Ima povredu druže, uzeo je lijekove za ublažavanje bolova koji počinju djelovat, pogledaj kvote na live, voliš kladaru svakako
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Neutralan88
- Kontakt:
Bujrum u Visoko piramide da gledaš 

Ma okej to al zar ti nije poznato vec ovo sve? Zar je realno da njeg neko na 2-0 okrene? Dobit ce kako god.
Realno jes kad je povrijeđen, zdravog ga ne bi okreno. Ali je počeo igrati, painkilleri rade posao, bit će borbe do kraja, i Fritz igra odlično
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Povreda je jaka riječ, nešto ga boli, uzeo je lijek protiv bolova i to je to. Da ima povredu u pravom smislu riječi ne bi on pobijedio ni Džumhura a ne klizao po betonu.
Klasika 

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma i da pobijedi sta, kakva titula. Do treceg kola vec izgubio 3 seta, nekakav udarac/isteznuće pokupio.
Lako moguce da bude ona poznata u sljedecem kolu: "Niko ne dobija Miloša Raonića 15 puta zaredom".
Lako moguce da bude ona poznata u sljedecem kolu: "Niko ne dobija Miloša Raonića 15 puta zaredom".
- LlullSergio
- Kontakt:
@Goretzka inace fenomen, kaze ljudi ga mrze jer dominira pod ostalim podforumima. Po njegovoj logici Novak namjerno glumi povredu da bi meč u 5 setova.
I kaze haj ga ne zaj.ebaji.
Lako se bilo ponadati

Igra za kladionicuLlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:16@Goretzka inace fenomen, kaze ljudi ga mrze jer dominira pod ostalim podforumima. Po njegovoj logici Novak namjerno glumi povredu da bi meč u 5 setova.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bravo @Goretzka! Najveci poznavalac ovdje ubjedljivo! Ne obaziri se na ove. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E moj Fritz ako ti ovakvog Novaka ne možeš dobiti ne znam kakvog možeš. Novak je ostao da igra jer je i on znao da čim počnu lijekovi da djeluju da će se Fritz raspasti i da može doći do pobjede a i sljedeće sa igrom iz 3. i 4. seta može dobiti Raonića jer kakav god da je Nole on će uvijek dobiti Miloša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Fritz kao bez ispaljenog metka zadnji set, sve da je i ovaj u kolicima, ništa nije uradio osim uzdao se u svoj servis.
Tako ograničen teniser nikad ne može dobiti nekog poput Djokovića, nije ni pokušavao, samo je bio statičan, a Djoković i povrijedjen napadao kad je trebalo.
Ne znam da li je mogao bolju lekciju da dobije Fritz od ovog petog seta, exposao ga Djoković kao amaterčinu po pitanju momenata gdje se mečevi lome.
Nije zaslužio da pobijedi, sve da mu je i ovaj predao.
Tako ograničen teniser nikad ne može dobiti nekog poput Djokovića, nije ni pokušavao, samo je bio statičan, a Djoković i povrijedjen napadao kad je trebalo.
Ne znam da li je mogao bolju lekciju da dobije Fritz od ovog petog seta, exposao ga Djoković kao amaterčinu po pitanju momenata gdje se mečevi lome.
Nije zaslužio da pobijedi, sve da mu je i ovaj predao.
-
- Kontakt:
Najjača konkurencija ikadUnofficialpage je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:24E moj Fritz ako ti ovakvog Novaka ne možeš dobiti ne znam kakvog možeš. Novak je ostao da igra jer je i on znao da čim počnu lijekovi da djeluju da će se Fritz raspasti i da može doći do pobjede a i sljedeće sa igrom iz 3. i 4. seta može dobiti Raonića jer kakav god da je Nole on će uvijek dobiti Miloša.

Đoković će dobiti Raonića čak i da bude u invalidskim kolicima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ne može se niko više ni povrijediti a da pametnjakovići ovoga foruma odma ne počnu kako folira
vidjećemo, ako je stvarno podero nešto neće sigurno moći dogurati do kraja

vidjećemo, ako je stvarno podero nešto neće sigurno moći dogurati do kraja
kad ostane samo rafa onda će biti najpoštenije da prekinu turnir

bravo nole. sampionski. al da je nevidjen baxuz jeste. prvo se prekine tur kada je vezao 20ak pobjeda. pa onda ono njhesra na USO. pa onda povreda sada. do duse imao je i malo srece sa onim praznjenjem tribina jer mu je tih 10-15 minuta masiranja i extra vremena da lijekovi prodjeluju i te kako dobro doslo. tacno se vidjelo da je samo otaljavao da doceka pauzu. jos jednom bravo i nadam se da ce se ovo nekako sanirati do milosa.
Druze napisao sam ti razvoj situacije kakav ce biti nisam samo u gem pogodio. Neko ko prati tenis i veliku trojku trebao bi znati za ovakve stvari. To sto ti mene hejtas ne znaci da nisam upravu. Jednostavno covjek kada gubi glumi povredu da ti ne nabrajam sad susrete ovako mi Wawrinka pada na pamet sa US 2019.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:16@Goretzka inace fenomen, kaze ljudi ga mrze jer dominira pod ostalim podforumima. Po njegovoj logici Novak namjerno glumi povredu da bi meč u 5 setova.
Ne mrzim ga al nije bilo realno ocekivati da ce ovo ispusiti. Ne kazem da nije imao neko istegnuce al previse drami i onaj odlazak sa terena u 4 setu je i prelomio stvari znalo se odmah. 5. Set i poraz od 3-2 ne idu uz njeg u finalu jedino ako prekoputa ne stoji Rafa Nadal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.