Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ti si naša ljubav jedina!
-
Mostarac45
- Kontakt:
Ne kazem da su sada teze povrede, nego da se ne ponovi ko prije ko sto je za behrama bilo sve ko mala pzljeda tamo 6 mjeseci pauzirofudbalfudbal je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:39Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
Do kad velez ostaje u antaliji?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:48Ne kazem da su sada teze povrede, nego da se ne ponovi ko prije ko sto je za behrama bilo sve ko mala pzljeda tamo 6 mjeseci pauzirofudbalfudbal je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:39Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
Sve lakse povrede, ne prizivaj
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
evo poceo vec prenos na ovom linku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
StarmoUnited
- Kontakt:
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mini analiza na poluvremenu, samo da se prodiskutuje znam da je pripremna utakmica.
Bobić mi je na početku utakmice djelovao kao da ima iskustva kao Alagić koji je stoper na današnjoj utakmici, dok Alagić se ponašao kao da ima utakmica u nogama kao i Bobić. Zvona je okej, ova ekipa ne sili i on manje ima grešaka ali i ova utakmica je dokaz da nam treba stoper.
Vezni red veoma pokretljiv, glava ekipe Radovac mada Edo me odusevio i trkom i pristupom i voljom, za pokretljivost vrijedi i bekovi i naša navala danas sa Ovčinom i Cvijanovićem.
Trkački smo moćni, vidi se da smo i branili prekide već to izgleda malo ozbiljnije za 45 min.
Bobić mi je na početku utakmice djelovao kao da ima iskustva kao Alagić koji je stoper na današnjoj utakmici, dok Alagić se ponašao kao da ima utakmica u nogama kao i Bobić. Zvona je okej, ova ekipa ne sili i on manje ima grešaka ali i ova utakmica je dokaz da nam treba stoper.
Vezni red veoma pokretljiv, glava ekipe Radovac mada Edo me odusevio i trkom i pristupom i voljom, za pokretljivost vrijedi i bekovi i naša navala danas sa Ovčinom i Cvijanovićem.
Trkački smo moćni, vidi se da smo i branili prekide već to izgleda malo ozbiljnije za 45 min.
Alagic zakazao kod gola, ali sta se ima vise pricat o stoperima. Tu smo najtanji, to svako zna.
Protok lopte dobar, bekovi dobri, imamo igru.
Treba poraditi na zavrsnici. Dodjemo do gola i komplikujemo. Treba vise pucati, to je moje misljenje.
Protok lopte dobar, bekovi dobri, imamo igru.
Treba poraditi na zavrsnici. Dodjemo do gola i komplikujemo. Treba vise pucati, to je moje misljenje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trka i htijenje su najveća prednost. Naše dvije slabosti su reakcije stoperskih parova u odbrani, a u napadu nam je problem što nam igra prestaje na 30 metara od protivničkog gola, a počinje bezidejnost i neodlučnost.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Jbg, igrao je Alagić koji nije svega skupio 90 minuta u Premijer ligi.Momak još nema iskustva i normalno da će napraviti grešku.Danas smo vidjeli da je strani fudbal puno brži i protočniji, puno više je efektivne igre.Naša liga je u kurcu, teško se nosimo sa ekipama iz Ruske 2 lige jbg.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Pogriješi i Ramos a ne Alagić.mujoisuljo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 19:11Jbg, igrao je Alagić koji nije svega skupio 90 minuta u Premijer ligi.Momak još nema iskustva i normalno da će napraviti grešku.Danas smo vidjeli da je strani fudbal puno brži i protočniji, puno više je efektivne igre.Naša liga je u kurcu, teško se nosimo sa ekipama iz Ruske 2 lige jbg.
Da bi neko smanjio greške, treba imat utakmica u nogama. Danas su svi dobili šansu, zato i postoje pripremne utakmice.
Brzo prebacimo igru na protivnikovu polovinu i to je dobro. Meni se čini da će se ovaj Zukanović izboriti za određenu minutažu, za razliku od onog guzonje Ćatića.
Još je rano pričat o Georgij., treba ući u formu.
Fali jos dobar stoper da se ekipa zaokruzi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sudija mi je prvi upao u oci. Lik hladno seta na centru igrališta i sudi
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.