Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma nemam ja nista protiv njega da se razumijemo, vise volim da je on nego Marquez recimo (kao Rossijev fan jelte
Razumijem šta želiš reći, ali ove sezone nismo imali ni dominantnog vozača, a rekao bih ni dominantnog motora. Razlika izmedju Yamahe i Petronasa kao da ne postoji, Ducatija i Pramaca isto, Honde i LCRa (tj. Takagamija) također. Sve je jako ujednačeno.delko je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:16
Ma nemam ja nista protiv njega da se razumijemo, vise volim da je on nego Marquez recimo (kao Rossijev fan jelte), samo mi je nekako cudno s obzirom da su prije titule uvijek isle onima koji su dominirali sezonom i imali mnogo pobjeda
Posebno 2015 kad se sjetim i one epske borbe Lorenza i Rossija za titulu do zadnje utrke, ali su obojica dominirala sezonom, a ova sezona bas COVID sezona xD cudna skroz
![]()
Koji sam ja peh majke mi , ovo nisu istine ...bombaysaphire je napisao/la: ↑01 apr 2020, 20:47Još u januaru kupio karte za Brno , sve isplanirao ...
Malo Prag , malo Brno ma ludilo ...
Al' u qrcu ...
E ybg. Štetaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:57Ta verzija je samo za testiranje, bice i dalje u plavoj boji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.