FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 feb 2021, 02:55

Evander je napisao/la:
12 feb 2021, 01:19
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
12 feb 2021, 00:46
Kako bude njima, tako će vala biti i nama. Nejasno mi je kako i pored finansijske moći nažalost ništa konkretno nismo uradili u ovom prelaznom roku.
Koje finansijske moci?
Vijetnamski i malezijski keš. Svaki portal piše o tome. Spustimo loptu...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 feb 2021, 05:16

Ja nemogu da vjerujem da ovde ljudi pisu nesto protiv SD..

Dali je SD kriv za odlazak rahmanovica i TATARA . Nije iskljuciva krivica je NAMOVA I SABRININA iki ekinomska racunica..

Jedino za koga je i zasto moze bit kriv jeste djelimicno za HUSREFA I ZA KRUZA MILANOVICA

DA ZDRAVIO MAMIC DODJE U KLUB NEBI BOLJE RADIO OD EMIRA POD ISTIM USLOVIMA.. pa mamica i dinamo cjela hrvaska gurala i opet nista u evropi nisu uradili osim to sto su igrali grupe lp i le..i na kraju optuzen i osudjen na 6 godina zatvora za kriminal od 100 m € zivi u mostaru kao bjegunac.

Pogledaj sb zrinjski lokomotivu sta su ti klubovi uspjeli saradjivali su i sad saradjuju sa MAMICEM plus HDZ Bh koji u pumpava drzavne pare u teb klubove. Zrinjski preko 1 m km duga sb preko 4 m km duga brotnjo posusje sve umrlo za trag im se nezna..

Posao SD jeste da dogovori nekog igraca kojeg trener zeli, a ako to nemoze da mu dovede slicnog igraca tacnije trenerivu (ABCD ZELJU koju klub moze da priusti))

Klub i kad sd udje u pregovore i dogovori taj minimum ispod kojeg igrac nece ici opet generalna diretorica i nam odlucuje i kazu ok je ili nije ok.

Takodje i za produzenje ugovara ista stvar, prodaja igraca ja mislim da ide direktno preko generalnog direktora i nama..

Ako sabrina kaze RAHMANOVICA NECEMO PRODAT I AKO NECE DA PRODUZI UGOVOR POSALJITEGA NA TRIBINE NEMOZE TO TRENER SD DA IGNORISU I DA GA UBACE U TIM .

Sto se tice Derbija, to je utakmica gdje ce zeljo sigurno bit motivisani mnogo vise iz dosta razloga a JEDAN OD TIH JE I STRAH AKO NEBUDU DALI 160% mogucnosti da ce bit tuceni muceni silovani itd, drugo AMAR zna da je 8 k km mjesecno uzimo za ove 2.5 godine odkako se vratio nije nista napravio unaprijedio tukoga po grbavici koje stigo mladost krupa olipic celik, trece poraz u derbiju je gubljenje titule 13 kola prije kraja i vec nakon prvog kola 3 mjesto na tabeli gdje ce zrinjski pric na 3-4 boda kao borac i samim tim ubjedjen sam ako ih uzmemo da nece ni evropu izborit tabelarno mozda ako mi budemo uzeli DK pa da na taj nacin, ne izlazak u evropu zelje to bi znacilo sudbina celika po njih.

Mi smo ostali bez 3 najbolja igraca, princip jeleskovicevih priprema jesu da se igraci opterete na pocetku i da sporije udju prvenstvu al da se dizu kako veijeme prolazi dok zeljo od pantivjeka uvjek jako ulazi od pocetka i onda kako prvenstvo odmice oni padaju..i mislim da bi to ninjima mogao bit jedan od glavni faktora a nama takodje ne odgovara slow start jer u sledece 6 utakmica ako bi uzeli prvenstvo bi i matematicki osvoili

Mislim ako su pripreme bazirali na slow start da bi trebali igrat neku defanzivnu taktiku na remi i sa brzim kontama ako se ukaze prilika uzet sva 3 boda..

