Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 08:14
Fol je sto ne znamo sta je namjera rukovodstva niti sd-a
Mozda je kompletna rekonstrukcija ekipe u planu na ljeto, jer kad ti istice 7-8 ugovora, a realno ti igraci su vec prosli svoj vrhunac, i sve osvojili, dakle sposobnosti i motivacija nisu na nivou koji nam treba...mozda moze 1 ili 2 ostati kao Ahmetovic, Oremus koji jesu profesionalci za primjer....ostalo Akademci...
To bi otprilike bilo to. Ima igraca za koje smo mozda emotivno vezani, ali ako hocemo naprijed... Doslo je vrijeme fer rastanka. Evo:
Ahmetovic,Krste(10 kKM), Hebib,Handzic(6 kKM), Milanovic,Hodzic,Dzafic(3 kKM) = 50 kKM. Ispravite me ako su cifre pogresne.
Da ste vlasnici kluba biste li produzili ugovore na po jos 2 god. ovim zasluznim ? Po meni oni ne mogu ni na treningu zauzimati mjesto, sve pod uslovom ako hocemo iskorak. Sad da dovedes TOP spca,krilo i beka, gdje bi sa ovim nabrojanim ? Mozemo ih dovesti tek po isteku ugovora ovim navedenim.
Odlican je posao uradjen sa Rahmanom i Deracem dresa. Otisli na +9, 6mj. ugovora i uzelo se nesto KM(1,1 millKM+ njihove plate 120 kKM).
Glavno pitanje je : Cmiljanic da li je Ahmet-Rahman ili Milanovic,Hodzic ?
Bio ja u pravu ili ne Titula je obavezna. Bez Titule prodaja dvojice ponajboljih je kraj za SD i SS. Sa Titulom i 3 pojacanja moze se praviti iskorak.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.