Ma ebo to sine, znas i sam da ces popusit na Grbavici prvo kolo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Merakk1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bio kod vidovite Džemile ?Merakk1921 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:01

- svrakino1921
- Kontakt:
Merakk1921 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:01

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bgm sarajevo ce biti nepredviljivo prvo kolo. Hem gradski derbu, hem im fale 2 glavna igraca i koliko god negirali tesko ce ih iko od postojeceg kadra moci u potpunosti zamjeniti.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
To cemo saznati prvo kolonekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:09Bgm sarajevo ce biti nepredviljivo prvo kolo. Hem gradski derbu, hem im fale 2 glavna igraca i koliko god negirali tesko ce ih iko od postojeceg kadra moci u potpunosti zamjeniti.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sta je reci kinosvra? Pogresna tableta?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
I ti sam znas da cemo osvojit tituluMerakk1921 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:01
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
ABD, jedva cekam pocetak sezone, msm da odavno liga nece biti ujednacenija, cak mislim da ce da bude interesantnije nego prvi dioMiljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12To cemo saznati prvo kolonekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:09Bgm sarajevo ce biti nepredviljivo prvo kolo. Hem gradski derbu, hem im fale 2 glavna igraca i koliko god negirali tesko ce ih iko od postojeceg kadra moci u potpunosti zamjeniti.![]()
All-Time First Yugoslav League table
Slazem se s tobom da ce biti neizvjesno, ali u borbi drugo, trece i eventualno cetvrto mjesto, borba za opstanak isto moze biti jako interesantna, a sto se prvog mjesta tice mislim da moramo biti golemi specijalci da ga prokockamo. Ovdje se neki nasi pojedini, a i protivnicki navijaci ponasaju tako da kao da su svi doveli po par superstara u svoje ekipe, a mi da smo slabiji za Rahmana i Tatara. Svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica i po mom misljenju smo se pojacali i u napadu jer sam siguran da ovu polusezonu imamo boljeg igraca na toj poziciji nego smo ga imali jesenas.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2021, 22:35ABD, jedva cekam pocetak sezone, msm da odavno liga nece biti ujednacenija, cak mislim da ce da bude interesantnije nego prvi dioMiljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12To cemo saznati prvo kolonekoIzMostara je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:09Bgm sarajevo ce biti nepredviljivo prvo kolo. Hem gradski derbu, hem im fale 2 glavna igraca i koliko god negirali tesko ce ih iko od postojeceg kadra moci u potpunosti zamjeniti.![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
U ovo ni ti sam ne vjerujes. Prvo, gdje se to Dal dokazao, isto kao kad bi ja rekao sada, pa jaci smo i mi, imamo Zubanovica umjesto Mulica (ne racunajuci novog spica). Druga stvar, i vas Cmiljanic kao i nas Georgijevic su dva macka u vreci, i samo zmirenjem na oba oka mozes reci da smo/ste jaci. Moze profunkcionisat, moze bit dva puta bolje, ali na papiru nije.Miljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12
Slazem se s tobom da ce biti neizvjesno, ali u borbi drugo, trece i eventualno cetvrto mjesto, borba za opstanak isto moze biti jako interesantna, a sto se prvog mjesta tice mislim da moramo biti golemi specijalci da ga prokockamo. Ovdje se neki nasi pojedini, a i protivnicki navijaci ponasaju tako da kao da su svi doveli po par superstara u svoje ekipe, a mi da smo slabiji za Rahmana i Tatara. Svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica i po mom misljenju smo se pojacali i u napadu jer sam siguran da ovu polusezonu imamo boljeg igraca na toj poziciji nego smo ga imali jesenas.
I uzalud se tjesis i uvjeravas, Sarajevo je, ne racunajuci zaradu koja je skroz OK, igracki pretrpilo najveci udarac od svih klubova koji imaju vece ambicije. Ulazite u sezonu bez dva najbolja igraca ekipe, pa mogu reci i lige, i ti hoces da me uvjeris da ce Dal Varesanovic sigurno uskocit i zamijenit Rahmanovica k'o od sale?
Normalno je i za ocekivati da drugi tu vrebaju sansu, iako je bodovna razlika fina.
Moram se jos jednom nasmijat na ovo svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica, lik ce bit tu samo da popuni u21 broj

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dinamo ga bio spreman posuditi Sarajevu: Hajrović odbio mogućnost dolaska na Koševo