Tesko mi mozemo zadrzat nivo igre od prosle godinebez rahe tatara ahmeta sa BORISOM koji ni citave pripreme nije proso sa nama

Sa remijem bi bio presretan

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 feb 2021, 07:51

Danas do Dzume kazu bit ce
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 feb 2021, 07:51

Opravdano kritikovan dugo vremena Dino S.,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao.
Opravdano kritikovan dugo vremena Ibrakovic,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao,stavise zavalio nas dobro da je trebalo vremena da se oporavimo.
Opravdano kritikovan dugo vremena Kusturica,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao.
Opravdano kritikovan dugo vremena Jahic,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao,jos aferu 'seat' ostavio za uspomenu.
Itd.itd.itd.....
Sada se opravdano kritikuje rad SD-a.
Zanimljivo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 feb 2021, 07:56

Ma ćelava ubleha ima srece ko niko. Ako uzmemo titulu na kraju bez napadaca bez zamjene za 2 glavna igraca treba ljubiiti stope Vinku.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 feb 2021, 07:59

Jedina nasa prednost u derbiju jeste sto ni mi sami ne znamo u kojem cemo sastavu izac prema naprijed.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 08:14

Fol je sto ne znamo sta je namjera rukovodstva niti sd-a

Mozda je kompletna rekonstrukcija ekipe u planu na ljeto, jer kad ti istice 7-8 ugovora, a realno ti igraci su vec prosli svoj vrhunac, i sve osvojili, dakle sposobnosti i motivacija nisu na nivou koji nam treba...mozda moze 1 ili 2 ostati kao Ahmetovic, Oremus koji jesu profesionalci za primjer....ostalo Akademci...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 08:17

ShofaII je napisao/la:
12 feb 2021, 07:59
Jedina nasa prednost u derbiju jeste sto ni mi sami ne znamo u kojem cemo sastavu izac prema naprijed.
Pa mislim da ne moze jasnije biti,

Oremus-Milicevic-Dupovac-Pidro
Djokanovic-Tino
Fanimo-Krste-Jukic
Cmiljevic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 12 feb 2021, 08:18

Hebat' ćemo im nanu naninu :kafa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 feb 2021, 08:19

joker90 je napisao/la:
12 feb 2021, 00:25
Vinko je majstor za kontre, puno više nego za ono što Sarajevo igra u 95% utakmica, kad igramo protiv postavljenih odbrana i bunkera. Nadam se da će tako igru i postaviti, jer njima je pobjeda teški imperativ ako misle sanjati o tituli i stizanju ove prednosti. Imaš Jukića i Fanima koji su se ubili za takvu igru, za lopte u prostor i istrčavanje, čak i ovaj Cmilja ne djeluje kao sidraš onaj klasični i pored visine od 193cm, nego mi je nekakav agilan, okretan. Fine i bekove imamo i nadam se zdravog Tinu na ceneru, moglo bi se iz kontre pametno probati, barem je po meni to najbolja opcija sa ovim što imamo trenutno. Pametno igrati, ne srljati i ništa ne glumiti favorita i Barcelonu bez potrebe, nego proračunato i hladno na rezultat.
Kad se sjetim Vinkovog Borca koji nas je onomad izbacio iz kupa, u kontrama izgledali ko PSG. Isto tako i Zrinjski sa Vinkom je imao odličnu ofanzivnu tranziciju i tada su nas čini mi se u ligi dobili 0:1 na Koševu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 12 feb 2021, 08:24

zagorski je napisao/la:
12 feb 2021, 07:51
Opravdano kritikovan dugo vremena Dino S.,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao.
Opravdano kritikovan dugo vremena Ibrakovic,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao,stavise zavalio nas dobro da je trebalo vremena da se oporavimo.
Opravdano kritikovan dugo vremena Kusturica,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao.
Opravdano kritikovan dugo vremena Jahic,mnogi ga branili,na kraju smijenjen/otisao i ispostavilo se da nije najbolje radio svoj posao,jos aferu 'seat' ostavio za uspomenu.
Itd.itd.itd.....
Zanimljivo.
Kusturica najmanje zla učinio od nabrojanih.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 12 feb 2021, 08:25

Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 08:17
ShofaII je napisao/la:

Djokanovic-Tino
Fanimo-Krste-Jukic
Cmiljevic
Jel dobar taj Cmiljević?
:kafa:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 feb 2021, 08:26

Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 08:17
ShofaII je napisao/la:

Djokanovic-Tino
Fanimo-Krste-Jukic
Cmiljevic
Po meni je trenutno Handzic prva opcija u napadu,Cmilja je totalna nepoznanica i treba tek da se dokaze sa klupe.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 12 feb 2021, 08:29

