Zip je napisao/la: ↑11 feb 2021, 07:48
Nije "nece niko" nego nece igraci tipa Hajrovic, kojeg ovde ljudi ocekuju i nadaju mu se.
A da moze doci igrac koji moze dici kvslitet ekipe, naravno da moze.
Ali, kad dodje takav igrac on bude na tapeti pitara dok ne izadje na teren i pokaze da vrijedi biti clan FkS.
Zadnji u nizu je Pejovic, realno igrac koji je kvalitet za nasu ekipu, takodjer nije lijepo docekan, kao i Boris. Skroz slicno. I ssd je Peja neizostavan clan prvih 11...
O Susicu su svi rijeci hvale imali, i onda jedna povreds, druga... Losa forma... I poceli dolaziti na svoje sa uvredama, a ja kazem pustite susica, dokazat ce on svoje... Ma kakvi... I onds dodje tekma Radnik, dodje Borac... Pafff, **** svoja se pojela...
Da se ne naljutis, vidi, mi smo klub koi je kroz transfere prilicno zatvoren, neaktivan, ne sirimo poznanstva sa agwncijama vec se drzimo okoline a okolina je kao sto vidis na primjerima od cimija pa vamo duljevic, saric tatar jako losa.
I ja to zamjeram i odgovorno tcrdim da je uzasna politika.
Tvrdim i da nije istina da nece da dodju ti igraci kod nas nego moras znati te stvari, rodis se s tim.
Onaj transfer uzimac ibrakovic je imao pricu, veze ponavljam to 10x i da nije radio sta je radio, bio bi strasan
Jednostavno, moramo se otvoriti, trziste afrike nepresusno, akademija, ne mora to biti ime, evo kakva je nasa reakcija na ovog sto ga vojvodina nije dovela?
Znaci na dlanu ti lik. Bukvalno. Deficitaran si tu. I?
Al vjerovatno je tu dog sa cmiljanovicem oko minutaze i meni najteze pada sto mi ne trazimo igrace nego biramo od ponudjenih
Dabogda me emir demantovao 1100x i ja sutra ovdje jeo svoja go.vna al SJB i Samozdravlje su objasnili neke stvari