@igrajlopte 🐦
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Varesanovic odlican igrac, ogromna nada, ali nije on momak koji ce biti prevaga(to se od njega ne ocekuje ove polusezone)killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:39U ovo ni ti sam ne vjerujes. Prvo, gdje se to Dal dokazao, isto kao kad bi ja rekao sada, pa jaci smo i mi, imamo Zubanovica umjesto Mulica (ne racunajuci novog spica). Druga stvar, i vas Cmiljanic kao i nas Georgijevic su dva macka u vreci, i samo zmirenjem na oba oka mozes reci da smo/ste jaci. Moze profunkcionisat, moze bit dva puta bolje, ali na papiru nije.Miljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12
Slazem se s tobom da ce biti neizvjesno, ali u borbi drugo, trece i eventualno cetvrto mjesto, borba za opstanak isto moze biti jako interesantna, a sto se prvog mjesta tice mislim da moramo biti golemi specijalci da ga prokockamo. Ovdje se neki nasi pojedini, a i protivnicki navijaci ponasaju tako da kao da su svi doveli po par superstara u svoje ekipe, a mi da smo slabiji za Rahmana i Tatara. Svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica i po mom misljenju smo se pojacali i u napadu jer sam siguran da ovu polusezonu imamo boljeg igraca na toj poziciji nego smo ga imali jesenas.
I uzalud se tjesis i uvjeravas, Sarajevo je, ne racunajuci zaradu koja je skroz OK, igracki pretrpilo najveci udarac od svih klubova koji imaju vece ambicije. Ulazite u sezonu bez dva najbolja igraca ekipe, pa mogu reci i lige, i ti hoces da me uvjeris da ce Dal Varesanovic sigurno uskocit i zamijenit Rahmanovica k'o od sale?
Normalno je i za ocekivati da drugi tu vrebaju sansu, iako je bodovna razlika fina.
Moram se jos jednom nasmijat na ovo svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica, lik ce bit tu samo da popuni u21 broj![]()
Ali zato, umjesto Rahmana, dobili smo Tinu koji je prosao full pripreme, i prepisat ce ligu.
A jos ce nam 2 igraca doci(po mnogim info) pa mislim ipak da necemo uopste slabiji biti ako se dovede kvalitetno krilo, i jos se spominje centralni vezni...
Ali da cemo biti manje uigrani, to svakako
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto se napadaca tice, mene ako pitas od Harisa Handzica ne moze biti gori, zato i kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:39U ovo ni ti sam ne vjerujes. Prvo, gdje se to Dal dokazao, isto kao kad bi ja rekao sada, pa jaci smo i mi, imamo Zubanovica umjesto Mulica (ne racunajuci novog spica). Druga stvar, i vas Cmiljanic kao i nas Georgijevic su dva macka u vreci, i samo zmirenjem na oba oka mozes reci da smo/ste jaci. Moze profunkcionisat, moze bit dva puta bolje, ali na papiru nije.Miljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12
Moram se jos jednom nasmijat na ovo svi zaboravljaju da smo jaci za Varesanovica, lik ce bit tu samo da popuni u21 broj![]()
Za Dala nisam ni rekao da je pojacanje, ali ne mozes znati da ce biti los sve dok ne pocne sezona, mozes misliti, to svakako imas pravo, bas kao sto ja imam pravo misliti da ce biti dobar svidjalo se to tebi ili ne.
Susic (kojeg u prvoj polusezoni vise nije bilo nego sto jeste) ce odlicno pokriti nedostatak Rahmanovica, jedino cemo vidjeti sta ce biti za to krilo, ali morao bih biti da ne kazem sta da ne vjerujem ovoj Upravi, SSu i igracima nakon svega sto su nam donijeli u proslom periodu, tako da jedva cekam da pocne.
I mozes se smijati samo ovako kad su pauze i pricati bajke tipa "sta ce on vidi mu glave, gdje on igrao do sad" i "sta bi bilo kad bi bilo", ali zna se ko se smije kad krene pravi sou.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koliko to ima igraca koji dolaze u nasu ligu a da su dokazali se negdje drugo, misleci ma lige bolje od nas?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2021, 00:39U ovo ni ti sam ne vjerujes. Prvo, gdje se to Dal dokazao, isto kao kad bi ja rekao sada, pa jaci smo i mi, imamo Zubanovica umjesto Mulica (ne racunajuci novog spica). Druga stvar, i vas Cmiljanic kao i nas Georgijevic su dva macka u vreci, i samo zmirenjem na oba oka mozes reci da smo/ste jaci. Moze profunkcionisat, moze bit dva puta bolje, ali na papiru nije.Miljacka je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:12
Moramo prihvatiti da je tako, da smo trenutno zadnja rupa. Nazalost
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, ErosViverosViv, jurisicduska, leo1946, mma_hz, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rishovski, Rule_hz i 45 gostiju.