FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 11 feb 2021, 07:44

Pantelija je napisao/la:
11 feb 2021, 07:19
feniksptica je napisao/la:
11 feb 2021, 07:02
Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci
Brate moras shvatiti da nece niko u nasu ligu
:rol: :rol:
:mrgreen: :zip:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 feb 2021, 07:47

Danas jedno od dva pojačanja koja je najavio @OsmaDolazi :pray:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 feb 2021, 07:48

Pantelija je napisao/la:
11 feb 2021, 07:19
feniksptica je napisao/la:
11 feb 2021, 07:02
Hiljadu opravdanja za Emira a jedno po iedno padaju u vodu kako vrijeme ide od budzeta, do nemanja para i na kraju cekanja februara. Najgore sto se nas napda sto hocemo da nam tim bude jaci
Brate moras shvatiti da nece niko u nasu ligu
:rol: :rol:
Nije "nece niko" nego nece igraci tipa Hajrovic, kojeg ovde ljudi ocekuju i nadaju mu se.
A da moze doci igrac koji moze dici kvslitet ekipe, naravno da moze.
Ali, kad dodje takav igrac on bude na tapeti pitara dok ne izadje na teren i pokaze da vrijedi biti clan FkS.

Zadnji u nizu je Pejovic, realno igrac koji je kvalitet za nasu ekipu, takodjer nije lijepo docekan, kao i Boris. Skroz slicno. I ssd je Peja neizostavan clan prvih 11...

O Susicu su svi rijeci hvale imali, i onda jedna povreds, druga... Losa forma... I poceli dolaziti na svoje sa uvredama, a ja kazem pustite susica, dokazat ce on svoje... Ma kakvi... I onds dodje tekma Radnik, dodje Borac... Pafff, **** svoja se pojela...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 feb 2021, 08:07

Meni samo nije jasno na osnovu cega ljudi tvrde da ce Cmilja razvalit u ovoj ligu?
Jel to njega neko gledao negdje?
Jel to imamo ovdje Hadzijine skaute?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2021, 08:36

Zip je napisao/la:
11 feb 2021, 07:48

Nije "nece niko" nego nece igraci tipa Hajrovic, kojeg ovde ljudi ocekuju i nadaju mu se.
A da moze doci igrac koji moze dici kvslitet ekipe, naravno da moze.
Ali, kad dodje takav igrac on bude na tapeti pitara dok ne izadje na teren i pokaze da vrijedi biti clan FkS.

Zadnji u nizu je Pejovic, realno igrac koji je kvalitet za nasu ekipu, takodjer nije lijepo docekan, kao i Boris. Skroz slicno. I ssd je Peja neizostavan clan prvih 11...

O Susicu su svi rijeci hvale imali, i onda jedna povreds, druga... Losa forma... I poceli dolaziti na svoje sa uvredama, a ja kazem pustite susica, dokazat ce on svoje... Ma kakvi... I onds dodje tekma Radnik, dodje Borac... Pafff, **** svoja se pojela...
Da se ne naljutis, vidi, mi smo klub koi je kroz transfere prilicno zatvoren, neaktivan, ne sirimo poznanstva sa agwncijama vec se drzimo okoline a okolina je kao sto vidis na primjerima od cimija pa vamo duljevic, saric tatar jako losa.
I ja to zamjeram i odgovorno tcrdim da je uzasna politika.
Tvrdim i da nije istina da nece da dodju ti igraci kod nas nego moras znati te stvari, rodis se s tim.

Onaj transfer uzimac ibrakovic je imao pricu, veze ponavljam to 10x i da nije radio sta je radio, bio bi strasan

Jednostavno, moramo se otvoriti, trziste afrike nepresusno, akademija, ne mora to biti ime, evo kakva je nasa reakcija na ovog sto ga vojvodina nije dovela?
Znaci na dlanu ti lik. Bukvalno. Deficitaran si tu. I?

Al vjerovatno je tu dog sa cmiljanovicem oko minutaze i meni najteze pada sto mi ne trazimo igrace nego biramo od ponudjenih

Dabogda me emir demantovao 1100x i ja sutra ovdje jeo svoja go.vna al SJB i Samozdravlje su objasnili neke stvari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 08:40

ajdohordas je napisao/la:
11 feb 2021, 01:04
BordoSarajevo je napisao/la:
11 feb 2021, 00:55
bordobijeli je napisao/la:
11 feb 2021, 00:51
Sta mislite kako po kvalitetu stojimo u ex Yugi, vidim po vrijednosti smo 14 i jedini iz BIH medju 20.
Sad ne zna niko kako stojimo jer su nas napustila 2 najbolja igrača a treći najbolji je povrijeđen. Kakvi ćemo bit bez tih igrača, ne znamo, znamo samo kako smo bez njih izgledali protiv Radnika, ne baš najbolje.

