Gdje nestala silna statistika golova i asistencija njega i emersona ??????GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:19Sta kazete na ovog igraca ? https://www.transfermarkt.com/cezar/pro ... ler/407245
Kapitalac, 34 godine, ali mislim da bi i kao takav, prepisao ovu ligu..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jaoo ljudi niste ni svjesni

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 feb 2021, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko nije s nama od ljeta 2021?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:08Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Babović ti moze na veznom posluzitbordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:10Borjan
Todorović
Hadzic
?
Ordagic
Misimovic
Hajrovic
Ibisevic
Beciraj
Trener :Tomas Brdaric
Fale mi lijevi stoper i bek i jedan vezni da imam 11 kapitalaca koji nisu došli![]()

- hordasDoboj
- Kontakt:
Nista dok ne bude 250 gostiju 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jel' se to Leyla predomislila 
Idemoooooooo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Od A do ŽMiljacka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:25Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:08Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice

- feniksptica
- Kontakt:

Dodje mi da skoknem do Kluba, onako neofirno da pronjuškam
Ljudi,dosao je ...
Ko li je u pitanju znal iko?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Samo da joj nisu dali shoping karticu na racun kluba 

Svaka cast za napisano, samo kao da nisi ni pisao,pitarluk, hinjaluk , dismanluk ti je osnova teme...Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:25Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:08Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Imas ljude ovdje koji ti pametuje a doskora plakao i izvinjavao se za pisanje protiv kluba, imas tipove koji do juce nisu recenicu gramatički znali napisati, a sad bi klub vodio i uredjivao...
I kome pises...
Bjezi ba...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, mire971, nedimmmm1337, sekac, Tatamata1946, Vanja8 i 38 gostiju.