BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Pobjeda Mirze, 7:6 7:5. Imao je problema sa povredom. Pozvao i medical time out. U sljedecem kolu protivnik Pedja Krstin. Dobra šansa ako sanira tu povredu da ode daleko.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ja se taman uključio na zadnji gem vidim Kolar čeka da servira. Da nije vrat često je imao problema sa vratom?
Da, napokon malo lijepih teniskih vijesti. Bravo Mirza.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da je noga, par puta se i istezao u toku meča. Inače dobar danas. Slušao servis, 13 asova, 84 % prvi servis.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 11:58Ja se taman uključio na zadnji gem vidim Kolar čeka da servira. Da nije vrat često je imao problema sa vratom?
Fatić protiv 16-godišnjeg Cuenina, jednog od najboljih juniora svijeta.
Jeste kad tako pogledas ali evo on ode odigra prvo kolo AO i zaradio je vec sto cu ja vjerovatno cijelu godinu da gulimGalion je napisao/la: ↑09 feb 2021, 11:20Tako je, većina taj novac gleda sa strane našeg normalnog života. Ali kad uzmeš u obzir da je od turnirska zarade $4.3 M otprilike $1.3 M otišlo na porez, ostane $3M što i nije nešto ako se uzme u obzir da je u njega stari sigurno uložio bar 1M KM, te kakvi su njegovi troškovi zbog tenisa i luksuznog stila života._dreamer_ je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:55To sto je on zaradio nije ozbiljan novac i brzo ce otici kad imas starlete i zohare oko sehe, mislis sto vozi glc coupe da je faca i pun para, zapad je pun takvih auta a takvi ljudi zaradjuju normalno ili hajmo reci iznadprosjecno.
Ja vozim isto Auto i placam kreditnu ratu od 550 eura, mislis da je to neki specijalan novac u austrij? Nije drug...
Damir zivi jos od stare slave, a kad ode ovo malo sponzora i kad nestane gratis para od prvih kola, brzo ce se to promijeniti.
Kod zarade od turnira uvijek moras uracunati i porez koji se odbija...
Elem, on treba da razmislja poduzetnicki vec sad i da otvori neku akademiju u bih za tenisere i sl jer od zaradjenih para se sigurno nije ni o od osigurao.
Kakve su ljudi pare potrosili za zivota, ovo njegovo je smijesno
Za prvo kolo je nagrada A$100,000. Porez na to je prema mojim informacijama 32.5%, što znači da ostaje A$67,500. To je oko 84000 KM. Naravno da je to brutalan novac za naše uvjete, ali pričamo o budućnosti, on će to spržit isto kao što mi spržimo naš novac.delko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 14:02Jeste kad tako pogledas ali evo on ode odigra prvo kolo AO i zaradio je vec sto cu ja vjerovatno cijelu godinu da gulimGalion je napisao/la: ↑09 feb 2021, 11:20Tako je, većina taj novac gleda sa strane našeg normalnog života. Ali kad uzmeš u obzir da je od turnirska zarade $4.3 M otprilike $1.3 M otišlo na porez, ostane $3M što i nije nešto ako se uzme u obzir da je u njega stari sigurno uložio bar 1M KM, te kakvi su njegovi troškovi zbog tenisa i luksuznog stila života.i to kad odbije sve izdatke
![]()
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 12 feb 2021, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je, pitanje je jel to cist novac ako moras platiti hotel itd, pitanje je sta placaju sponzori. Lova koju on ima nije toliko velika da je kao eto nesto obezbijedjen, za BH uslove je zaradio dosta para ali on ne Zivi kao BH gradjanin i onda ne mozemo gledati spram toga, vec spram njegovog stila zivotaGalion je napisao/la: ↑09 feb 2021, 15:41Za prvo kolo je nagrada A$100,000. Porez na to je prema mojim informacijama 32.5%, što znači da ostaje A$67,500. To je oko 110000 KM. Naravno da je to brutalan novac za naše uvjete, ali pričamo o budućnosti, on će to spržit isto kao što mi spržimo naš novac.delko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 14:02Jeste kad tako pogledas ali evo on ode odigra prvo kolo AO i zaradio je vec sto cu ja vjerovatno cijelu godinu da gulimGalion je napisao/la: ↑09 feb 2021, 11:20Tako je, većina taj novac gleda sa strane našeg normalnog života. Ali kad uzmeš u obzir da je od turnirska zarade $4.3 M otprilike $1.3 M otišlo na porez, ostane $3M što i nije nešto ako se uzme u obzir da je u njega stari sigurno uložio bar 1M KM, te kakvi su njegovi troškovi zbog tenisa i luksuznog stila života.i to kad odbije sve izdatke
![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
samo barbara ce mu uzeti pola te zarade iz australije:-)
Link za Mirzu, upravo počeo. http://cdn.freesport.me/live/stream.php ... stream.tv/
Predao Krstin pri rezultatu 4:1 za Mirzu. Obzirom da je i Mirza jučer imao problema sa povredom, ovo mu je dobro došlo. Sutra četvrtfinale protiv Bonzia.
Super, imao je ono cudo na nozi ali srecom pa je Kristin predao.
Nadam se da je ovo njegov turnir i pocetak vracanja medju top 200.
Nadam se da je ovo njegov turnir i pocetak vracanja medju top 200.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Dobro će mu doći dan pauze sutra. Tomo startuje noćas tačnije vjerovatno sutra ujutro. Igraju na terenu broj 17 četvrti meč. Prije njih igraju se tri meča muški dubl pa muški singl i još jedan muški dubl. Trebali bi proć špance. Dodatna prednost je što Anduhar igra prvo svoj meč singla protiv Krajinovića.
Kad Brkic nastavlja mec?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
E nabijem i njih i raspored
Sad na branitelje naslova.
Cestitke Tomo, koliko je napredovo, a koliko zaradio?
Izgleda da drugo neće ni igrati prema SS portaluNjih dvojica su se u prvom kolu sastali sa parom Andujar-Martinez i rutisnki ga savladali sa 2:1.
Protivnik u trećem kolu bit će im Australska kombinacija Peers/Venus.
Trenutno 4 mjesta ali dvojica ga mogu preći sa 1 i nekoliko njih sa više pobjeda.
Zarada 22500 A$ (kad odbiješ porez 19000 naših maraka).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.