Da si to pitanje postavio prije odlaska pomenutog dvojca, rekao bi da bi bili u top 10 po kvalitetu.
Koji je to treci povrijedjen ?
Zna Husara nesto sto mi ne znamo hahaha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 feb 2021, 08:40

Ova nasa drzava je bas u qrcu ali zecem. Nemojte da napadate upravu jer nasi bi doveli najbolje igrace ovde, ali brate jednostavno, mnogim je ponizenje ovde igrat i treba da se pomirimo sa tim. Ja jos ne mogu da vjerujem da je Jajalo igrao ovde ili Tino da je dosao. Jednostavno nismo u mogucnosti da ebeni teren zamjenimo za 30 godina, sta dalje pricat. Pokrijmo se po glavi i prihvatimo sta ima. Kad nam tereni svi u drzavi budu na nivou Grbavice i BP onda se mozemo necemu nadat. A nas glupi savez i dalje uslove postavlja reflektore, a krave nam pasu po terenima.....fuj
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2021, 08:44

Amca007 je napisao/la:
11 feb 2021, 08:40
Ova nasa drzava je bas u qrcu ali zecem. Nemojte da napadate upravu jer nasi bi doveli najbolje igrace ovde, ali brate jednostavno, mnogim je ponizenje ovde igrat i treba da se pomirimo sa tim. Ja jos ne mogu da vjerujem da je Jajalo igrao ovde ili Tino da je dosao. Jednostavno nismo u mogucnosti da ebeni teren zamjenimo za 30 godina, sta dalje pricat. Pokrijmo se po glavi i prihvatimo sta ima. Kad nam tereni svi u drzavi budu na nivou Grbavice i BP onda se mozemo necemu nadat. A nas glupi savez i dalje uslove postavlja reflektore, a krave nam pasu po terenima.....fuj
Dinamo dovodi igrace albanija/kosovo
Rijeka isto
Pola hnl-a

U evropi im igraju igraci
Onaj malac 20 godina otisao u svedsku il gdje sto je rasturao cz u lp
Ne kazem da treba dovoditi ibisevica nego igrace koji su potencijal a u svojim zemljama igraju za kikriki.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 09:05

Koliko Cmiljanic mora igrati po tom dogovoru/ugovoru sa Emirom ? Zna li se sta ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 feb 2021, 09:08

Zoran28 je napisao/la:
11 feb 2021, 09:05
Koliko Cmiljanic mora igrati po tom dogovoru/ugovoru sa Emirom ? Zna li se sta ?
ima i minute u seatu zagarantovane
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 feb 2021, 09:08

Pantelija je napisao/la:
11 feb 2021, 08:44
Amca007 je napisao/la:
Rijeka isto
Pola hnl-a

Ne kazem da treba dovoditi ibisevica nego igrace koji su potencijal a u svojim zemljama igraju za kikriki.
Prvo @ amca druze ni jedan igrac koji dolazi ne pregleda na kakvim ce terenima igrat, kakav je standard u drzavi...
Igraci igraju za pare i ne treba da budu placipichke i da im se ugadja.
Necemo se odresci napretka samo zato sto nam je okolina losa. Mi moramo napredovati da bi i nasa okolina napredovala. Nije kritika nego rasterećenje da uslove u kojim zivimo ne treba prihvatiti kao jedinu opciju buducnosti.

@panto problem je sto ovo ne mozes da prevedes na razumljiv jezik,. Slazem se nije nuzno da dodje Ibisevic kao sto nije ni lose, ali upravo ovo sto si napisao treba da dodju igraci koji su potencijal. Znaci nije vazno a i ne treba da dolaze igraci iz Evrope nego igraci koji imaju potencijal za evropu i zele da dodju igrati u evropu. Znaci smjer treba da bude ka Evropi a ne iz Evrope.
Iz Evrope dolaze oni koji nisu uspjeli a u Evropu odlaze onu koji imaju potencijal da ce uspjeti.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 11 feb 2021, 09:10, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 feb 2021, 09:08

ShofaII je napisao/la:
11 feb 2021, 08:07
Meni samo nije jasno na osnovu cega ljudi tvrde da ce Cmilja razvalit u ovoj ligu?
Na osnovu čega tvrdiš da neće?
Jel to imamo klan protiv Hadžije?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2021, 09:09

Čekaj prvo da riješimo koliko Cruz plaća Sabri da bude tu. Nekunoć ga vidjesmo na Stupu, sjedi u kafiću i ništa ne pije, sve što zaradi uvali Sabri...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 feb 2021, 09:11

skoroalen je napisao/la:
11 feb 2021, 09:09
Čekaj prvo da riješimo koliko Cruz plaća Sabri da bude tu. Nekunoć ga vidjesmo na Stupu, sjedi u kafiću i ništa ne pije, sve što zaradi uvali Sabri...
:(

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 09:12

ShofaII je napisao/la:
11 feb 2021, 09:08
Pantelija je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
Rijeka isto
Pola hnl-a

Prvo @ amca druze ni jedan igrac koji dolazi ne pregleda na kakvim ce terenima igrat, kakav je standard u drzavi...
Necemo se odresci napretka samo zato sto nam je okolina losa. Mi moramo napredovati da bi i nasa okolina napredovala. Nije kritika nego rasterećenje da uslove u kojim zivimo ne treba prihvatiti kao jedinu opciju buducnosti.

