pile87 je napisao/la:Bolan zamrzice nas ljudi radi ovolikih postova a sta kad sam ko dijete na tuti ovih dana radi ovog Dzeke, ja se zadevero ko da sam ja dobio pare pa gdje cu ih potrositi, mos mislit kako je Dzeki tesko kako tek on glavu razbijaboccaccio je napisao/la:ja cu citati,vidi mene koliko sam napisao![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- samir_tm87
- Kontakt:
boccaccio je napisao/la:pile87 je napisao/la:Bolan zamrzice nas ljudi radi ovolikih postova a sta kad sam ko dijete na tuti ovih dana radi ovog Dzeke, ja se zadevero ko da sam ja dobio pare pa gdje cu ih potrositi, mos mislit kako je Dzeki tesko kako tek on glavu razbijaboccaccio je napisao/la:ja cu citati,vidi mene koliko sam napisao![]()
![]()
![]()
ma bolesni smo,moj pile...bolesnici pravi,evo nas ko djecurlija,kujemo planove
meni mrsko citat
Mora neko i toboccaccio je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nestao Seyo,mora da se ozeniopile87 je napisao/la:Mora neko i toboccaccio je napisao/la:
e gdje je Seyo ?
Mislim ima nekih stvari za proslaviti ( onih nasih 0,5 od Dzekinog transfera ) pa eto vidi nek naleti do nedelje ja sam se cuo sa Stoletomboccaccio je napisao/la:
Nestao Seyo,mora da se ozenio![]()
...ja prizeljkujem njegov skori povratak
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja iskreno sumnjam da ce se i marka dati za ovaj dug drzavi jer vidite na tv-u ili negdje kad daju izjave uprave u vezi toga uvjek je prica kao pregovaramo o tome da nam to drzava ukine i kao svi su na 0 opet, cim se to stalno spominje vjerovatno postoje i sanse da se to i desi nekad jer drzava nikad nista nije ulozila u ovu nasu liga pa moze makar tako...e sad u slucaju da mi otplatimo taj dug parama od transfera Dzeke a drzava oprsti dug za godinu dviju ne bi bilo ni fer prema nama ali eto vidjecemo
Ma hajmo od ovih para sami pravit stadion
, kakvi Slovenci ta ce oni ta ce oni ba vise
.. Jedan svijetli primjer iz okoline koji treba poceti strogo primjenjivati je Dinamov nacin potpisivanja ugovora sa mladim igracima tj. minimala 4god. pa ako od njega ne bude nista prve 2 ipo eh onda ga sutnut za neke novce i tacka.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Znaci poslije dosta pametnih planova i iideja kako ove pare iskoristiti, zaista pametnih, jedna ideja tj moja ideja je : da se sve pare ne moraju potrositi, pola dug vratit, pa onda na nove mlade igrace, pa onda dati jake ugovore ovim talentima (Šehicu, Stanicu, Višci, pa moze i malom Colicu Elviru... itd ) izmedju ostalog znaci pare se mogu ostavit na Banku Npr ostavimo nekih 500 000 km -1 000 000 na godinu dvije i na kraju imamo duple pare ili bar dosta vecu sumu npr znam da ce se ovo tesko desiti al et ideja zasto da ne 
Razumijes ti mene burazere moj 
Da banke tako duplaju pare, ja nebih ni radio nego sve fino orocio na godinu dana i ljepota od zivota. Godisnja kamatna stopa za stednju preko 100.000 u sta spada i ta cifra od 1M je u zavisnosti od banke do banke oko 2%. Dakle prijedlog nije bas...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
mislim da vasi prijedlozi nisu realni.
kada Travnik igra na Grbavici kvota na njih iznosi preko 9. pa zar im ne mozemo pustiti jednu utakmicu da nas pobjede, a pare od Dzeke uloziti na kladionicu ?
ionako su skloni namjestanju...
2x9=18 miliona!!!
kada Travnik igra na Grbavici kvota na njih iznosi preko 9. pa zar im ne mozemo pustiti jednu utakmicu da nas pobjede, a pare od Dzeke uloziti na kladionicu ?
2x9=18 miliona!!!
Samo da pare stignu.Onda malo duga vratiti,Šehiću,Staniću,Svraki ugovore poboljšati i onda ih prodati masnije.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
evo para evo para
samo daj boze da pametno uloze, ako nista rijesit se nekih dugova
Ne bih da se ponavljam, ali mi se čini da je Žujo rekao da smo dužni 1,7 miliona KM ukupno. Od toga blizu 1,4 m.KM dugujemo poreznoj za PIO mislim, od toga je preko 600 000 KM kamata, a nešto manje od 800 000 KM dug=glavnica. Kada se dobije lova, mišljenja sam da bi se dug prema PIO (0,8 mil. glavnica + 0,6 mil. kamata =1,4 mil.KM) mogao sporazumno vratiti i to samo glavnicu i dug po tom osnovu bi bio otpisan. Ukoliko bi se tako postupilo Željo bi svoj cjelokupan dug mogao riješiti sa 1,1 milion KM. U tom slučaju Željo bi imao još najmanje 1 milion KM čiste love i početnog plusa sa kojim bi mogli rješavati igračku križaljku i sve ostale redovne obaveze u klubu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
nisam znao da ce ovako tesko biti potrosit pare 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Sto bi se placo dug kad ce se on kad tad morati otpisati jer bi se u suprotnom svi klubovi pogasili, druga solucija je da ce se taj dug vrati(otpisati) kad udje privatni kapital tj. kad neko kupi klub
ovo je najbolji prijedlog koji sam dosad procitao...lech je napisao/la:mislim da vasi prijedlozi nisu realni.
kada Travnik igra na Grbavici kvota na njih iznosi preko 9. pa zar im ne mozemo pustiti jednu utakmicu da nas pobjede, a pare od Dzeke uloziti na kladionicu ?ionako su skloni namjestanju...
2x9=18 miliona!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
pa i nebi me cudio neki takav poraz mozda ne ove sezone ali pocetkom slijedece, kad imas para sve mozes, sjetimo se nekih cudnih poraza sirokog kod kuce.tm84 je napisao/la:ovo je najbolji prijedlog koji sam dosad procitao...lech je napisao/la:mislim da vasi prijedlozi nisu realni.
kada Travnik igra na Grbavici kvota na njih iznosi preko 9. pa zar im ne mozemo pustiti jednu utakmicu da nas pobjede, a pare od Dzeke uloziti na kladionicu ?ionako su skloni namjestanju...
2x9=18 miliona!!!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Nadam se da ce Dzeko ubrzo iz ManC preci u neki tim, za istu ili vecu odstetu, te da ce promjena timova obiljeziti njegovu karijeru

za dvije godine maksimummuamer10 je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko ubrzo iz ManC preci u neki tim, za istu ili vecu odstetu, te da ce promjena timova obiljeziti njegovu karijeru![]()
![]()