Lik dobio Orlando koji igra trenutno sa jednim nba igracem.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Lik dobio Orlando koji igra trenutno sa jednim nba igracem.
Ja mislim da je 8 minimum
Majke mi ovo postaje bas smiješno
Lakersi ponovo "prosječni" ofanzivno, tako je bilo i prošle sezone.
Janis nije nikad imao vise glasova od Brona, Curry maybe 2015 ali nisam siguran, loziona je da navuku da Bornova armija odnosno i lakers nation sto vise glasaju, pa prosle godine Doncic imao vise na prvom presjeku, na kraju Bron, ove Durant vodio, sad Bron ubjedljivo.
Evo budi iskren, ako Joel propusti 15+ utakmica, bi li imao obraza da mu das MVP
Ma povreda i saigraci ga prodali (Lonzo, Hart itd.) jer su soft kao toalet papir, bilo im krivo sto su ih htjeli trade pa im se vise nije igralo u LAu
rudy91 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:44Janis nije nikad imao vise glasova od Brona, Curry maybe 2015 ali nisam siguran, loziona je da navuku da Bornova armija odnosno i lakers nation sto vise glasaju, pa prosle godine Doncic imao vise na prvom presjeku, na kraju Bron, ove Durant vodio, sad Bron ubjedljivo.
Na kraju sezone mozemo o tome. Ako nastavi ovako, zasluzuje MVP i nemam tu nikakvu dvojbu.Nail for Real je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:53Evo budi iskren, ako Joel propusti 15+ utakmica, bi li imao obraza da mu das MVP?
Lakersi ako budu prvi seed zapada, LeBron zasluzeno MVP uzima.
U slucaju da Phila bude prva na Istoku sve osim MVPa za Embiida je zestoka kradja. A ako ne budu prvi u najgorem slucaju ravnopravan je sa svima.Clutch je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:45Na kraju sezone mozemo o tome. Ako nastavi ovako, zasluzuje MVP i nemam tu nikakvu dvojbu.Nail for Real je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:53Evo budi iskren, ako Joel propusti 15+ utakmica, bi li imao obraza da mu das MVP?
Ovo mu je prva sezona pred koju je mogao raditi na svojoj fizickoj spremi (dosad bi svaki put lijecio povrede tokom ljeta), i to se jasno vidi. Veliki razlog njegovog boljeg suta je sto ima noge pod sobom. Mehanika i mekani osjecaj su uvijek bili tu, ali skok procenata se desava sad kada je spreman i ima koncentraciju za konstantnu mehaniku i izbacaj.
Mislim da nece propustiti vise od 10 utakmica. Neko ce reci pa vec ih je propustio 5, jest ali su Sixersi imali najvise b2b utakmica od svih timova dosad, tako da ih ocekuje nesto manje gust raspored u nastavku, pa nece biti ni potrebe da ga se previse odmara.
Nema logike, osim ako ga ne planiraju koristiti kao cetvorku u nekoj small ball postavi?!
Obizom da je istok i dalje tanak i da bi nekih 45 pobjeda vrlo lako moglo biti dovoljno za prvo mjesto, onda i ne bi bila kradja ako je Embiid ne bi dobio i pored prvog mjesta takvog istoka.TheChief je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:03U slucaju da Phila bude prva na Istoku sve osim MVPa za Embiida je zestoka kradja. A ako ne budu prvi u najgorem slucaju ravnopravan je sa svima.Clutch je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:45Na kraju sezone mozemo o tome. Ako nastavi ovako, zasluzuje MVP i nemam tu nikakvu dvojbu.Nail for Real je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:53Evo budi iskren, ako Joel propusti 15+ utakmica, bi li imao obraza da mu das MVP?
Ovo mu je prva sezona pred koju je mogao raditi na svojoj fizickoj spremi (dosad bi svaki put lijecio povrede tokom ljeta), i to se jasno vidi. Veliki razlog njegovog boljeg suta je sto ima noge pod sobom. Mehanika i mekani osjecaj su uvijek bili tu, ali skok procenata se desava sad kada je spreman i ima koncentraciju za konstantnu mehaniku i izbacaj.
Mislim da nece propustiti vise od 10 utakmica. Neko ce reci pa vec ih je propustio 5, jest ali su Sixersi imali najvise b2b utakmica od svih timova dosad, tako da ih ocekuje nesto manje gust raspored u nastavku, pa nece biti ni potrebe da ga se previse odmara.