feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:19Tvoje procjene su nadaleko smijesne i prepricavane. Opet napominjem ti si za Ermedina Demirovica reko da nije za bundeslige. Onda osporavas rad trenera koji s dvije ekipe osvoji ligu. koji je na +9 na polusezonu bez poraza. Ako ti je j zenu il sta mrzi ga negdje drugo. Vjerovatno loptu u zivotu sutnuo nisi al si tu da seres o strucnosti covjeka koji je i igracka i trenerska velicina za 98% ljudi u nasoj ligi. A nadaleko si poznat na drugim temama po vrijedjanju opcenito nase lige i igraca i vidim niko ti drugi ne odgovara jer vjerovatno i njima pase vrijedjanje FKS neznajuci da vrijedjas i njihove ekipe redovno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 09:38Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 12 feb 2021, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Osttribine
- Kontakt:
Ma garant je do sudije sto bi oni rekli

- JohnKeynes97
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.
Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitari

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad nas optuze za ovo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pitarski hakerski lobi izvrsio napad 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Za sta ce vas optuziti? Za hakerski napad? Pa 99% vas sto navijate za Sarajevo jos ni digitron niste usavrsili...

Amaw na aparatima.
Kao što sam sinoć iznio na sjednici UO, Željo srlja u bankrot uz pogrešan i netransparentan način poslovanja, a svako zataškavanje kompletne istine o dosadašnjem poslovanju ubrzava taj proces, dok Želji prijeti sudbina nekih drugih velikih klubova u BiH koji su danas na rubu opstanka", kazao je Cerić
- ElCartel11
- Kontakt:
Vi ste ga usavrsili pa zato idete u bankrot.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Prismišan dečkoDenchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:50DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:50DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.![]()

Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.
⚜️~⚜️~⚜️

Ko mi ljudino...
- Osttribine
- Kontakt:
Ovaj "mašnica" leti ko fišek do Maja, eventualno Juna, šatro on našao neke sponzore investitore u vrijeme pandemije kada su mnogi evropski giganti maltene na aparatima, to kao neko opstruiše hakerskim napadima neke revizije, pa jadan ne bio ni sam ne vjeruješ u to što pričaš. Što bi rekla ona stara poslovica puno zuji malo meda daje.
E cuj hakovalo stranicu.
Cera je svuda tresu vam se muda.

Cera je svuda tresu vam se muda.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
E cuj oni meta hakera bili HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:09Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:50DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.![]()
![]()
![]()
Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.
Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh