Sve sto sam pozelio jutros Goffinu, vcrs zelim Alize Cornet.
Da napomenem da je govedo vodilo i 6-5 u gemovima te serviralo za set.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Čuj ja gubim kontrolu a vama savjetujem manije psovkigaston je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:39Ti kao stari kladionicar znas kako se lako iznervirati i izgubiti kontrolu.turok je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:40I ja sam danas pao na jednom paru i uredu je spomenuti nekad mamu itd. Ali čitam više puta psovke koje definitivno granizu prelazi. Bas tvoja zadnja je bila
Ipak sebi najviše štetis i nikom vise. Jbg
Ja kao stari čiko moram vas malo savjetovati. Zašto su prije sapunom usta prali
Psihologija Gaston Glock
Ja ti fino kazem, nemoj prisjedati na muku.
Neko ce ti u toj nervozi odgovoriti grublje nego sto treba, a tebi sekunda prijaviti post i za ono sto treba i ono sto ne treba.
Necemo izazivanja.![]()
Ne planiram se raspravljati. Nastavis li nervirati ljude, postovi ce ti biti brisani i to je to.turok je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:51Čuj ja gubim kontrolu a vama savjetujem manije psovkigaston je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:39Ti kao stari kladionicar znas kako se lako iznervirati i izgubiti kontrolu.turok je napisao/la: ↑09 feb 2021, 23:40
I ja sam danas pao na jednom paru i uredu je spomenuti nekad mamu itd. Ali čitam više puta psovke koje definitivno granizu prelazi. Bas tvoja zadnja je bila
Ipak sebi najviše štetis i nikom vise. Jbg
Ja kao stari čiko moram vas malo savjetovati. Zašto su prije sapunom usta prali
Psihologija Gaston Glock
Ja ti fino kazem, nemoj prisjedati na muku.
Neko ce ti u toj nervozi odgovoriti grublje nego sto treba, a tebi sekunda prijaviti post i za ono sto treba i ono sto ne treba.
Necemo izazivanja.![]()
U drugom je nizbrdofeniksptica je napisao/la: ↑10 feb 2021, 17:43Odigras francuski kup 3+ golovi ( izaberem jednu od 3 utakmice u istom terminu) padne gol u 2. minut i stanu. Na ove dvije naravno u medjuvremenu do poluvremena prodje 3+...
Nakukah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.