Za Kovačevića nikad više od 400.000€ nećemo dobiti. Živi bili pa vidjeli.Arnelv52 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 23:49Kovačevića ne može kupiti klub koji ne može izdvojiti milion eura na pojačanja. Takav klub nije dovoljno dobar za Vladana i ako nemaju da plate za njega takav iznos onda nek idu na transfermarkt gledat slobodne igrače.
Ne znam šta će se i zbog čega dešavati al' ako bih imao odriješene ruke ja bih odbio sve i jednu ponudu manju od milion eura. I da ostane sa nama još dvije godine opet odlazi prije svog vrhunca i može još puno toga. Mogu oni nudit koliko hoće naše je da ne uzimamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sad sam gledao, bilo +9 za nas, samo i dan danas nez kako smo ono izgubili jbt. Jos Hus kaze mi bili pod pritiskom, pa sunce tiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:38Mislim da je tada bilo +11Historicar je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:35Sjeti se kad smo u sezoni duple krune dočekali Zrinjski na Koševu sa + 9, pa izgubili zbog Kešoljubovog kretenizma.Taj poraz mi i danas izazove neku gorčinu i bijes, iako se sve dobro završilo na kraju.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pišemo realno i o mogućim scenarijima, nismo se jednom s tim tvojim stavom opekli i na kraju za glavu hvatali. A i lijepo bi bilo da lakše malo s tim epitetima častiš druge pitare...JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:39E jeste se picke zelje usrali, sa njima najgore sto mozemo odigrat je remi, nek mole boga da ne bude nas dan pa da ne prime trojku opet ko onomad na dan grada, i sad je simbolicno zbog praznika. Ne znam ni kako su se izvukli zadnji put na kosevu. Opusteno momci
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nadam se da ce igraci izdezati velike hladnoce, najavljeno je -9 dnevna i cak -12 vecernja temperatura za prvi mart. Zayebano
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
- JavierBosnia
- Kontakt:
O kojem mom stavu konkretno pricas majketi?joker90 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:44Pišemo realno i o mogućim scenarijima, nismo se jednom s tim tvojim stavom opekli i na kraju za glavu hvatali. A i lijepo bi bilo da lakše malo s tim epitetima častiš druge pitare...JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:39E jeste se picke zelje usrali, sa njima najgore sto mozemo odigrat je remi, nek mole boga da ne bude nas dan pa da ne prime trojku opet ko onomad na dan grada, i sad je simbolicno zbog praznika. Ne znam ni kako su se izvukli zadnji put na kosevu. Opusteno momci
To je muski, jaranski epitet yeboga ti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
O kakvoj brate financijskoj moći pričate ovaj prelazni rok, ništa mi vise od njih nemamo u ovom sad periodu, a i ni Plate kao ni oni još uvijek nemamoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:46Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
S tim da kod nas treba leći svaki dan a kod njih je upitno hoće li ikad i leći
Realno u pravo ružnoj atmosferi mi čekamo taj derbi i bez 2 najbolja igrača, za mene licno X ko trebevic
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ubio nas Baka tj Husrefa izveo mu 442 prvi put u sezoni jer mu je falilo igraca, ovaj se izgubio
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bgm slabo ko da ce pratiti utakmicu taj dan. Zna se kako to kod nas ide, daj rostilj, daj janje, oduzi se na cijeli dan.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:45Nadam se da ce igraci izdezati velike hladnoce, najavljeno je -9 dnevna i cak -12 vecernja temperatura za prvi mart. Zayebano
PSPHM
Ma ovaj naš stav pred derbi "lako ćemo, yebo njih, čega mi da se bojimo"?? Evo baš gore SJB opisa onaj derbi sa onim "OK" debilom iz Brazila koji danas ne znam ni je li igra termine s rajom, a kamo li da se bavi ozbiljnim fudbalom. Ja sam bio tad siguran da ćemo proći kroz njih, ni dan danas nisam siguran šta sam gledao na Grbavici onaj dan i kako mi izgubismo i kako nas ljudi izlevatiše. I tad smo igrački na papiru dosta bolje stajali od njih, možda i bolje nego sada, pa opet isciganisaše nas da valja.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:47O kojem mom stavu konkretno pricas majketi?joker90 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:44Pišemo realno i o mogućim scenarijima, nismo se jednom s tim tvojim stavom opekli i na kraju za glavu hvatali. A i lijepo bi bilo da lakše malo s tim epitetima častiš druge pitare...JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:39E jeste se picke zelje usrali, sa njima najgore sto mozemo odigrat je remi, nek mole boga da ne bude nas dan pa da ne prime trojku opet ko onomad na dan grada, i sad je simbolicno zbog praznika. Ne znam ni kako su se izvukli zadnji put na kosevu. Opusteno momci
To je muski, jaranski epitet yeboga ti![]()

