Ako nam bude valjao poluamater, zamisli onda kako bi nam tek valjao profesionalni neki igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:15A kako si dosao do zakljucka da nam Boris nece valjati ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako nam bude valjao poluamater, zamisli onda kako bi nam tek valjao profesionalni neki igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:15A kako si dosao do zakljucka da nam Boris nece valjati ?
Ado, izvini, uvijek smo fino pricali, ali nisi u pravu.ado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:17Ako nam bude valjao poluamater, zamisli onda kako bi nam tek valjao profesionalni neki igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:15A kako si dosao do zakljucka da nam Boris nece valjati ?![]()
Ja, i?
Jedno je kontaktirani a drugo da se pregovara.
Evo da lijepo objasnim. Cekati napadaca nekoliko mjeseci i dovesti macka u vreci u nikad bitnijoj sezoni za klub je ravno samoubistvu. Pa nije ovo nicija prčija da se igra sa ugledom kluba i finansijama o kojim pricamo svako malo, a koje su nam bitne ove godine sa Titulom ko kisa u Sahari. Toliko svi znamo da je ova sezona vazna da se sad NE SMIJE FULITI...DA PONOVIM NE SMIJE FULITI SA IGRACIMA!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:21Ado, izvini, uvijek smo fino pricali, ali nisi u pravu.ado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:17Ako nam bude valjao poluamater, zamisli onda kako bi nam tek valjao profesionalni neki igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:15
A kako si dosao do zakljucka da nam Boris nece valjati ?![]()
Nije fer prema Borisu da ga nazivas poluamaterom...
Ja se slazem da je moglo bolje rijesenje da se dovode za spica, samo kazem da je ruzno reci da je poluprofesionalac i sl izrazi, jer kakav god da je, BORIS JE NAS IGRAC, I MORA IMATI NASU PODRSKUado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:30Evo da lijepo objasnim. Cekati napadaca nekoliko mjeseci i dovesti macka u vreci u nikad bitnijoj sezoni za klub je ravno samoubistvu. Pa nije ovo nicija prčija da se igra sa ugledom kluba i finansijama o kojim pricamo svako malo, a koje su nam bitne ove godine sa Titulom ko kisa u Sahari. Toliko svi znamo da je ova sezona vazna da se sad NE SMIJE FULITI...DA PONOVIM NE SMIJE FULITI SA IGRACIMA!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:21Ado, izvini, uvijek smo fino pricali, ali nisi u pravu.
Hajd da si doveo krilo neko pa da ga probamo, imamo par kakvih takvih krila pa ni po jada.
Al mi koji imamo Hareta koji je davno trebao da bude bivsi ili zakovan na klupi, kojem svako kolo se ovdje posveti 10 stranica u yebavanju majke sta sve fuli i to nas nije opametilo nego hajmo macka u vreci dovesti, sta ima veze kad mozemo pljuvati 10str za Hareta mozemo i jos 10str za ovog.
NEOZBILJNOOOOO TOTALNO!!!
E ako na ovo imas nesto odgovoriti i braniti SD onda nemam rijeci.
Popusti i ti malo Ado, ako je istina što se piše, onda vidiš da čovjek radi i pokušava da dovede što bolje igrače. Drugo je ako ljudi neće da dođu, u ovu žabokrečinu. Ako je istina, da se pokušalo dovesti Ibiševića i Hajrovića, inda se Emiru nema šta prigovoriti. Treba razumiti, da su sredstva ograničena. Ne može ni on trošiti, ako mu nije dozvoljeno.ado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:30Evo da lijepo objasnim. Cekati napadaca nekoliko mjeseci i dovesti macka u vreci u nikad bitnijoj sezoni za klub je ravno samoubistvu. Pa nije ovo nicija prčija da se igra sa ugledom kluba i finansijama o kojim pricamo svako malo, a koje su nam bitne ove godine sa Titulom ko kisa u Sahari. Toliko svi znamo da je ova sezona vazna da se sad NE SMIJE FULITI...DA PONOVIM NE SMIJE FULITI SA IGRACIMA!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:21Ado, izvini, uvijek smo fino pricali, ali nisi u pravu.
Hajd da si doveo krilo neko pa da ga probamo, imamo par kakvih takvih krila pa ni po jada.
Al mi koji imamo Hareta koji je davno trebao da bude bivsi ili zakovan na klupi, kojem svako kolo se ovdje posveti 10 stranica u yebavanju majke sta sve fuli i to nas nije opametilo nego hajmo macka u vreci dovesti, sta ima veze kad mozemo pljuvati 10str za Hareta mozemo i jos 10str za ovog.
NEOZBILJNOOOOO TOTALNO!!!
E ako na ovo imas nesto odgovoriti i braniti SD onda nemam rijeci.
To ih Hadzija kontaktirao, da odu ljetos negdje zajedno na more?
Dabogda da ikog više potpišemo, a ako nekog i dovedemo nema šanse da zaigra u prva 2-3 kola... Što zbog fizičke spreme, što zbog papirologije i ostalih zavrzlamaado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:46Necu da popustim jer si mogao dovesti macka u vreci na bilo kojoj drugoj poziciji niko mu A ne bi rekao, al napadaca nisi smio dovesti. Kraj price!!!
A to sto mastate o Izetu i Vedi, to je besplatno i niko vam ne moze zabraniti.
Pa nije u sranju Vukusica dovesti a ne ovu dvojicu. Tacno me strah sljedeceg pojacanja, neka me razuvjeri i popisa. Daj Boze da se ja prevarim u njegove sposobnosti.
Ja ti kažem, polizaćeš što si popljuvao, vezano za ovog Cmiljanića.ado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 20:46Necu da popustim jer si mogao dovesti macka u vreci na bilo kojoj drugoj poziciji niko mu A ne bi rekao, al napadaca nisi smio dovesti. Kraj price!!!
A to sto mastate o Izetu i Vedi, to je besplatno i niko vam ne moze zabraniti.
Pa nije u sranju Vukusica dovesti a ne ovu dvojicu. Tacno me strah sljedeceg pojacanja, neka me razuvjeri i popisa. Daj Boze da se ja prevarim u njegove sposobnosti.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, johntravolta123, mosarajvosa83 i 57 gostiju.