HomeTv TO GO je android aplikacija od Eronet Home TV-a preko koje korisnici HomeTv mogu gledati sve kanale koje imaju i na Tv-u, osim Sport Klubova. Znači mogu se gledati Arene. Također postoji i web portal preko kojeg korisnici mogu gledati HomeTV To Go https://player.hometv.ba/RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑04 feb 2021, 20:41Mig_Mig je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:54Pa eon je telemachov, moja web tv telecomov, Home To Go eronetov.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑04 feb 2021, 18:57Ne znam na sta mislis pod eroneta home tv, ali ja mislim na aplikacije unutar eon boxa koje se mogu instalirati i koristit.Kako na eon boxu tako uporedo i na ostalim android uredjajima istovremeno.E sada pitanje koje aplikacije koristiti na eon-u bez problema a da mozes i na ostalim uredjajima (telefon, tablet itd...).Nisi me razumio, mozda ja nisam ni objasnio najbolje ali hajde nema veze..
![]()
Pretpostavljam da je Mig_Mig posudio pristupne podatke za HomeTv To Go od nekog korisnika HomeTv-a i na taj način gleda Arene. I pretpostavlja da se ta aplikacija ne može instalirati na Telemachov EON Box. Nisam probao EON Box, ali ako je android app ne vidim zašto se ne bi mogla instalirati.