Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hakerski napadi od strane pitara ili nekog drugog neće zaustaviti progres Željezničara i stvaranje novog regionalnog giganta.Očigledno postoji određeni strah među suparničkim klubovima od jakog Željezničara pa na sve načine ga pokušavaju destabilizovati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koke yebo si ih za sva vremena

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Pitari, sram vas bilo.
Ne razumijem ga baš sa ovim malo je konradiktoran,od silnih najava nekih koji su isle do svemira sa nekim super obecanjim do trenutka kad se "uvalio" doslo je u situaciju spominjanja bankrota u 15-tak dana koliko je tu vec?Zip je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:00
Kao što sam sinoć iznio na sjednici UO, Željo srlja u bankrot uz pogrešan i netransparentan način poslovanja, a svako zataškavanje kompletne istine o dosadašnjem poslovanju ubrzava taj proces, dok Želji prijeti sudbina nekih drugih velikih klubova u BiH koji su danas na rubu opstanka", kazao je Cerić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što jest smiješno, je da tražiš advokata u vidu ove fudbalske neznalice Denchi-a, kojem su se ljudi već ismijali na pdf reprezentacija.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:07Prismišan dečkoDenchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:50DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mozda je postavljen da uradi ono sto ne smiju ovi ovde iz Sarajeva. Zato i ne dolazi u Sarajevo.miky_hz je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:36Ne razumijem ga baš sa ovim malo je konradiktoran,od silnih najava nekih koji su isle do svemira sa nekim super obecanjim do trenutka kad se "uvalio" doslo je u situaciju spominjanja bankrota u 15-tak dana koliko je tu vec?Zip je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:00
Kao što sam sinoć iznio na sjednici UO, Željo srlja u bankrot uz pogrešan i netransparentan način poslovanja, a svako zataškavanje kompletne istine o dosadašnjem poslovanju ubrzava taj proces, dok Želji prijeti sudbina nekih drugih velikih klubova u BiH koji su danas na rubu opstanka", kazao je Cerić
Vazda govorio,vazda cu i govoriti...
Yebo ligu koja željkana nema...
Ovakav cirkus ni Mućke ne mogu prezentovati...
Tacno im treba placati za ove svakodnevne predstave...

Yebo ligu koja željkana nema...
Ovakav cirkus ni Mućke ne mogu prezentovati...
Tacno im treba placati za ove svakodnevne predstave...

- svrakino1921
- Kontakt:
Suti ne diraj ga pozvan je od strane MUP-a da se angazuje oko pronalaska hakera

Kad je rijesio aerodromsku talacku krizu ovo je za njega p.ickin dim...

sam sebi se smije 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ugasite ih, lopovsko udruzenje ovako se provlaci od '46.... Gasi gamad, vakat je
Vanja > Zip > sampras

nasa noc traje danima
samo da se javim i sa ovog accounta
You are someone else I am still right here