AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Koji će im klinac Kesa kad imaju Kantea u Jorginha
Slican a ni blizu. Defanzivno su u gram,ofanzivno je Kessie Pirlo za Parteya. Taman toliko je i skuplji.
Max Allegri
E kakav li je taj tokmak kad je Kessie ofanzivno za njega Pirlo. Kad se Kessie-u doda lipta u ofanzivi, svi igraci odmah pocnu trcat u odbranu jer on ce je u 96% slucajeva prodat.
- muha milanez
- Kontakt:
Bas je ovaj Ruicosta na svoju ruku
Ters insan što bi stariji rekli, vazda u kontru

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba

Podrzimo naš klub i kupimo virtuelnu kartu za derby s interom :
Standardna cijena 10 Eura
Prava karta na kućnu adresu 25 Eura
https://www.acmilan.com/en/news/article ... p-san-siro
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 11 feb 2021, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta vi hocete da kazete?? Da je Kessie dobar ofanzivno???
Skupo je tomeepo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:40
Podrzimo naš klub i kupimo virtuelnu kartu za derby s interom :
Standardna cijena 10 Eura
Prava karta na kućnu adresu 25 Eura
https://www.acmilan.com/en/news/article ... p-san-siro

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pobega će se vratiti u Milan na kraju sezone. Ne vidim razlog sto bi se otkupljivao Meite, mozda eventualno ako bi se Krunić prodao, mada uvjeren sam da se moze naći i bolja zamjena.
Za Dalota su isto male šanse da se otkupi osim ako cijena nece biti manja od 10 miliona.
Za Dalota su isto male šanse da se otkupi osim ako cijena nece biti manja od 10 miliona.
Uuuu ovo bi bio odličan potez.Ziyech je predobar igrac plus igra na poziciji desnog krilnog.Juventus and AC Milan 'keep tabs on Chelsea winger Hakim Ziyech as they eye shock summer loan move', with winger struggling for minutes under new boss Thomas Tuchel
- Romagnoli13
- Kontakt:
brat je stabilno, fizički će trebati par sedmica da se oporavi a zbog potresa mozga će morati cesto na provjere i kontrole. Zahvalio se svima ovde na lijepim zeljama te vas je sve pozdravuo i poselamio
kad bude mogao on ce se sam javiti ovdje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala na vijestima, živ i zdrav bio. Prenesi i ti njemu selame i pozdrave, pa ga čekamo na forumu što prije. Forza RomagnoliRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:32brat je stabilno, fizički će trebati par sedmica da se oporavi a zbog potresa mozga će morati cesto na provjere i kontrole. Zahvalio se svima ovde na lijepim zeljama te vas je sve pozdravuo i poselamio

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hvala Bogu da smo dobili ovako lijepe vijesti. Ziv nam bio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:32brat je stabilno, fizički će trebati par sedmica da se oporavi a zbog potresa mozga će morati cesto na provjere i kontrole. Zahvalio se svima ovde na lijepim zeljama te vas je sve pozdravuo i poselamio
Bratu prenesi selame i nek se drzi bice on nama aBda opet onaj stari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.