@panto problem je sto ovo ne mozes da prevedes na razumljiv jezik,. Slazem se nije nuzno da dodje Ibisevic kao sto nije ni lose, ali upravo ovo sto si napisao treba da dodju igraci koji su potencijal. Znaci nije vazno a i ne treba da dolaze igraci iz Evrope nego igraci koji imaju potencijal za evropu i zele da dodju igrati u evropu. Znaci smjer treba da bude ka Evropi a ne iz Evrope.
Iz Evrope dolaze oni koji nisu uspjeli a u Evropu odlaze onu koji imaju potencijal da ce uspjeti.

Nije li ovo razlog sto Misimovica nismo doveli? Kazu, bio dogovoren i vidio kaljuzu u Gradaccu...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 feb 2021, 09:14

AlfredNobel je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:
11 feb 2021, 08:07
Na osnovu čega tvrdiš da neće?
Jel to imamo klan protiv Hadžije?
Brate ne tvrdim!
Izrazavam sumnju ali se rasprava razvije tako da ispada da tvrdim ili tvrdimo.
Na isti nacin su se branili i drugi igraci koji nisu uspjeli. Ja samo imam strah na osnovu naseg iskustva da nece a volio bih da bude ako Bog da kao Tatar i Rahmanovic.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2021, 09:17

ShofaII je napisao/la:
Necemo se odresci napretka samo zato sto nam je okolina losa. Mi moramo napredovati da bi i nasa okolina napredovala.
Misliš da ne gledaju? Ja sam siguran da gledaju, posebno ovi iz Evrope. I naši ljudi hrle u Njemačku pretežno radi uređenog sistema, ne radi novca. Plata gore, uz životni standard, dođe ekvivalentno onom što imaš ovdje, al sistem kakav ima Njemačka mi nikad nećemo imat. Isto je i fudbalerima, prvi Miske nas je odbio radi uslova. Skontaj samo u novijoj historiji kakvih je problema bilo u PL, zbog čega bi nas svako normalan izbjegavao u širokom luku. Gađanje s tribina, ulijetanje navijača, upadanje u svlačionicu, dolasci na treninge, presretanje u gradu od strane navijača, dolasci na kućnu adresu, krađe automobila (u Želji je barem 10 igrača ostalo bez auta), premlaćivanje igrača zbog konkurencije (Dragović), prijetnje igraču radi konkurencije (Stepanov), ozbiljne prijetnje igraču radi prelaska u rivalski klub (Nadarević) i sl. Pare jesu najbitnije, al dosta igrača želi da mirno živi. Posebno neko od 27-28 godina, ko ima porodicu, uređen život... Što mu treba Bosna u životu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 feb 2021, 09:18

Ode Rahmanović u Tursku
ISTINA ZA VEDRANA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 11 feb 2021, 09:22

Indianac je napisao/la:
11 feb 2021, 02:35
Ahmoveliki je napisao/la:
11 feb 2021, 02:09
Vidjet cemo sta ce Vedad odgovoriti na pitanja novinara sutra...
Pitaj ga jesu li svabe ljubomorne kad cuju da je pricao sa musijinim isprdkom i da li mu uopste vjeruju da ga je zvao taj velikan?
Kad novinari pisu za pojacanja iz 1 federalne onda, pa zar vjerujete novinarima,sad kad je kao zvao Vedu e to je istina novinari sve znaju 😁 posalji Hadzija ponudu Lewandovskom i ostani dozivotni SD boli te :rol:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 feb 2021, 09:22

Zoran28 je napisao/la:
11 feb 2021, 09:12
ShofaII je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Rijeka isto
Pola hnl-a

Nije li ovo razlog sto Misimovica nismo doveli? Kazu, bio dogovoren i vidio kaljuzu u Gradaccu...
Pa to i jeste poenta onoga sto pricamo. Nije na odmet ponuditi Misimovica, Ibisevica ili nekog treceg da igra ovdje i ti ljudi mogu odbit zbog uslova u vidu infrastrukture.
Ali sigurno smece odbiti neko sa 18, 19 godin iz Afrike, juzne Amerike, ili Azije jer dolazi u Evropu i nema pojma da smo mi dno te evrope. Njegovo je da dodje odigra sezonu i ide dalje.

Pucamo na visoko u pogresnom smjeru Ibisevic i Misimovica su marketing mamac za sponzore i publiku i to treba tako gledat. Ako ih uspije dovesti odlicno ako ne nikom nista.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, rimljanin90, TETRAPAK, ubipara i 23 gosta.