste u pravu. Odmah i Kulašina i Gasala gurni. Ne mogu lošiji biti nema teoretske šanse. A višestruko nam se može isplatiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.