Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
da gubi! (7-6, 6-4, *1-2)
jedina klasika je da redovno ovako gubi!
ima 2-0 u setovima i na 1-1* 30-30 se poklizne na slova MELBURN i pusti naredna 2 poena (sansa za brejk) i trazi MTO jer gubi...
edit
jedino zabrinjava sto od tada manje vise ne trci... ovo jeste za zabrinuti se... potpuno je ostatirao i naredni servis amera
Pa imat će i oni. Bgt koliko je njemu godina, 25? Polako, Sinner tek nedavno naučio reketu držat, donedavno bio skijaš.
nevjerovatno kolika kolicina zlobe i zavisti. eto trazi MTO jer gubi pri 2-0 u setovima i ckapi je i treba da preda jer se povrijedio, tolika kolicina radosti jer se sampion povrijedio.. zato vam i ide kako vam ide.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 12 feb 2021, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odličan je Fritz, i bez Novakovih problema je zaslužio set.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Biseru, ovoga sto si citirao @sylar je navijac Novaka, lik je bio sarkastican, a ti se nakacio k'o lud.
Stari se, bit ce ovi povreda sve cesce.
⚽FK Garaže⚽
Čovjek teniseru koji ima nepunih 20 godina, 2 ATP titule, koji je skidao skalp Zverevu na RG, prije toga u Rimu dobio Tsitspasa, kaze da mora jos hljeba jesti da bi bio kao Khachanov koji je stariji 5 godina, protiv kojeg uzgred vodi 2:1 u h2h
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
nisam gledao ali em mi je drago da je pobijedio maloumnog kretena što zbog toga što zbog turniraUnofficialpage je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:44Strašan Thiem, baš kao što se i očekivalo odličan meč.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ides macko
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni je najviše zbog turnira, Nick bi ispao već u sljedećem kolu a Thiem može do kraja otići. Ako sad Nole preda meč mislim da je Thiem glavni favorit za titulu, neće biti potrebe da se čuva za Novaka, moći će više energije da troši a ima težak raspored.jestamaji je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:21nisam gledao ali em mi je drago da je pobijedio maloumnog kretena što zbog toga što zbog turniraUnofficialpage je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:44Strašan Thiem, baš kao što se i očekivalo odličan meč.
Nole nema smisla da ovako igraš, patnja i samo rizikuješ veću povredu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Loše je ovo, ali će do petog seta tablete početi djelovati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta ti je tenis, jedna mala nezgoda i povrijedis se, i ode prilika za jos GS.
⚽FK Garaže⚽
A dokle ce Rafa?Unofficialpage je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:31Meni je najviše zbog turnira, Nick bi ispao već u sljedećem kolu a Thiem može do kraja otići. Ako sad Nole preda meč mislim da je Thiem glavni favorit za titulu, neće biti potrebe da se čuva za Novaka, moći će više energije da troši a ima težak raspored.jestamaji je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:21nisam gledao ali em mi je drago da je pobijedio maloumnog kretena što zbog toga što zbog turniraUnofficialpage je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:44Strašan Thiem, baš kao što se i očekivalo odličan meč.
Nole nema smisla da ovako igraš, patnja i samo rizikuješ veću povredu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- LlullSergio
- Kontakt:
Sto pise prekinuto ?
Jel predao ili ?
Jel predao ili ?
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko ne voli Thiema ne voli tenis.
Nek je onaj smecar ispao.
Nek je onaj smecar ispao.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pauza dok publika ne izađe radi policijskog.
Fritz je favorit trenutno po bookijima, 1.57... znači da je Novak u ozbiljnim ****, šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.