Ono što hoću reći je, u pamet i derbi shvatiti ozbiljno kao da igramo sa Celticom, a ne sa gurbetima. Njima je pobjeda imperativ, stajati čvrsto i disciplinovano, jer mi samo ako ne izgubimo ovdje, mi smo već ogromnim dijelom pred Vječnom vatrom. Znamo i ti i ja da remi nije najgore što možemo odigrati sa njima, to su firgoši svoje klase, pa ovaj posljednji derbi gdje je Handžić bio njihov najbolji igrač, umalo ne dobiše na kraju 1:2 iz one šanse, a prije toga su trebali gubiti 3:0 na poluvremenu. I da su još gori igrački opet je moguće da te mlatnu, oni imaju ovih đuturuma koji će protiv nas dati 120% i onda naredna tri kola će im jedno plućno krilo raditi kao da koronu imaju i vjerovatno prosuti bodova. Zato i navijači i igrači pamet u glavu i svi rezultati su mogući.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čekamo ljeto, konferencijsku ligu i silne milione iz Vijetnama.Inijesta je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:52O kakvoj brate financijskoj moći pričate ovaj prelazni rok, ništa mi vise od njih nemamo u ovom sad periodu, a i ni Plate kao ni oni još uvijek nemamoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:46Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
Realno u pravo ružnoj atmosferi mi čekamo taj derbi i bez 2 najbolja igrača, za mene licno X ko trebevic

Prije da će biti remont i okretanje Akademiji maximalno, kako god samo nek titulu uzmu ove godine, jer ako prokockaju 9 bodova onda smo debili mrtviKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:56Čekamo ljeto, konferencijsku ligu i silne milione iz Vijetnama.Inijesta je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:52O kakvoj brate financijskoj moći pričate ovaj prelazni rok, ništa mi vise od njih nemamo u ovom sad periodu, a i ni Plate kao ni oni još uvijek nemamoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:46Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
Realno u pravo ružnoj atmosferi mi čekamo taj derbi i bez 2 najbolja igrača, za mene licno X ko trebevic![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- JavierBosnia
- Kontakt:
@Joker90 Ma ne brini drug ja sam u sebi realan maksimalno, nego razbijam ovdje taj strah i neko plakanje. Nisam ja od onih sto ocekuju 0 3 da dobijemo, pa na 0 0 da pljujem jer ih nisu razbili 

-
- Kontakt:
Bravo Joker.
Jako mudro i suvislo receno.
Pisam se na derbi naspram titule,i to u ovakvoj sezoni.
Ali ako mogu da biram,onda svakako uvaliti im tricu i zaciniti titulom. Medjutim fudbal kao ni zivot u cijelini nije svedski sto.
Jako mudro i suvislo receno.
Pisam se na derbi naspram titule,i to u ovakvoj sezoni.
Ali ako mogu da biram,onda svakako uvaliti im tricu i zaciniti titulom. Medjutim fudbal kao ni zivot u cijelini nije svedski sto.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
derbi je kao i svaka druga tekma u ovoj ligi, dokaz vam je zadnja sezona...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koje finansijske moci?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:46Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahaha, samo igrat ozbiljno bez puno respekta. Vidio se prosli derbi da igraci vec imaju mali kompleks od njih. Ja odgovorno tvrdim da smo mi sebi najveći protivnici na putu ka pobjedi u vjecitom derbiju.
Vinko ih treba motivisat i reci koliko navijacima znaci pobjeda i nek im kulturno ukaze na to da im treba jeat mater na derbiju, pa nek seru.
Niko me ne moze ubijedit da ne mozemo dobit ekipu koju Krupa nabusi.
Vinko ih treba motivisat i reci koliko navijacima znaci pobjeda i nek im kulturno ukaze na to da im treba jeat mater na derbiju, pa nek seru.
Niko me ne moze ubijedit da ne mozemo dobit ekipu koju Krupa nabusi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Kakva finansiska moc bgt pored ovakvog SD,njegov svaki drugi potez je bio minus za klub,dok neke Istre i Cukaricki idu miljama ispred nas,al uz sposobne ljude,neki klubovi su krenuli od nule pa su sad super ekipe i stabilne,dok ovog naseg mora Nam pokriti svake godine sa 50 % budzeta najmanje da bi opstali..dokle li ce davati,al dobar je Musijin komsija dok Nam ne skonta kao za rumenog..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, head88, nedimmmm1337, nokee, TETRAPAK i 55 gostiju.