Prvi za Penguinse od Cookea 2012. godine. Bilo je još SH 5 on 3 golova u međuvremenu. Mislim da je zadnji Backlundov prošle sezone protiv Rangersa.branimir85 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 03:44Zanimljiva reklama u neutralnoj zoni kod Pensa, Dicks.. nisu sebe mogli bolje opisati![]()
Edit:Išao sam tražiti i provjeravat, Blugerov SH gol s 2 igrača manje je prvi takav nakon 9 godina valjda.
Fina noć za Jack Hughes
NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
- branimir85
- Kontakt:
Da u pravu si, ali je stvarno nevjerovatno primiti gol s dva igrača manje. Ali dosta je zajebana ova divizija jer nema loše ekipe. Imaš pet ekipa koje po rosteru i očekivanjima bi trebale proći(Flyersi, Capsi, Pingvini, Bruinsi, NYI), a samo četeri mjesta, plus Devilsi,Rangersi i Sabresi koji su vrlo dobri.Gledao sam Buffala dvije tekme i po igri su zaslužili puno više bodova,imaju sjajan dvojac Eichel i Hall, plus par sjajni potencijala, ali njima fali vrhunski golman jer kako ćeš napraviti išta ako ti obojica vratara brane ispod 0.900%breelem je napisao/la: ↑20 jan 2021, 14:02Prvi za Penguinse od Cookea 2012. godine. Bilo je još SH 5 on 3 golova u međuvremenu. Mislim da je zadnji Backlundov prošle sezone protiv Rangersa.branimir85 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 03:44Zanimljiva reklama u neutralnoj zoni kod Pensa, Dicks.. nisu sebe mogli bolje opisati![]()
Edit:Išao sam tražiti i provjeravat, Blugerov SH gol s 2 igrača manje je prvi takav nakon 9 godina valjda.
Fina noć za Jack Hughes
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Nevjerovatno kuda prođe pak Koskinenu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Istina, baš teška divizija, po meni definitivno najteža od sve 4 ove sezone. Sve momčadi imaju nešto za pokazati, posebno mi je drago da je Hughes proigrao i nadam se da će pokazati kroz ovu sezonu o kolikom se potencijalu radi. Sabresi su sigurno opasni s Eichelom i Hallom. Još samo da Rangersi proigraju i stvarno neće ni za jedan tim biti lakih utakmica u diviziji. Nadam se da Penguinsi mogu do PO, ali i to pomalo postaje upitno. Čini mi se da je tu potreban jedan temeljitiji remont i da 1-2 nova (ozbiljna) igrača po sezoni nije dovoljno.branimir85 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:26Da u pravu si, ali je stvarno nevjerovatno primiti gol s dva igrača manje. Ali dosta je zajebana ova divizija jer nema loše ekipe. Imaš pet ekipa koje po rosteru i očekivanjima bi trebale proći(Flyersi, Capsi, Pingvini, Bruinsi, NYI), a samo četeri mjesta, plus Devilsi,Rangersi i Sabresi koji su vrlo dobri.Gledao sam Buffala dvije tekme i po igri su zaslužili puno više bodova,imaju sjajan dvojac Eichel i Hall, plus par sjajni potencijala, ali njima fali vrhunski golman jer kako ćeš napraviti išta ako ti obojica vratara brane ispod 0.900%
Damn ubise nas penalty, obe izgubljene utakmice po 6 kazni
- branimir85
- Kontakt:
PLD samo 4min TOI, očito je Tortorella odlučio da velika želja za odlaskom smanjuje minute, bez shifta u trećoj čini mi se.
Edit:Toffoli poludio..
Edit:Toffoli poludio..
Još jedna jako teška pobjeda Penguinsa, ali pišu se bodovi to je najvažnije. Učinak Crosbyjeve, a posebno Malkinove linije ove godine vrlo vrlo loš. Prvi poen Josepha (asistencija kod Bluegerovog gola za produžetak) u debiju u NHL-u. Kakko je zabio drugi gol ove sezone nadam se da je ovo pokazatelj da će imati bolju sezonu nego lani pa da i on i Hughes pokažu o kakvim se potencijalima radi. Oba su sezonu otvorili dobro (posebno Hughes).
Prvi gol u NHL karijeri je zabio Cozens, baš odličan gol. Također prvi poen (asistenciju) upisao je Byram odličnim dodavanjem za Rantanena. Nemoguće koliki potencijal ima Colorado, a već sada su contenderi.
Prvi gol u NHL karijeri je zabio Cozens, baš odličan gol. Također prvi poen (asistenciju) upisao je Byram odličnim dodavanjem za Rantanena. Nemoguće koliki potencijal ima Colorado, a već sada su contenderi.
- branimir85
- Kontakt:
A i Chytil je zabio majstorski, Forsberg style,Starsi su odigrali prve tekmu nove sezone, razbucali Predse.
I imamo prvi blockbuster trade :
Laine/Roslovic za PLD i pik treće runde.
Dva igrača koja nisu htjela baš igrati za stare ekipe,a bit će zanimljivo i vidjeti Laine s Torttorelom,nebi me čudilo da opet zatraži trade
I imamo prvi blockbuster trade :
Laine/Roslovic za PLD i pik treće runde.
Dva igrača koja nisu htjela baš igrati za stare ekipe,a bit će zanimljivo i vidjeti Laine s Torttorelom,nebi me čudilo da opet zatraži trade

- branimir85
- Kontakt:
Hedman 

- branimir85
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Kakav meltdown Isla u drugoj, još Capsi bez Rusa igraju.
- branimir85
- Kontakt:
Mcdavid ala Messi 

Sensi vec tankiraju. Jedna pob od 9. Lose, strasno lose.
- branimir85
- Kontakt:
Gledao sam prvu trećinu i ono je užasno izgledalo, jbga puno klinaca, ali realno razlika između vas i Oilersa je samo što oni imaju Mcdavida i Draistla.Obrambeno su vrlo loši, ništa puno bolji od vas

- branimir85
- Kontakt:
Opet Bruinsi prave preokret, na 3-1 isključio.
Pasti očito nije dugo trebalo da uhvati formu, a prva lajna Bruinsa je najbolja lajna lige i to godinama su vrh.
Pasti očito nije dugo trebalo da uhvati formu, a prva lajna Bruinsa je najbolja lajna lige i to godinama su vrh.
- branimir85
- Kontakt:
Viđjeno milijun puta, lijeva strana O zone i Ovi na FH, tako jednostavno
I onda samo koji napad kasnije, još jedna magija od Ovia

I onda samo koji napad kasnije, još jedna magija od Ovia

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al su ostale lošije, posebno 3 i 4, kad su uzeli Stanley ta 4ta je bila možda i najveći razlog zaštobranimir85 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:51Opet Bruinsi prave preokret, na 3-1 isključio.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
Pa nebi rekao po rezultatimario_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 10:13Al su ostale lošije, posebno 3 i 4, kad su uzeli Stanley ta 4ta je bila možda i najveći razlog zaštobranimir85 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:51Opet Bruinsi prave preokret, na 3-1 isključio.
Pasti očito nije dugo trebalo da uhvati formu, a prva lajna Bruinsa je najbolja lajna lige i to godinama su vrh.![]()

- branimir85
- Kontakt:
Zagrijavanje uz Rangerse i Bruinse,sad da vidimo vječiti derbi
Ne može bolje otvaranje, prvi šut i odma gol za Habse.
Ne može bolje otvaranje, prvi šut i odma gol za Habse.
babuka Anderson.Nije mi se trejd svidjao al bogami strasan je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.