Ma ne treba uopšte razmišljati o remiju, kakav remi? Pobjeda i samo pobjeda dolazi u obzir, ništa drugo. Idemo na +12
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2021, 08:36

joker90 je napisao/la:
11 feb 2021, 23:03
Kad god je trebalo dole gostovati, a mi u boljoj situaciji, kod njih je uvijek hajc bio na max. I ovaj put će biti isto, neće sigurno naši ginuti više nego njihova pogan koja želi da dokaže da "nije sve u šoldima". Imamo li igrački kvalitet toliko na svojoj strani da se može biti optimističan? Ja nešto ne bih rekao, ali prvog marta će nam sve biti rečeno.
Bit ce malo drugacije, jer pojedini misle da smo sad losiji od njih i cak ih se i boje :puke: :puke:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2021, 08:44

SarajevoJeBordo je napisao/la:
12 feb 2021, 08:19
joker90 je napisao/la:
12 feb 2021, 00:25
Vinko je majstor za kontre, puno više nego za ono što Sarajevo igra u 95% utakmica, kad igramo protiv postavljenih odbrana i bunkera. Nadam se da će tako igru i postaviti, jer njima je pobjeda teški imperativ ako misle sanjati o tituli i stizanju ove prednosti. Imaš Jukića i Fanima koji su se ubili za takvu igru, za lopte u prostor i istrčavanje, čak i ovaj Cmilja ne djeluje kao sidraš onaj klasični i pored visine od 193cm, nego mi je nekakav agilan, okretan. Fine i bekove imamo i nadam se zdravog Tinu na ceneru, moglo bi se iz kontre pametno probati, barem je po meni to najbolja opcija sa ovim što imamo trenutno. Pametno igrati, ne srljati i ništa ne glumiti favorita i Barcelonu bez potrebe, nego proračunato i hladno na rezultat.
Kad se sjetim Vinkovog Borca koji nas je onomad izbacio iz kupa, u kontrama izgledali ko PSG. Isto tako i Zrinjski sa Vinkom je imao odličnu ofanzivnu tranziciju i tada su nas čini mi se u ligi dobili 0:1 na Koševu.
Stim sto sad imas puno bolje igrace za kontre, al opet imas igrace koji mogu da cuvaju loptu. Tako, ekipa je kompletna i nadam se pobjedi.
Sta god vinko odluci, ja mu vjerujem. Sta god uprava odluci ja im vjerujem, sta Emir odluci i njemu vjerujem.

+9 i polusezona bez poraza je sasvim dovoljan razlog za povjerenje.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 feb 2021, 08:53

Dolaze pojacanja sta kukate
al na ljeto
https://sportsport.ba/fudbal/istra-levi ... ted/390692

yebena Istra :crazy:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 12 feb 2021, 09:11

Zip je napisao/la:
12 feb 2021, 08:36
joker90 je napisao/la:
11 feb 2021, 23:03
Kad god je trebalo dole gostovati, a mi u boljoj situaciji, kod njih je uvijek hajc bio na max. I ovaj put će biti isto, neće sigurno naši ginuti više nego njihova pogan koja želi da dokaže da "nije sve u šoldima". Imamo li igrački kvalitet toliko na svojoj strani da se može biti optimističan? Ja nešto ne bih rekao, ali prvog marta će nam sve biti rečeno.
Bit ce malo drugacije, jer pojedini misle da smo sad losiji od njih i cak ih se i boje :puke: :puke:
Oni se sami sebe boje. 8 plata nisu primili, 9 dolazi. Bilo je nesto keša na ruke ali plata 8 nisu primili.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 feb 2021, 09:20

Benkara21 je napisao/la:
12 feb 2021, 08:24
zagorski je napisao/la:
12 feb 2021, 07:51
Itd.itd.itd.....
Zanimljivo.
Kusturica najmanje zla učinio od nabrojanih.
Aha, trazio neku astronomsku otpremninu ko da je Google vodio. Nemam pojma jel ista dobio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 feb 2021, 09:36

ado-hz je napisao/la:
12 feb 2021, 08:53
Dolaze pojacanja sta kukate
al na ljeto
https://sportsport.ba/fudbal/istra-levi ... ted/390692

yebena Istra :crazy:
Uz ovog iz Manchestera, doveli su i golmana Josepha Fabricea Ondoa iz belgijskog Ostendea.Momak prošao Barceloninu La Masiju, te osvojio Afrički kup nacija sa Kamerunom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], MrPink i 43 gosta.